Aslinda erken degil 3 ayliktan itibaren baslanmali bence . Aglatarak uyutmak mi? Kesinliklee karsiyim bende ☝ canim kendi kendine uyumayi ogrenmesi en guzeli. Sonucta büyüdükce agirlastikca daha zor olacak uyutmakBenimki memede uyuyor. Önce kucakta ayakta biraz sallıyoruz annemle, sakinleşiyor sonra emmeye başlıyor orda uyuyor. Gece uykusu için memede uyutuyorum 1,5-2 saat kımıldanıp mızırdanıyor. Sonra derin uykuya geçince yerine koyuyorum. Yanımızda bizim yatağımızda yatıyor. Uyku eğitimi için erken bence hele ağlatarak asla uyutamam heralde. Onlar bize muhtaç daha bilmiyorlar hiçbirşey ve tek sığınakları bizim kollarımız.
Ewet canim emziriyorum. Ise basladim sagip birakiyorum. Evolviayi birine versrm iyi olur yazik olacsk mamaya.Ben sma veriyorum yiyor. Evolvia tavsiye etmişti doktor ama ben sma ile büyüdüğüm için onu kullanmak istedim. Doktor da olur hemen hepsi aynıdır dedi. Emziriyor musun?
bizde de uyku problemi var malesef ama dizde sallama beşikte sallama biraz hunharca salayınca çocuğum mecbur uyuyorBen hala kilolarla uğraşıyorum :) emzirmek zayıflatmıyormuşBenim oğlum 105 günlük oldu. Gaz problemi çok az. Gelişimi ile ilgili bi sıkıntı yok çok şükür biraz daha yüzüstü yatar pozisyonunu sevdirmeye çalışıyoruz :) Uyutmaya çalıştığımda çok ağlıyor. Siz neler yapıyorsunuz uyuturken?
Cnm ya allah yardım etsin inşallah düzelir bir an önce bende sewiniyodum geceyi gündüzü öğrendi diebizde de uyku problemi var malesef ama dizde sallama beşikte sallama biraz hunharca salayınca çocuğum mecbur uyuyorama son zamanlarda gece nerdeyse uyumuyor bu da bizi çok zorlamaya başladı neden öyle yapıyor bilmiyorum altı kuru karnı tok ağrısı yok .... gece nöbetteyiz malesef
ayy inşallah canımCnm ya allah yardım etsin inşallah düzelir bir an önce bende sewiniyodum geceyi gündüzü öğrendi die
Bizimki de çook salyası var ama ben damak gelişimine yoruyorum 3 aylıkken diş çıkaran çok duydum ama daha erken yaniayy inşallah canımbişey farkettim tüm ilgimi kendisine istiyor kucağımdayken onunla o an ilgilenmiyorsam yahut babasıyla konuşuyorsam birden çığlık çığlığa ağlıyor... bi de ağzı çok salyalandı diş belirtileri de var sanki ... kehribar kolyesi isteticem yakın zamanda inşallah işe yarar
vallaha canım ben de bir app var bebek gelişimi için orda 3 ve 4 aylıkken ağrılar huysuzluklar başlar 2 -3 aya kadar anca çıkarır diyor ... bakalım hayırlısı ...Bizimki de çook salyası var ama ben damak gelişimine yoruyorum 3 aylıkken diş çıkaran çok duydum ama daha erken yani
Allah kolay çıkarmayı nasip etsin ben kolay çıkarmışım inşallah bana çeker bizimkivallaha canım ben de bir app var bebek gelişimi için orda 3 ve 4 aylıkken ağrılar huysuzluklar başlar 2 -3 aya kadar anca çıkarır diyor ... bakalım hayırlısı ...
Uyuyabilir ama iyice halsiz kaldıysa tabii.Kizlar ac bebek uyur mu
Canım biMesela 3 saat snra emziriyorum sut 3 4 dakkada bitiyo daml damla geliyo boyle olunca memeyi birakiyo doymuyo gibi geliyo bana memeyi verince aliyo cunku hemen bu ara promalt iciyorum gunde bi tane fakat sadce bi ogün süt getiriyo allah yardimcimiz olsun
Acikinca saga sola aranır önce .ellerini keşfettiyse ellerini emer.Kizlar ac bebek uyur mu
Canım biMesela 3 saat snra emziriyorum sut 3 4 dakkada bitiyo daml damla geliyo boyle olunca memeyi birakiyo doymuyo gibi geliyo bana memeyi verince aliyo cunku hemen bu ara promalt iciyorum gunde bi tane fakat sadce bi ogün süt getiriyo allah yardimcimiz olsun
Acikinca saga sola aranır önce .ellerini keşfettiyse ellerini emer.Kizlar ac bebek uyur mu
Canım benim kızım memeyi almıyor en basından beri. Sutumu pompalayarak içiriyorum. Ama 3. Ayda kızım sut içmeyi yarı yarıya azalttı. Diliyle surekli itiyor biberonu.Ben elimde biberon saatlerce ugrasıyorum. O içmeyi azaltınca psikolojik midir nedir benim sütümde bariz yarı yarıya azaldı. Oysaki aynı sıklıkla pompalıyorum ve yemem içmem de aynı. Humana, ısırgan-kimyon-rezene-anason cayı, hoşaf, boza içiyorum ama banamısın demiyor. Daha ne yapabilirim bilmiyorum. Bu hafta biberonun baslıgını degistirecegim delik sayısını artıracagım. Insallah faydası olur. 3. Ayda meme reddi oluyormus. Insallah gecici olur.
Beni anlatmişsin sanki:)) ayni seyler bende de oldu.sut icirmek icin neler yapiom..ama bu ara daha iyi gibi.uykusundA vermeye calış sutu..kafana da cok takma kilosu iyiyse
Kizlar ac bebek uyur mu
Canim benimki bisey yemior ve aç aç uyuyor. Ac bebel uyumaz derler ama biz bunu whatsappda resmen curuttukKizlar ac bebek uyur mu
Rezene bende veriordum ve iki katina cikiodu sancilari krizleri canim. Anason rezene papatya hep ters tepti bizde. Kiraz cekirdekli korseler var, firinda isitiliyo, ben kolik annesiyim, bizi o biraz rahatlatmisti. Dene istersenCanım ben onu kullanmıştım hastanede antibiyotik tedavisi ishal yapınca doktor maflor aldırdı. O dönemde yine sancıları vardı. Emerken kıvrım kıvrım yavrum.rezene kimyon verdim daha çok bagirdi.şaşırdım kaldim .kendim de içiyorum caylardan .yediklerime dikkat de ediyorum .masaj yapip duruyorum.
Yavrumu bi rahatça emziremiyorum
Ben 4 ekimde dogurdum, ücüncu adetimi evvelsi gun oldm canim, ama kisiden kisiye degisiormus bu durumKızlar adet oldunuz mu bir haftadir kasiklarm agriyor belimde agrimaya basladi ama gelen giden yok 10 ekimde dogm yaptm
Canim bana numarsni at ekliyimarkadaşlar mrb.23 ekimde doğum yaptım.Bir suredir forumu takip ediyorum ama sanırım whatsup grubu var ve daha aktif.Acaba gruba nasıl dahil olabilirim.Ayrıca Ankara'da yaşayıp heyet raporu alabilen oldu mu?Gerçekten çok zor durumdayım,bebeğimi bırakabileceğim kimse yok