2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bana enfeksiyon var diye en basından vermişti, çünkü hamile kaldığım donem mantarım tekrarladi fitil yanısıra progestan da verdi o yüzden. Demek ki gerek görmedi, rahim buyumesinden kaynaklanmış basit bir lekelenmedir diye. Düşük tehlikesi görse bence verirdi. Benim içimden bi ses kalp sesini duymayacağım diyor. Bakalım hayırlısı sali gunu belli olur artık :KK43:
Canim karamsar olma kotuyu cagirma.evrene pozitif enerji ver ki o da sana pozitif donsun.insaallah kalp atimini da duyarsin kucagina da alirsin

Belkide canim bilmiyorum sormakta aklıma gelmedi .öyle deme canim insallah duyardım hoş bende pek umutlu değilim ama iyi düşünelim iyi olsun
Az önce de kahverengi akıntım vardı acık renkte yarın anlayacağım ama umutsuzum Hayirlisi olsun Allahtan rabbimin taktiri

Kahverengi akintiysa cok da onemseme.gormezden gel.biz dusundukce o daha fazla kaniyor sanki.miden nasil bulanti eksime falan var mi
Zaten bulantım hic olmadı eksime ara ara oluyordu. Dün ben cok sıkıntı yasadım cok ağladım o etkiledi belki de. Kasık Ağrı'm basladi gelip gidiyor

Zaten bulantım hic olmadı eksime ara ara oluyordu. Dün ben cok sıkıntı yasadım cok ağladım o etkiledi belki de. Kasık Ağrı'm basladi gelip gidiyor
Olabilir belki de sikinti stres kaynaklidir.insaallah kotu bir sey yoktur.Allah yardimcimiz olsun hepimizin.benim de 3 gun suren kahverengi akintim vardi sonra gecti.insaallah seninki de gecer.dinlen canim ve bol su tuket.daha once dusuk oykun var mi

Olabilir belki de sikinti stres kaynaklidir.insaallah kotu bir sey yoktur.Allah yardimcimiz olsun hepimizin.benim de 3 gun suren kahverengi akintim vardi sonra gecti.insaallah seninki de gecer.dinlen canim ve bol su tuket.daha once dusuk oykun var mi
İnşallah Can'ım dediğin gibidir, Hayır hic düşük yasamadım. Belki birşeyler ters gidiyordu ve vücûd boyle gerek gördü eğer hissettiğim gibiyse. Progestan da kullanıyordum. Sukur seninki gecmis bende de devam etmez inşallah

İnşallah Can'ım dediğin gibidir, Hayır hic düşük yasamadım. Belki birşeyler ters gidiyordu ve vücûd boyle gerek gördü eğer hissettiğim gibiyse. Progestan da kullanıyordum. Sukur seninki gecmis bende de devam etmez inşallah
Ben iki dusuk yaptim canim ikisinde de kanamalarim vardi.3.gebeligimde de ilk etapta vardi ama sukur ki gecti.sen booollcaa dinlen ayagini yuksege kaldir.ve kan yokmus gibi davran dusunme.

Gunaydin kizlar kananmam dünden bu yana arttı ne yazık ki .kahveyle kirmizi arası bir renk geliyor iç camasirimada bulaşmış.

Günaydın kızlar benimde lekelenmem oluyor pembe kahve dün kırmızı geldi hatta bi damlacık çok korkuyorum bende inş kesilir bir an önce :KK43:

X