- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
Yoldayım canim agrim var doktora gidicem şimdigünaydın kızlar panik yapmayın takip edin artarsa doktora gidin. tam yerleşme tutunma zamanları ben onunla alakalı olduğunu düşünüyorum.
kremalicorek naptın canım sende durumlar nasıl
Günaydın canım. Ağrı, sancı ve kasılma var mı?Gunaydin kizlar kananmam dünden bu yana arttı ne yazık ki .kahveyle kirmizi arası bir renk geliyor iç camasirimada bulaşmış.
Allah yardimcin olsunYoldayım canim agrim var doktora gidicem şimdi
Cnm 7.haftanin icindeysen gorursun bence keseyi.. Insallah kalp atislarini da duyarsin:) cikinca hemen yaz burdanKızlar gunaydn bugun keseyi gormeye gldk dua edin inş gorurum çok heyecan yptm
Yok canim ne ağrı var ne kasılma hafif belde sizi çok hafif ama zaten belirtilerinde azaldı gibi artık psikolojik mi bilmiyorumGünaydın canım. Ağrı, sancı ve kasılma var mı?
Kan testlerini sağlık ocağı ücretsiz yapıyor.yarın ben de kalp atışını duymaya gidicem duyabilirsem. 7+1 oluyorum. doktorun aslında bana sylediği bundan 1 hafta sonrası gibiydi ama muayene ücreti ödemek istemiyorum tekrardan. 75 tl az deil. bi de kan falan da isteyecek ona para buna para......
Canım inßallah bebegin sana tutunucak üzme kendiniYok canim ne ağrı var ne kasılma hafif belde sizi çok hafif ama zaten belirtilerinde azaldı gibi artık psikolojik mi bilmiyorum
Canim bekliyorum insallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelir dinlenme şansım yok artık Allahın takdiriCanım inßallah bebegin sana tutunucak üzme kendini