VERDİĞİ İLAÇ YÜKSELTİR AMA KORKMA STRES DAHA ÇOK ETKİLERbenim değerim düşük değil mi sana göre canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
VERDİĞİ İLAÇ YÜKSELTİR AMA KORKMA STRES DAHA ÇOK ETKİLERbenim değerim düşük değil mi sana göre canım
Dogum cok pahali oralarda.kizimda ozele gittim hep dogumuda ozelde yapcaktim.sez. na zorladigi icin dr dogumumdan bi gun once biraktim kendi dr umu.gittim devlet hastanesinde dogurdum.sonra dedim ki bosuna millete para kazandircakmisim.sonucta dogurdum rezillikte cekmedim.ama iste muayne icin filan devlette sira beklemek vs. Gozumde buyuyo.daha uygun bi ozel hastane bakmayi dusunuyorum bendeBEN BUGÜN MEDİCAL PARK A GİDECEĞİM PINAR HANIM VARMIŞ ORDA
Bizde lojmandayiz.biz askeri lojman ama.
BEN ÖZELE 3 KERE GİTTİM İNSAN GİBİ MUAMELLE GÖRMEDİM O YÜZDEN GİTMEM DEDİM BİR DAHA..MUAYNE ÜCRETİ 80 TL VERİYORUM BENDogum cok pahali oralarda.kizimda ozele gittim hep dogumuda ozelde yapcaktim.sez. na zorladigi icin dr dogumumdan bi gun once biraktim kendi dr umu.gittim devlet hastanesinde dogurdum.sonra dedim ki bosuna millete para kazandircakmisim.sonucta dogurdum rezillikte cekmedim.ama iste muayne icin filan devlette sira beklemek vs. Gozumde buyuyo.daha uygun bi ozel hastane bakmayi dusunuyorum bende
bende vermedim daha erken :)Ben daha karar veremedim
Haklisin iste dedim ya muayne sikintili devlette.dogumu sordun mu ne kadarmis?BEN ÖZELE 3 KERE GİTTİM İNSAN GİBİ MUAMELLE GÖRMEDİM O YÜZDEN GİTMEM DEDİM BİR DAHA..MUAYNE ÜCRETİ 80 TL VERİYORUM BEN
YOK CANIM BUGÜN SAAT 3TE RANDEVUM VAR SORACAĞIM HEPSİNİ TAM OLARAK ONLARI ŞUAN SORMADIM ÇÜNKÜ DAHA KALP ATIŞINI DUYMADIM ONUN İÇİNHaklisin iste dedim ya muayne sikintili devlette.dogumu sordun mu ne kadarmis?
CANIMMM ÇOK SEVİNDİM TEBRİK EDERİMMMMMKızlar HCG değerim 3000 çıkmış çok mutluyum doktorum tebrikler hamilesiniz dedi Bir de 8 haftalık olunca kalbini duyarsam o zaman süper olacak! 26 Şubatta randevum var 24 gün geçmez artık bana
NORMAL CANIM KORKMA YÜKSELİR DAHAKizlar benim hcg 386 cikti doktor 4 haftalik dedi normal mi sizce
ben 8 haftalik gidicem doktora kalp atisini duymak icin erken gittinmi kese gözükmüyorKızlar ben de bugün doktora gittim. Doğal olarak keseyi göremedik. Kan verdim. Sonucumu öğleden sonra alıcam.
Benim dün ve bugün karnıma şiddetli ağrılar saplanoyor. Wc ye gidince geçiyor ama gözüm korktu. Doktora sormam lazım gidince
oluyo cnm regl olucam saniyorum hatta ama bisi yokKIZLAR BİRŞEY SORACAĞIM SİZDE REGL OLACAK GİBİ HİSSEDİYOR MUSUNUZ
AYNEN YA ÖYLE BATMALAR OLUYOR KORKUYORUM VALLA NEDEN OLUR Kİoluyo cnm regl olucam saniyorum hatta ama bisi yok
Kesenin görünmeyeceğini biliyordum. Zaten hcg için gittim. Sağolsun baktı yine de:)ben 8 haftalik gidicem doktora kalp atisini duymak icin erken gittinmi kese gözükmüyor
Evet oluyor. Hatta regl olucam diye üzülmüştüm. Umudumu kesmiştim ama sık idrara çıktığımı farkedince şüphelendimKIZLAR BİRŞEY SORACAĞIM SİZDE REGL OLACAK GİBİ HİSSEDİYOR MUSUNUZ