- 4 Şubat 2015
- 570
- 629
- 41
Ugruyoruz canim ask olsunEwet canm ora çok aktifmiş ama ordakiler buraya uğramıyolar allah yardımcın olsun inşallah sın
Benim kizimda bu ay sadece 300 gr aldi, bu ay genel olarak bi az kilo alma problemi var kizlar whatsappdadaCanim benimki tam 3.5 aylik yeni agulara başladi. Kac kilo swninki benimkinin de kilo problemi var da.
Neler veriosun ek gida olarak canim, bide ne kadar veriosunayy bizde de düzen oturdu şükür fakat benim sütüm kesildi o yüzden bu ay ek gıdaya geçirdi doktorumuz sadece mama yeterli olmaz diyeo da uğraştırıyor biraz haliyle yeni yeni tadımlara geçtik iştah problemimiz var biraz ama daha yeni geçtiğimiz için olduğunu ümid ediyorum... ayy bizimki babasına çekmiş somurtkan şirin zar zor güldürebiliyorum o da yan yan hafif bir gülücük ama bişeyler anlatmaya başladı konuştuğumuzda garip seslerle karşılık veriyor kerata , bi de yeni yeni diş huzursuzlukları başladı ,ağzı salyalandı önüne geleni ağzına götürüyor annem şimdi başlar zaten 7. aya kadar anca çıkartır dedi bakalım gerçi kızkardeşimin 4 aylıkken çıkardığını da ekledi o da ayrı bişey ama korku da sarmadı değil beni
Rabbim yardimcin olsun, tez zamanda sifa versin İnsaallah canim@2erkekannesi .merhaba yazdığınız bir entry okudum.öncelikle geçmiş olsun.bende 24 kasimda dogum yaptim.kasim annesiyim.hem kasim 2014.hem kasim 2016.bebegimde hidronefroz var.anne karnnda anladi jinekolog.üniversite hast götürüyoRuz.1 ay once sol böbrek 13 mmdi.voiding yapildi bebek 26 günlükken.birsey cikmadi ne darlik ne kacak.geçen gun gazi vardi medikal e gtrdum dr dedi gelmişken kalca usg yapılsın birsey çıkmadı.bobrek bakildi 19 mm olmuş.cok şaşırdım.yarın yine firat tip a gotrcem
neden yukseldi madem voiding temizse.bobregi genisleten durum ne olabilir.idrat da temizdi.kafayi yemek üzereyim allah yardm etsin herkese
Canim dereotu, tahin helvasi, bulgur.. Bunlarin cok arttirdigini duydum kizlardanKizlar acil yardimci olur musunuz sutum damla damla geliyo sankibazaldi gibi moralim cok bozuk..
Canim numarani bana mesaj atEvett ben de whatsapp grubuna dahil olmak istiyorumNasıl oluyormuş öğrenebildiniz mi? :)
Bebeğim 5.ayına girdi .çok şükür eskisi gibı değil .Rezene bende veriordum ve iki katina cikiodu sancilari krizleri canim. Anason rezene papatya hep ters tepti bizde. Kiraz cekirdekli korseler var, firinda isitiliyo, ben kolik annesiyim, bizi o biraz rahatlatmisti. Dene istersen
Bana numarani at ozelden canimSlm bende ekim annesiyim bende wattsap grubuna dahil olmak istiyorum mümkün mü..
bende grubunuza dahil olmak isterim nasıl yapabiliriz?iyi olmanıza sevindim geçen whatsap grubunda seni anmıştık bizde iyiyiz
Bizimkinde de başladı salya ve dış kaşıma isteği ama dr. Normal dedi şimdi başlar 6 7 aylıkken muhtemelen çıkarır dedi.ayy inşallah canımbişey farkettim tüm ilgimi kendisine istiyor kucağımdayken onunla o an ilgilenmiyorsam yahut babasıyla konuşuyorsam birden çığlık çığlığa ağlıyor... bi de ağzı çok salyalandı diş belirtileri de var sanki ... kehribar kolyesi isteticem yakın zamanda inşallah işe yarar
Kizlar bu arada 3 aylik bebegin dişleri kasinmaya baslar mi agtisi olur mu ki iki gundur cok huysuz uykulari bölük bölük biraz da atesi oluyo ara ara baya zorlucak bu donemde galiba.aranizda boyle olan var mi ?
Canım iyice azaltmıstı gun boyu 150-200ml ancak içiyordu. Onunda cogunu önlüğü içiyor. Bugun biraz daha içti çok şükür. Kilo alımı gecen ay alt sınırdaydı. Mama da denedim içirmeyi onu da almadı. Bakalım düzelsin diye bekliyorum.
Facebookum da yok :) instagramda da açalım bari ya :)Kızlar 2016 ekim anneleri adıyla facebook ta kapali grup kurduk gelmek isteyenleri bekleriz...