2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Benim hcg daha belli değil :KK16:
Çok mu relaxım ne
5 gündür annemdeydim dün gece geldik bugün 10 a kadar gidemedim asm ye, belki yarın giderim belki de gitmem üşeniyorum, diyelim gittim artmış mı diye bidaha gitmeyeceğim o zaman niye gideyim diyorum , zaten her halimden belli hamile Olduğum :KK55:
Şaka bir yana bu hafta içinde bi gün giderim inşallah sonra da kalp atışı için 8. Hafta doktora gidecem inş..
Ikiz ben de çok isterdim Hayırlısı inşallah
Ben de ilk hamileliğimde hcg falan baktırmamıştım. Test yapıp 8. Hafta doktora gitmiştim. Ne coolmuşum önceden:)) ama hep içimde kaldı. Benim hcg şu kadar senin hcg şu kadar muhabbetlerinde hep boynum bükük kaldı.:-) Bir nevi heves için gitcem yani:KK53:

Ben de ilk hamileliğimde hcg falan baktırmamıştım. Test yapıp 8. Hafta doktora gitmiştim. Ne coolmuşum önceden:)) ama hep içimde kaldı. Benim hcg şu kadar senin hcg şu kadar muhabbetlerinde hep boynum bükük kaldı.:-) Bir nevi heves için gitcem yani:KK53:
Ay âlemsin arkadaşım :KK48:
Hakkaten baya coolmuşsun ben cool diye takılıyorum ama ben bile gitmiştim 86 idi bat günü .. Bizde gidelim bari adı olsun

Ay çok sevinirim ama sanmam:) yarın hcg ye baktırayım da inşallah anormal birşey yoktur. :anneadayı: senin hcg kaç çıktı?

Değil canım 2 numara olacak bebiş:) senin ilk mi peki?

Benim ilk hamileliğimde 2014 Ocak anneleri nerdeyse hepimizin birinciydi , 2016 Ekim annelerinin Çoğunun 2. Çocuğu
Senin ilk mi
benimde ikinci bebis 2013 aralik annesiyim bende ayni zamanlarda anne olmusuz yani

benimde ikinci bebis 2013 aralik annesiyim bende ayni zamanlarda anne olmusuz yani

Ben 1 ocakta doğurmuştum ah ah doğum anılarım hiç bitmez :eek::eek: ne günlerdi ya , bilinmeze yolculuk
Ne kadar çok doğum hikayesi okumuştum , sonum okuduklarımdan birine benzemişti zati

Bende senin gibi ilk hamileligimde kan testi yaptirmamistim.bir de sağlık ocağına gitmiştim adetim 1 gün gecikince 10 gün sonra gel dediler 10 gün bekledim kendim bile yapmamistim ne rahatmisim o zaman.haziran ayında 2. Gebeliğim oldu onda hemen adetin ertesi günü evde test yaptım pozitif çıktı 6 haftalikken doktora gittim ama onda da bebek gelismedi bi sürü kan testi yapıldı ilkte yaptirmadigim hcg takibi hakkını da onda kullandım. BuŞimdi ekim 2016 annesi olmak istiyorum. Bu sefer hemen hcg takibi yaptım istiyorum inşallah bu sefer sorun olmaz. Ben de ilk öğrendiğimden hcg şu kadardı 2 gun de 2 ye katladı diyebilirim

merhaba kızlar sanırım ben hamileyim. adetime 2 gün kala idrar testi yaptım hemen silik çizgi çıktı. 2 şubat adet tarıhim. bugünde yaptım ne çıktı. ama yaşadığım ğlke de bta hgc testi malesef kullanılmyor. gerekli olduğğunda ise bir hafta sonuç beklicem...

Tatlim sen bakma onlara.takilma okuzler onlar.sen bize takil heycan yasa :) benim hala sancim var.seninkide normaldir.biz seninle heycanla bekliyoruz :KK66:[/QUOTE]
E erik86
teşekkür ederim Erikcim çok iyisinn hepniz öylesiniz <3
bekliyeceğiz bakalım inşallah haberler hep güzel olur

Benim hala bulantım yok demek aç olduğumdanmış
Gerçi o saatte akşam yemeği yemek de ne kadar Doğru bilemedim
Nursultani Nursultani benimde hiç bulantım yok ama hep açım normalmi acaba diye düşünürken yazdıklarını okudum :)
6 da yiyoruz akşam sonra 10 olmadan tekrar acıkıyorum yine bişeyler atıltırıyorum :)

Günaydın kızlar
belirtilerin baslaması ıcın kalp atıslarının baslamadı gerekıyor dıye bılıyorum ben yanı en azıdnan bulantılar ıcın.

benımde bel agrım var bırde benım vajınamda ıgne gıbı batmalar oluyor bunu her hamılelıgımde yasıyorum :)

buarada benımde 2. cocugum
ilk oglum 6 yasına gırecek bu ay , oğlum tüp bebek :KK59:, onun ıcın en guzel hedıye olacak dıye dusunuyorum cunku bı kardesı olsun cok ıstıyordu.

