2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım hayırlı olsun . Doktorum kaç haftalık olduğunu bile söylemedi bakalım 8 şubatta randevu. Geç mi gitsem bilemedim. Sizin doktor dedi mi kaç haftalık olduğunu hcg değerinden?
Hcg ye göre söylemedi son adet tarihine göre söyledi Hcg ye göre tahlil sonucunda da 3 -4 haftalik yazıyordu zaten..

Hcg ye göre söylemedi son adet tarihine göre söyledi Hcg ye göre tahlil sonucunda da 3 -4 haftalik yazıyordu zaten..
Bana hiç sormadı ya kese görünunce söyleyecek sanırım. Aslında döllenme tarihine göre hafta sayılması gerekmiyor mu?

Kızlar bugün bebise zıbın aldım bi suru eldiven onluk panduf ayyy nasi güzeller onlar öyle oglumda tehlike olduğu için 8aya kadar bisey alamadım valla erken ama aldım işte içimde kalmadı :emir_bebek:@EmelARVAS kan verecekti bugün canm naptin :KK49:

Eklentiler

• 20160201_150825~2.jpg
    20160201_150825~2.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar bugün bebise zıbın aldım bi suru eldiven onluk panduf ayyy nasi güzeller onlar öyle oglumda tehlike olduğu için 8aya kadar bisey alamadım valla erken ama aldım işte içimde kalmadı :emir_bebek:@EmelARVAS kan verecekti bugün canm naptin :KK49:
Valla bende kuzenimin bebeğine diye zıbın aldım ama gri diye gördüğüm renk maviymiş bebek kız olduğundan vermedim artık kendime saklayacağım :KK68:

Ben de kendimi zor tutuyorum ama üç aydan önce birşey almak istemiyorum

aynen ya bak yine basladi zor duruyorum valla bulantidan
Akşam Yemeğini kaçta yiyorsun canım ben geçen günlerde erken yiyorum ve gece de çok acıktığım için bulandığını düşünerek bugün 20.45 te yedim :KK76: Ondan sonra da ufak Çerez fln yedim bakalım bu gece nasıl olacak şimdilik iyiyim sanki

Akşam Yemeğini kaçta yiyorsun canım ben geçen günlerde erken yiyorum ve gece de çok acıktığım için bulandığını düşünerek bugün 20.45 te yedim :KK76: Ondan sonra da ufak Çerez fln yedim bakalım bu gece nasıl olacak şimdilik iyiyim sanki
en gec 7de yiyorum bende ama sanki acikiyorum 10 gibi ufak tefek atistiriyorum

Ay çok sevinirim ama sanmam:) yarın hcg ye baktırayım da inşallah anormal birşey yoktur. :anneadayı: senin hcg kaç çıktı?

Benim hcg daha belli değil :KK16:
Çok mu relaxım ne
5 gündür annemdeydim dün gece geldik bugün 10 a kadar gidemedim asm ye, belki yarın giderim belki de gitmem üşeniyorum, diyelim gittim artmış mı diye bidaha gitmeyeceğim o zaman niye gideyim diyorum , zaten her halimden belli hamile Olduğum :KK55:
Şaka bir yana bu hafta içinde bi gün giderim inşallah sonra da kalp atışı için 8. Hafta doktora gidecem inş..
Ikiz ben de çok isterdim Hayırlısı inşallah

X