2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Eger kirmizi degilse korkma canim.kahverengi kanama eski bir kanama oldugunu gosterir.kirmiziysa o biraz riskli.
Ben dah evvel düşük yaptım. Kanamam çoktu. Şimdi korkum kahve rengi kirmiA dönerse çünkü belim agrio. Yarın kese gunumdu haber vericektim anneme simdibyarini gorcekmiyim bilmiyorum bile zaten progeston iğne oluorum. JEL geriye akıntı olarak geliyordu kahve gelirmi. Dua edin bana yalvaririrm

Kesenin sonradan görülmesi olayını duymuştum, umarım bu tür birşeydir. İçini ferah tutmaya çalış, biliyorum çok zor ama dene nolur. Umarım cuma günü iyi haberlerini alacağız, dualarım seninle

Canim sakin olmaya calis biliyorum cok zor ama dene.. Insallah bisey olmicak bebegine yarina kadar surekli yat rabbim nasip ettiyse ne olursa olsun bisey olmaz bebegine

Dualarımız seninle, doktorunla konuşmuşsun en azından, akşam birazcık bile çoğalsa yarını bekleme acile falan bir git, belki bir önlem alırlar

Cok sagol canim, allah razi olsun.. Rabbim hepimizin gonlune gore versin.. İnsallah guzel haberler veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…