2.5 sene evvel 4 aylık bı ölü dogumum oldu o yuzden kendıme cok dıkkat edecegım, plesantam asagıya yerlesmıstı cok buyuk kanamalar yasıyordum. 3 ay kesınlıkle ılıskı olmayacak :) Sıgara ıcmıyorum ve saglıklı beslenecegım Gecen sefer bırazda cok ıstedıgım bı gebelık olmadıgım ıcın hazır degıldım , bu sefer hersey farklı olacak

merhaba kızlar sanırım ben hamileyim. adetime 2 gün kala idrar testi yaptım hemen silik çizgi çıktı. 2 şubat adet tarıhim. bugünde yaptım ne çıktı. ama yaşadığım ğlke de bta hgc testi malesef kullanılmyor. gerekli olduğğunda ise bir hafta sonuç beklicem...
Aman hamilesin iste zaten hcg degeride cok inemli degil bizim ki meraktan.
Tatlim sen bakma onlara.takilma okuzler onlar.sen bize takil heycan yasa :) benim hala sancim var.seninkide normaldir.biz seninle heycanla bekliyoruz :KK66:
E erik86
bekliyeceğiz bakalım inşallah haberler hep güzel olur[/QUOTE]
Kan verdin sonucun bugun cikcakti dimi?
Nursultani Nursultani benimde hiç bulantım yok ama hep açım normalmi acaba diye düşünürken yazdıklarını okudum :)
6 da yiyoruz akşam sonra 10 olmadan tekrar acıkıyorum yine bişeyler atıltırıyorum :)
Ben gebe oldugumu ogrenmeden cok yiyodum feciydim surekli acikiyodum ama simdi oyle degilim gecti.
Günaydın kızlar
belirtilerin baslaması ıcın kalp atıslarının baslamadı gerekıyor dıye bılıyorum ben yanı en azıdnan bulantılar ıcın.

benımde bel agrım var bırde benım vajınamda ıgne gıbı batmalar oluyor bunu her hamılelıgımde yasıyorum :)

buarada benımde 2. cocugum
ilk oglum 6 yasına gırecek bu ay , oğlum tüp bebek :KK59:, onun ıcın en guzel hedıye olacak dıye dusunuyorum cunku bı kardesı olsun cok ıstıyordu.

2.5 sene evvel 4 aylık bı ölü dogumum oldu o yuzden kendıme cok dıkkat edecegım, plesantam asagıya yerlesmıstı cok buyuk kanamalar yasıyordum. 3 ay kesınlıkle ılıskı olmayacak :) Sıgara ıcmıyorum ve saglıklı beslenecegım Gecen sefer bırazda cok ıstedıgım bı gebelık olmadıgım ıcın hazır degıldım , bu sefer hersey farklı olacak
Insallah canim.hakkinda hayirlisi boyleymis demekki.saglikli beslenmek lazim.benimde en kotu huyum sigara.daha tam da kesemedim.gunde 1 yada 2 tane kaciriyorum ama soz verdim kendime elimdeki paket bitsin birakcam temelli.kizimda ilk sigaradan tiksinmistim.hatta hamile oldugumu bilmeden ne guzel hic icmemistim.bu arada o zaman bulantilarim adetimin gecikmesinden 1 yada 2 gun sonra baslamisti.hemde baya agir baslamisti.ama kalp atisini 7. Hafta filan duymustuk.bence tamamen bunye yapi ve hormonlarla ilgili.

Aman hamilesin iste zaten hcg degeride cok inemli degil bizim ki meraktan.

E erik86
bekliyeceğiz bakalım inşallah haberler hep güzel olur
Kan verdin sonucun bugun cikcakti dimi?

Ben gebe oldugumu ogrenmeden cok yiyodum feciydim surekli acikiyodum ama simdi oyle degilim gecti.

Insallah canim.hakkinda hayirlisi boyleymis demekki.saglikli beslenmek lazim.benimde en kotu huyum sigara.daha tam da kesemedim.gunde 1 yada 2 tane kaciriyorum ama soz verdim kendime elimdeki paket bitsin birakcam temelli.kizimda ilk sigaradan tiksinmistim.hatta hamile oldugumu bilmeden ne guzel hic icmemistim.bu arada o zaman bulantilarim adetimin gecikmesinden 1 yada 2 gun sonra baslamisti.hemde baya agir baslamisti.ama kalp atisini 7. Hafta filan duymustuk.bence tamamen bunye yapi ve hormonlarla ilgili.[/QUOTE]
Ben gecen sefer tek tuk ıcmıstım bırde amcam bı ıs kazasında vefat etmıstı o arada 1 hafta fılan ıctım ve 8 haftada muhtıs kanamalarım basladı boyle ped fılan tutmuyor o derece anlatıp korkutmak ve hatırlamakta ıstemıyorum 17 haftada sonlandırıldı gebelık zaten duzelmeyınce bıde buna sıgara sebeb olabılıyormus o yuzden cok korkuyorum. Dun testı yaptıktan sonra 1 tane ıctım baskada ıcemem gelecegımı dusunerek ıcmemem gerek kendıme hıc acık kapı bırakmıyorum o yuzden.
benım cok mıde bulantım olmuyor ara ara bır anda ıstıfra edıyorum yanı gecen gebelıklerım boyle olmustu , uykuya meyılımde bu kadar gozle gorulur olmamıstı belkıde yas gecıyor vucut daha cok dınlenmek ıstıyor bılmıyorum .

buarada beta hcg bende baktırmadım ama cumartesı dr gıttıgımde baktıracagım sabah 9.15 randevum var.

Buarada sızler calısıyormusunuz
hangı sehırde yasıyorsunuz keske bı tablomuz olsa.

X