2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Rahimde kanama alanı gördü mü? Kalp atışı başlayınca düşük oranı azalıyor, inş sen de biran önce atlatırsın.
yok canım kesenin şekli güzel bir problem görükmüyor haftasıyla uyumlu dedi.ara ara olabilr artarsa agrın olursa veya parça düşerse gelirsin dedi.eve gelincede peçeteye geldi az ama daha kırmızı sonra yattım uyudum şimdilik kalktım baktım yok

Cok sagol canim, allah razi olsun.. Rabbim hepimizin gonlune gore versin.. İnsallah guzel haberler veririm
Beklemek çok zor biliyorum, kıyamam, nadir görülen bir şey gelmiştir belki başına, hepsi bizim için, keşke yapacak bir şeyimiz olsa ama yok işte maalesef, doktorların bile bekleyip görelim demekten başka şansları olmuyor bazı durumlarda, o yüzden sen cumaya kadar stresini baskılamaya, iyi düşünmeye çalış, o gün herşey yolunda gider inşallah

Canim ayagini yuksekte tut bol bol su ic ve yataktan cikma.insaallah bir sey olmaz.dua ediyorum sana.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eylesin.amin
Amin... Canim bisey sorucam bol su icmenin tutunmaya mi faydasi oluyo? Yani vucut susuz kalinca da bu tarz seyler yasanabiliyo mu

Beklemek çok zor biliyorum, kıyamam, nadir görülen bir şey gelmiştir belki başına, hepsi bizim için, keşke yapacak bir şeyimiz olsa ama yok işte maalesef, doktorların bile bekleyip görelim demekten başka şansları olmuyor bazı durumlarda, o yüzden sen cumaya kadar stresini baskılamaya, iyi düşünmeye çalış, o gün herşey yolunda gider inşallah
Aynen canim tek sıkıntı heyecanla umutla beklemek..insallah umud ettigimiz seyler gercek olur canim..stres yapmamaya caliscam, basarabilirsem.. Cok tesekkur ederim canim amin insallah

Canim 9 yil sonra bulunca nasil endiselenmem:KK42: hamile kaldifim gunden beri sevinemiyorum hayal kurmaktan korkuyorum her an bisey olur diye korktugumda basima geldi zaten napiyim elimden gelmiyo rahat olmak stresliyim tamam kabul ediyorum ama o bebek dogacaksa ben damdan bile atlasam dogar stresle ne ilgisi var diyorum sadece zor gebelik geciririm o kadar
insallah bu gunlerde gececek
bilmiyorumki canim dr arka tarahta dedi ben o ara hungur hungur agliyordum pek dinleyemedim
ben 6+0 im canim aslinda kalp icin erken ritmi var ama yavas pazartesi tekrar gidicem hayirlisi artik
bu arada vajinal bakti herkesinki vajinal 5. Haftada duyuluyo ama iste ......SABIR:KK42:
Ay kıyamam, çok geçmiş olsun, kalp atışının bi şekilde de olsa duyulması iyi bir şey, bir çok kişi kanama geçirmiş bugünlerde, iyi düşünmeye çalış, çok zor özellikle senin durumunda biliyorum ama elinden şu an başka bir şey gelmez, inşallah iyi haberler alırsın bir sonraki kontrolünde

Canım bu gün garip bir gün, bende de pembe akıntı oldu kasık Ağrı'm var hafif bel Ağrı'm. Cok sıkıntılı bir gün geçirdim kendimi cok sıktım belki ondan. Devamı gelmedi ama
evet ne oldu bugün aslında benim bir şikayetimde yoktu ne bileyim canım belkide yerleşme kanamalarımızdır.tam bu zamanlara denk geliyordur.oğlumda hiç olmamıştı o yüzden kesin gitti dedim ama demek ki her hamilelikte aynı olmuyormuş tecrübe oldu .sıkma kendini canım baksana doktorlar gayet norrmal karşılıyor bu kanamalrı bana progestan niye vermedi acaba burdakilere vermişler hepsine

