2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
günaydın kızlar panik yapmayın takip edin artarsa doktora gidin. tam yerleşme tutunma zamanları ben onunla alakalı olduğunu düşünüyorum.
kremalicorek naptın canım sende durumlar nasıl

Bu nedir ya herkeste bi kanama yediklerimizdenmi neyden benim aklim almiyo hadi benim kremalicoregin tup bebek normal gebelerde neden oluyo
eskiden böyle şeyler duyulmazdi ben anlam veremiyorum
Allah sonumuzu hayir etsin

Günaydın kızlar bugünümüze hamdolsun hamile kalabildik rabbim mucizesini gönderdi.. Dünden beri kötü haberler alıyoruz rabbim yardımcimız olsun. Birbirimize dua edelim kimin duası kime geçer Allah bilir. Ben de dünden beri yatıyorum wc ve yemek yeme harici hiç kalkmadım. Kanaması olanlar korkmasın içerdeki kanama alanı bi şekilde dışarı akacak dedi dr ya rahim bunu emecek ya da dışarı akacak dedi. Allah yardımcımız olsun.

benimde pazartesi salı kahvrengi ve pembe lekelenmem olmustu cok az. ama çok şükür iki gündür yok. her lavaboya gittiğimde korkuyorum. yerlesme kanaması desem oda değildir ilk zamanlar oluyormus benim ki 6 haftalık falan. anlam veremedim

Kizlar boyle haberler aldikca daha cok korkmaya basladim. Bi cok kisi bu kanamayi yasadi insallah sorun yoktur dua ediyorum sizlere.. Ben de klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldm ve cikolata kistlerim var.. Allah yardim etsin bebeklerimiz birakmasin bizleri

Bi de ben yerlesme kanamasi gibi bi lekelenmeyi adetten 1 hafta once yasadim.. Su an yasanan kanamalarda kese buyurken falan kilcal damara denk gelip hafif lekelenme yapabilir diye düşünüyorum. Boyle bi durum var midir doktorlara sormak lazim

yarın ben de kalp atışını duymaya gidicem duyabilirsem. 7+1 oluyorum. doktorun aslında bana sylediği bundan 1 hafta sonrası gibiydi ama muayene ücreti ödemek istemiyorum tekrardan. 75 tl az deil. bi de kan falan da isteyecek ona para buna para......

saat 4.30 a aldım randevu :) heyecanlanıyorıum. ilk muayene de bebegi nokta kdr da olsa gördük ama büyük halini merak ediyorum. kalp atışını duymak istiyorum :)

Kan testlerini sağlık ocağı ücretsiz yapıyor.
Rubella toksoplazma şeker vs vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…