2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Neler veriosun ek gida olarak canim, bide ne kadar veriosun

Rabbim yardimcin olsun, tez zamanda sifa versin İnsaallah canim

Rezene bende veriordum ve iki katina cikiodu sancilari krizleri canim. Anason rezene papatya hep ters tepti bizde. Kiraz cekirdekli korseler var, firinda isitiliyo, ben kolik annesiyim, bizi o biraz rahatlatmisti. Dene istersen
Bebeğim 5.ayına girdi .çok şükür eskisi gibı değil .
Bende duymuştum kiraz çekirdek li korse ve patikleri ama hiç bişey geçirmeyince umudum yoktu.ayaklarının altına sıcak su torbası koydum. .aynıydı.
Benimde karnım çok şıştı gurulduyodu surekli .senden geciyodur dediler.bi kacgundur sıcak tutan bi korse taktım .benim şişlik de azaldı onun sancısı da.
Şimdide etrafa bakmaktan emmiyo. Bi emiyo bi bırakıp bakiniyo:)

Adet olunca sut azalir mi acaba bnm ondan mi az sanki bikac gune gore daha iyi rezene ve humana sayesinde...

Kizlar bu arada 3 aylik bebegin dişleri kasinmaya baslar mi agtisi olur mu ki iki gundur cok huysuz uykulari bölük bölük biraz da atesi oluyo ara ara baya zorlucak bu donemde galiba.aranizda boyle olan var mi ?

Bizimkinde de başladı salya ve dış kaşıma isteği ama dr. Normal dedi şimdi başlar 6 7 aylıkken muhtemelen çıkarır dedi.
Kizlar bu arada 3 aylik bebegin dişleri kasinmaya baslar mi agtisi olur mu ki iki gundur cok huysuz uykulari bölük bölük biraz da atesi oluyo ara ara baya zorlucak bu donemde galiba.aranizda boyle olan var mi ?

Kızlar emzirme konusunda psikoloji çok önemli herşey gerçekten beyinde bitiyor. Hep sutum yetiyor diye düşünmek lazım benim birkaç kere sutum gelmiyor mu acaba dediğimde bi baktım memeden hakikaten süt gelmiyordu. Sonra iyi düşünmeye çalıştım ve şık sık emzirince geldiğini farkettim. Bu konuda tomrisin emzirme notları var.oda bir dr un kendini anlatimindan kaynaklanıyor. Okumanızı tavsiye ederim. Emzirme kampından bahsediyor. Hiç bir zaman geç değil diyor. Birde biberonla verme aynı etkiyi yaratmıyor çünkü hormonların tetiklenmesi için bebeğin emmesi şart
Bulgur soğan rezene inanılmaz arttırıyor. Benden bu kadar 3. Ayın sonunda da şükür sadece anne sütü ile 850 gr almışız.

Uyku konusunda da bir düzenin oturması lazım yavaş yavaş diye düşünüyorum. Hee zaman olmamakla birlikte yattığı yerde ninni açıp elini tutarak uyutmaya çalışıyorum ama bazen mecbur kucakta istiyor ozaman da hafif sallayarak uyutuyorum.

Birde kızlar bu ilk adetim mi bilmiyorum ama 3 gün önce kırmızı kahve karışık biraz geldi iki gundur de kahve leke geliyor. Saçma sapan bir adet oldu umarım sonra düzelir.

Harika haftalar die bi donem oluyomus.internetten bir aradtir istersen.sanirim bizim durum ona uyuyo..uyku problemi de yasamaya basladik.zor dalio uykusuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…