2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ya eşlerinize de vazife veriyor msnz ben bi türlü bişey yaptiramiyorum
Canim cok sukur eşim yardimci oluyor. Benim oğlum geceleri 1 defa kaka yapıyor onu da uyurken yapamıyor o uyandığında babasına veriyorum. O Kakashi yaptırıyor :) benim oğlum geceleri çok terliyor biz de esimle kıyafetlerini degistiryoruz. Allah razı olsun ne istersem yapıyor. Ama bebek olmadan önce yapmam hayatta derdi ben de çok korkuyorum şimdi şükür Allaha.

Selam kizlar ben kasim anneleri topigine takiliyordum :) kasim annesi olcakken ekim annesi oldum bizim bebis aceleci davrandı tam 1 ay once geldi :) 16 ekim dogdu oglum yani ekim annesiyim.:) 16-10-2016

Nisan 15 inden sonra ek gıdaya baslarim sanirim 3 gün kurali vs ek gida olayini oturttuktan sonra irmikten olsun bugdydan olsun mama yapiyorlar ya bebislere.. herkesin gorusu farklidir da ben beyaz una karsiyim genetiği ile oynandigi icin guvenemiyorum ve duyduğuma gore bebeklerimizunuin beslenmesinde ilk 2 yil cok onemliymis ve ben beyaz una alternatif hindistan cevizi unu kullanmaya karar verdim biraz pahali ama onun icin herseye deger.. hindistancevizi unu bi sakınca olusturmaz degil mi? Doktoruma sorucam da burdada sormak istedim

Merhaba,
Bizim de 29 Ekim 2016 tarihinde bir ogluşumuz oldu..Ne zamandır giremiyordum bu siteye..Girer girmez ilk işim de bizimle aynı donemleri yasayan anneleri bulmak oldu.. Ek gıdaya bu hafta baslayacagız..Grubunuzun whatsapp ı varsa katılabilir miyim ?

10 günde 300 gram almış cnm durması bile normalmiş bi süre
Merhaba,
Oglum gecen ay sadece anne sütü ile beslendi ve 1 ay boyunca sadece 300 gr.kilo almış.. :-((( Doktorumuz mama takviyesi yapmamı soyledi.. :-( Halbuki beslenmeme de o kadar dikkat etmiştim :-(( Oglum iri bir bebek olarak spinal sezeryan ile dogdugundan sadece benim sutumun yeterli olamadıgı gercegini artık kabullenmek zorunda kaldım.. :-(

Merhaba,
Bizim de 29 Ekim 2016 tarihinde bir ogluşumuz oldu..Ne zamandır giremiyordum bu siteye..Girer girmez ilk işim de bizimle aynı donemleri yasayan anneleri bulmak oldu.. Ek gıdaya bu hafta baslayacagız..Grubunuzun whatsapp ı varsa katılabilir miyim ?
Ozelden no at canim

Iyi aksamlar benim oglumsa bu ay hic kilo almamis mama takviyesi yapacagiz mecbur,onun da tadini begenmedi ama..
Bobregimizde sorun oldugundan ek gidayu da erteliyor doktorumuz...allahim evlatlarimza saglik versin

Merhaba,
Oglum gecen ay sadece anne sütü ile beslendi ve 1 ay boyunca sadece 300 gr.kilo almış.. :-((( Doktorumuz mama takviyesi yapmamı soyledi.. :-( Halbuki beslenmeme de o kadar dikkat etmiştim :-(( Oglum iri bir bebek olarak spinal sezeryan ile dogdugundan sadece benim sutumun yeterli olamadıgı gercegini artık kabullenmek zorunda kaldım.. :-(
Doktor banada hemen ma başlamamı söledi ama ben başlamadım zaten bende hemşireyim sütümün yetmediğini düşünseydim başlardım oğlum yavaş kilo alııyo ama geçen ay meme yaşadık bu ay iki dişi çıktı bunlar etkiliyo ki diş çıkarırken ben bile farkettim zayıfladığını

Hic durmuyor canim. Hep ciglik. Cenesini yumruklayarak aglior ates yapiyor
Canım ya benim oğlumun da sol üst ve altında dış gibi bişey gördüm. Ama sanki köpek dişlerinin olduğu yerde yani önler değil. Sivilce olur ya sivri aynı öyle ve bembeyaz görünüyor. Acaba o dış mi bilemedim hem üst hem altta beni şaşırtan ise önler değil bildiğin yanlarda

Arkadaşlar oğluma tortikollis teşhisi konuldu whatsup grubunda falan var mı benm gibi olan bilen 5 mm çok mu fazla

X