- 13 Şubat 2016
- 1.281
- 1.741
- 34
Benimki de ellerini agzina goturuyor sanki bal varmis gibi emiyor :))) kac aylik oldunuz siz. Biz 5. Aya girdik erken dogdu benim yavrumAnladum kızlar peki öyle devam ediyorumm bende zaten bebişleriniz ne durumda benimki parmak emmelere başladı ama hep sol elini emito sağla pek ilgisi yok acaba solak mıdır bu belli olur mu hep sol elini emiyo
Bende de ayni durum var sanirim emzigi hiraktirmamiz gerekiyor ama korkuyorm o aglama surecindenBizimki de bayadir ellerini agzina goturuyo.ustunu ya da battaniyesini de agzina sokuyo 3.5 ayi gectik.
Vitamin olarak bitkisel bi vitamin onerdi dr.amerikadan getirtiliyo tek damla veriyorum
Bu aralar gunduz uykularina dalmakta cok zorlaniyor.siz nasil uyutuyorsunuz???
Normalde yatagina koyup emzigini verirdim.bi kac defa agzindan dusurup sinra uyurdu.simdi emzigi agzindan cikario tekrar sokamio.sora sinirlenio kasiliyo.dalamio uykuya.aglio.en son kucagimda sallayip uyutuyorum.alışsinda istemiyorum.napcagimi şaşırdim...
Emziği bıraktırmak için daha çok küçük değiller mi ya şimdi bilemedim emzikle benmde başım belada resmenBende de ayni durum var sanirim emzigi hiraktirmamiz gerekiyor ama korkuyorm o aglama surecinden
Bi de oturtuyomusunuz hiç.ben oturtmuyorum.ama ertafımdaki herkes oturtmam gerektiğini söylüyor
Kızlar emziksiz olmaz bizimki herhalde emmiyor birdeyoksa çok zor ağzından düşünce gerçekten... Bugün doktora gittik dış çıkarıyoruz kızlar... 5 bitti 6 ya girdik... Bu arada mezun da oldum çok şükür oğluşum hayırlı geldi
Teşekkürler canımBenimkide emziksiz olamaz galiba zaten uyumuyo emzik yoksa hiç uyumuyo benimkide emmiyo emmediği için sütüm de kesildi. Maşallah kuzucuga inşaallah sıkıntısız çıkartır yavrularımız. Mezuniyetin de hayırlı olsun bu arada :)
Teşekkürler canımayy inşallah inşallah ama kolay çıkaracak gibi gorunmuyor çok ağrı çekiyor
Canm avent shootie die bişe var yalnış yazmış olabilirim ama alıştırma emziği die geçiyo onu bi dene istersenBenim bebiş emzik de almıyor..pekmez i bile sulandırıp batırdım gene almadı.farklı model marka denedim gene almadı.alsa çook ii olacak.baska hangi yolları denesem alır ki .tecrübeli anneler yardım edin.benim ikinci bebeğim ama cok zorlandım cok farkli bu bebişin huyu suyı
Seninki kocaman oldu resmen bizimki daha 3.5 aylık oldu. Mezuniyetinde hayırlı olsun canımKızlar emziksiz olmaz bizimki herhalde emmiyor birdeyoksa çok zor ağzından düşünce gerçekten... Bugün doktora gittik dış çıkarıyoruz kızlar... 5 bitti 6 ya girdik... Bu arada mezun da oldum çok şükür oğluşum hayırlı geldi
Bizimki de herşeyi emmek istiyor. Salyasi çok akıyor. İnş. Bu kadar erken dis çıkarmaz. Ağzına goturemeyip ememediginde de hırs yapıp ağlıyor.Selamlar hanimlar benım oğlumda ayin 11inde 4.ayi bitirecek. Surekli ellerini battaniyesini emiyor,malesef emzik almadi ve 2.donem ise başlıyorum.allah yardimcimiz ola
Benim bu ay 9 da,4 aylik olucak donmeye baslayali baya oldu 3 cu ayinda basladi erkek oldudugu icindir belki bilmiyorum arkadasimin kizi benimkinden daha buyuk ama hala donmyo seninki kizmi oglanmiKızlar bebişim 4 ay 6 günlük.henüz yan bile dönmüyor.dönmeyede calısmıyor.sizin bebişlerden dönen var mı
Teşekkürler canım :)Seninki kocaman oldu resmen bizimki daha 3.5 aylık oldu. Mezuniyetinde hayırlı olsun canım
Bizimki de herşeyi emmek istiyor. Salyasi çok akıyor. İnş. Bu kadar erken dis çıkarmaz. Ağzına goturemeyip ememediginde de hırs yapıp ağlıyor.