- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
Bal zencefil elma nane limon..bol karabiberli..kötü etki eder mi acaba bu içtiklerimGecmis olsun.Oksurugu bilmiyorum da bitki caylari cok iyi degil diye biliyorum canim ne iciyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bal zencefil elma nane limon..bol karabiberli..kötü etki eder mi acaba bu içtiklerimGecmis olsun.Oksurugu bilmiyorum da bitki caylari cok iyi degil diye biliyorum canim ne iciyorsun
Sağol cnm aminnn..evet maydanoz yemiyorum ama karabiberli ballı tarcinli caylar rahatlatıyor sanki özellikle karabiberCanım geçmişolsun hamilelikte bitki çayının maydonozun iyi olmadığını duydum. İstersen içme. Belki bal yiyebilirsin. Allah şifa versin ASSELL87
Onu bilmiyorum canım ama bitki çayı içilmemeli. Dikkat et kendine.Sağol cnm aminnn..evet maydanoz yemiyorum ama karabiberli ballı tarcinli caylar rahatlatıyor sanki özellikle karabiber
Tamam cnm sağolOnu bilmiyorum canım ama bitki çayı içilmemeli. Dikkat et kendine.
çok teşekkür ederimmm hepimizinki hayırlı olur inşallah =))gözün aydın canım, her şey de vardır bir hayır bak tüp bebek derken miniğin gelmiş. Allah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah :)
Canim karamsar olma kotuyu cagirma.evrene pozitif enerji ver ki o da sana pozitif donsun.insaallah kalp atimini da duyarsin kucagina da alirsinBana enfeksiyon var diye en basından vermişti, çünkü hamile kaldığım donem mantarım tekrarladi fitil yanısıra progestan da verdi o yüzden. Demek ki gerek görmedi, rahim buyumesinden kaynaklanmış basit bir lekelenmedir diye. Düşük tehlikesi görse bence verirdi. Benim içimden bi ses kalp sesini duymayacağım diyor. Bakalım hayırlısı sali gunu belli olur artık
Az önce de kahverengi akıntım vardı acık renkte yarın anlayacağım ama umutsuzum Hayirlisi olsun Allahtan rabbimin taktiriBelkide canim bilmiyorum sormakta aklıma gelmedi .öyle deme canim insallah duyardım hoş bende pek umutlu değilim ama iyi düşünelim iyi olsun
Kahverengi akintiysa cok da onemseme.gormezden gel.biz dusundukce o daha fazla kaniyor sanki.miden nasil bulanti eksime falan var miAz önce de kahverengi akıntım vardı acık renkte yarın anlayacağım ama umutsuzum Hayirlisi olsun Allahtan rabbimin taktiri
Zaten bulantım hic olmadı eksime ara ara oluyordu. Dün ben cok sıkıntı yasadım cok ağladım o etkiledi belki de. Kasık Ağrı'm basladi gelip gidiyorKahverengi akintiysa cok da onemseme.gormezden gel.biz dusundukce o daha fazla kaniyor sanki.miden nasil bulanti eksime falan var mi
Olabilir belki de sikinti stres kaynaklidir.insaallah kotu bir sey yoktur.Allah yardimcimiz olsun hepimizin.benim de 3 gun suren kahverengi akintim vardi sonra gecti.insaallah seninki de gecer.dinlen canim ve bol su tuket.daha once dusuk oykun var miZaten bulantım hic olmadı eksime ara ara oluyordu. Dün ben cok sıkıntı yasadım cok ağladım o etkiledi belki de. Kasık Ağrı'm basladi gelip gidiyor
İnşallah Can'ım dediğin gibidir, Hayır hic düşük yasamadım. Belki birşeyler ters gidiyordu ve vücûd boyle gerek gördü eğer hissettiğim gibiyse. Progestan da kullanıyordum. Sukur seninki gecmis bende de devam etmez inşallahOlabilir belki de sikinti stres kaynaklidir.insaallah kotu bir sey yoktur.Allah yardimcimiz olsun hepimizin.benim de 3 gun suren kahverengi akintim vardi sonra gecti.insaallah seninki de gecer.dinlen canim ve bol su tuket.daha once dusuk oykun var mi
Ben iki dusuk yaptim canim ikisinde de kanamalarim vardi.3.gebeligimde de ilk etapta vardi ama sukur ki gecti.sen booollcaa dinlen ayagini yuksege kaldir.ve kan yokmus gibi davran dusunme.İnşallah Can'ım dediğin gibidir, Hayır hic düşük yasamadım. Belki birşeyler ters gidiyordu ve vücûd boyle gerek gördü eğer hissettiğim gibiyse. Progestan da kullanıyordum. Sukur seninki gecmis bende de devam etmez inşallah
Sagol canım dediğini uygulayacağım. Kimse yasamasın bu durumuBen iki dusuk yaptim canim ikisinde de kanamalarim vardi.3.gebeligimde de ilk etapta vardi ama sukur ki gecti.sen booollcaa dinlen ayagini yuksege kaldir.ve kan yokmus gibi davran dusunme.
Amin canimSagol canım dediğini uygulayacağım. Kimse yasamasın bu durumu
inşallah cnmben de karından göremezse sonra geliyim öyle bakın demeyi düşünüyorum. Umarım hiç gerek kalmaz karından hemencik görüverir.
belki de geç döllenmedir. bu nedenle keseyi görememiştir.Cok sagol canim, allah razi olsun.. Rabbim hepimizin gonlune gore versin.. İnsallah guzel haberler veririm