2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Merhaba kızlar görüşmeyeli nasılsınız bebişler nasıl :) 6. Ayın içindeyiz biz kızım hala sağa sola dönme yüz üstü sırtüstü dönme gibi çabaları yok kızımla aynı olan veya bir ay küçük olan bebekler maşallah çok güzel dönüyo destektiz oturuyo ben oturtmaya çalışıyorum ama değişik bir ses yaparak poposunu kaydırıp geriye yatıyo veya kendini geriye atıyo bide alay eder gibi gülüyo :) sütüm kesildi mama ve ek gıdaya başlayalı çok oldu sizin bebişler neler yapabiliyo normal mi değil mi tembel mi anlayamadım bi türlü :)

Bizimkini anlattın sanki :) 7. ayını doldurmak üzere 20 martta ilkkez döndü asirri tembel kendileri :)

Selam kizlar ne yapıyorsunuz... Kızlar size birşey danisacagim sünnet ve dişlerden sonra benim oğlan iyiden iyiye iştahsızlasti hiç birşey yediremiyorum, devam sütünü bile bıraktı... 2 numaraya geçtik diye düşündüm marka değiştirdik yine aynı... Evde sebze çorbası,tarhana çorbası , muhallebi,meyve püresi falan yapıyorum onları da yemiyor... Bir tek su içiyor onu da icmezse zaten hepten kötü olucak çünkü dişlerden dolayı sürekli ishal... Ne yapayım bilmiyorum aranızda benimle aynı durumda olan ve çözümü olan var mı...

Cnm benm oğlumda diş çıkarırken çok iştahsızlaşmıştı ben sadece emzirdiğim için emzirme azaltmıştım daha uzun beklediği için daha iyi emiyodu hiçten iyidir az die düşündüm sende daha az teklif etsen belki kabul eder yemeyi o zamn

Öyle yapiyim canım o zaman ama benim psikoloji iyice gitti kötü annemiyim yanlış mı yapıyorum diye icim içimi yiyor

Öyle yapiyim canım o zaman ama benim psikoloji iyice gitti kötü annemiyim yanlış mı yapıyorum diye icim içimi yiyor
Seni çok iyi anlıyorum cnm geçici bi süreç ben 4 aylıkken yaşadım ve gerçekten zor oluyo çünkü aç olduğunun farkındasın ve bişe yapamıyosun

Bizde rutin zeynep geçleri hiç uyumuor malesef.. iki dışımız de çıktı sukur
Bizimkinin de iki dışı çıktı bı hafta olmadı daha :) sünnet de ettirdik bu ay mecburen yoksa ileri bı tarihteydi amacim... Bizimki de gece uyumuyor aglamiyorda onunla oynamami istiyor :) gece b3 4 e kadar böyle gündüz uyuyor beyefendimiz o da ben uyumayacaksam eğer uyursam anında uyanıyor

Hındıstan cevızı ununu bılmıyorum ama fındık ununu onerıyor doktorumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…