Ahhh kizlar ahhh sorunsuz gebelik gecirenler yatsin kalksin Allaha sukretsin
az once doktorum aradi bu kanama bağışıklık sisteminin bebegi kabul etmemesindenmis serum almistim ama yine tekrarladi bide basima tnt alfa cikti romatizmal bisey dr haftada iki sefer igne olucan dedi ignenin tek fiyati 1.118 tl 12. Haftaya kadar kullanican dedi zaten kortizon kullaniyorum dozunu artiricam offff offf napicam ben napicam bebek benimle savasiyormus

Amin... Canim bisey sorucam bol su icmenin tutunmaya mi faydasi oluyo? Yani vucut susuz kalinca da bu tarz seyler yasanabiliyo mu
canim ben iki defa dusuk yaptim ikisinde de kanamm vardi doktorum bol su icmemi soylemisti.sanirim kanama rahmin kasilmasini engelliyor.gerci bircok faydasi var zaten dusuk riskini de engelliyor demek.

Ben dah evvel düşük yaptım. Kanamam çoktu. Şimdi korkum kahve rengi kirmiA dönerse çünkü belim agrio. Yarın kese gunumdu haber vericektim anneme :KK57::KK57: simdibyarini gorcekmiyim bilmiyorum bile zaten progeston iğne oluorum. JEL geriye akıntı olarak geliyordu kahve gelirmi. Dua edin bana yalvaririrm
canım inşallah bişey olmaz Rabbim yardımcımız olsun.

Ben yazmiyorum canim sizide etkiledim kusura bakmayın bana dua edin olurmu
canım buraya yazmayacagız tabi nereye yazacagız.Valla ilk aklıma bura geldi gece 4 de yazdım bizi ancak bizler anlarız destek oluruz. bilgilerimizi paylaşırız dua ederiz bu grup bunun var.destek olacagız birbirimize moral verecegiz .

Ben dah evvel düşük yaptım. Kanamam çoktu. Şimdi korkum kahve rengi kirmiA dönerse çünkü belim agrio. Yarın kese gunumdu haber vericektim anneme :KK57::KK57: simdibyarini gorcekmiyim bilmiyorum bile zaten progeston iğne oluorum. JEL geriye akıntı olarak geliyordu kahve gelirmi. Dua edin bana yalvaririrm
Canım ben o jelin kahverengi geri geldiğini duymuştum. Odur inş, yarın görürsün bebişlerini.

Ahhh kizlar ahhh sorunsuz gebelik gecirenler yatsin kalksin Allaha sukretsin
az once doktorum aradi bu kanama bağışıklık sisteminin bebegi kabul etmemesindenmis serum almistim ama yine tekrarladi bide basima tnt alfa cikti romatizmal bisey dr haftada iki sefer igne olucan dedi ignenin tek fiyati 1.118 tl 12. Haftaya kadar kullanican dedi zaten kortizon kullaniyorum dozunu artiricam offff offf napicam ben napicam bebek benimle savasiyormus
Canım bunu nasıl anladı doktorun? İğne o kadar pahalı olduğuna göre işe yarıyordur. En azından ne olduğunu çabuk öğrendin, tedbirini alacaksın. Bebeğin senin annesi olduğunu yakında anlar inş. Allah yardımcın olsun.

Olurmu öyle şey tabiki yazıcaz yanlış anlattım galiba inşalllah herkes iyi olucak hepinize dua ediyorum
Yok canim senin icin demedim hem bu rahatsizligim sizle ilgili degil yani anlamazsiniz tup bebek oldugu icin benimki zor oldu yani
Hamile kalinca bi sevincle kendimi buraya attim

Canım bunu nasıl anladı doktorun? İğne o kadar pahalı olduğuna göre işe yarıyordur. En azından ne olduğunu çabuk öğrendin, tedbirini alacaksın. Bebeğin senin annesi olduğunu yakında anlar inş. Allah yardımcın olsun.
Tup bebek doktorum bi diyetisyenle calisiyor o olctu kandan

X