- 31 Ağustos 2015
- 1.884
- 2.027
- 32
Çok ateş yaptı ikinci küçük olduğu için kaşıyıcı kullanamıyo tam olarak bizim iki aylıktan beri acayip çoktu salya canmMaşallah canım bizimkinin de salyasi feci arttı. 20 ekim dogumluyuz bakalım ne zaman çıkacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok ateş yaptı ikinci küçük olduğu için kaşıyıcı kullanamıyo tam olarak bizim iki aylıktan beri acayip çoktu salya canmMaşallah canım bizimkinin de salyasi feci arttı. 20 ekim dogumluyuz bakalım ne zaman çıkacak.
Canim cok sukur eşim yardimci oluyor. Benim oğlum geceleri 1 defa kaka yapıyor onu da uyurken yapamıyor o uyandığında babasına veriyorum. O Kakashi yaptırıyor :) benim oğlum geceleri çok terliyor biz de esimle kıyafetlerini degistiryoruz. Allah razı olsun ne istersem yapıyor. Ama bebek olmadan önce yapmam hayatta derdi ben de çok korkuyorum şimdi şükür Allaha.Ya eşlerinize de vazife veriyor msnz ben bi türlü bişey yaptiramiyorum
Ama eşime beşiği hayata sallatamiyorum. Bir sallıyor iki sallıyor sonra bırakıyor uyanıyor oğlum :) biz de kayinvalidem le nobetleşiyoruz. Demekki herkesin bir huyu oluyorYa eşlerinize de vazife veriyor msnz ben bi türlü bişey yaptiramiyorum
Bizimde 2 aylıktan beri salyaları canım aynen ama inş daha dayanır çıkmaz.Çok ateş yaptı ikinci küçük olduğu için kaşıyıcı kullanamıyo tam olarak bizim iki aylıktan beri acayip çoktu salya canm
Çıkmasın ya zor oluyo yavrular daha küçüklerBizimde 2 aylıktan beri salyaları canım aynen ama inş daha dayanır çıkmaz.
Var canim ozelden numarani at ekleyelimMerh. Grubun vatsapi varsa banada haber verin lutfennn
Bizde 4 ekimiz canim. Bi tane cikti. Iminci icin savas veriyoruz 2 haftadirYa gerçekten mi çıktı mı dışı biz 4 ekim hala gelen giden yok ama çok hzursuz
Merhaba,10 günde 300 gram almış cnm durması bile normalmiş bi süre
Ozelden no at canimMerhaba,
Bizim de 29 Ekim 2016 tarihinde bir ogluşumuz oldu..Ne zamandır giremiyordum bu siteye..Girer girmez ilk işim de bizimle aynı donemleri yasayan anneleri bulmak oldu.. Ek gıdaya bu hafta baslayacagız..Grubunuzun whatsapp ı varsa katılabilir miyim ?
Nasıl belirtiler oldu acaba bizim daha dos yok ama ateşlendi huzursuz çok ağlıyor dışten Mi acaba yarın doktora gotrucemBizde 4 ekimiz canim. Bi tane cikti. Iminci icin savas veriyoruz 2 haftadir
Doktor banada hemen ma başlamamı söledi ama ben başlamadım zaten bende hemşireyim sütümün yetmediğini düşünseydim başlardım oğlum yavaş kilo alııyo ama geçen ay meme yaşadık bu ay iki dişi çıktı bunlar etkiliyo ki diş çıkarırken ben bile farkettim zayıfladığınıMerhaba,
Oglum gecen ay sadece anne sütü ile beslendi ve 1 ay boyunca sadece 300 gr.kilo almış.. :-((( Doktorumuz mama takviyesi yapmamı soyledi.. :-( Halbuki beslenmeme de o kadar dikkat etmiştim :-(( Oglum iri bir bebek olarak spinal sezeryan ile dogdugundan sadece benim sutumun yeterli olamadıgı gercegini artık kabullenmek zorunda kaldım.. :-(
Ozelden no at canim
Hic durmuyor canim. Hep ciglik. Cenesini yumruklayarak aglior ates yapiyorNasıl belirtiler oldu acaba bizim daha dos yok ama ateşlendi huzursuz çok ağlıyor dışten Mi acaba yarın doktora gotrucem
Canım ya benim oğlumun da sol üst ve altında dış gibi bişey gördüm. Ama sanki köpek dişlerinin olduğu yerde yani önler değil. Sivilce olur ya sivri aynı öyle ve bembeyaz görünüyor. Acaba o dış mi bilemedim hem üst hem altta beni şaşırtan ise önler değil bildiğin yanlardaHic durmuyor canim. Hep ciglik. Cenesini yumruklayarak aglior ates yapiyor
Biz 6. Ayı birkaç güne bitireceGiz bu arada.Hic durmuyor canim. Hep ciglik. Cenesini yumruklayarak aglior ates yapiyor