2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bizimkinde de başladı salya ve dış kaşıma isteği ama dr. Normal dedi şimdi başlar 6 7 aylıkken muhtemelen çıkarır dedi.
Aynen canım öyleymiş bakalım hayırlısı çok huzursuz oluyor yaa uyku düzeni felan kalmadı resmen dolayısıyla bizimki de :olamaz:

Merhaba hanımlar ya bnm oğluş kucakta falan oturmak istiyo artık daha erken mi biraz biraz oturtayım mı
Ben orturuyorum canim. Kendisi oyle istiyo demek ki hazir hissediyo kendisini. Zaten bu ayki gelisim evrelerinde oturur pozisyonda tutmak da var

Merhaba hanımlar ya bnm oğluş kucakta falan oturmak istiyo artık daha erken mi biraz biraz oturtayım mı
Bende cok dik olmamak sartiyla oturtuorum canim, zaten hemen sıkilio, com durmuo. Bizde bugunlerde kucak sevdasi yine hortladi malesef :kızgın::KK51::silah:

Kızlar bizim kız baģırmaya başladı:))oncedeb sesler cikartiodu kendini anlatmak icin simdi yuksek sesle bağırıyo.var mı sizde?
Bi de 3. Aydan sonra bazı şeyler duzene oturur derlerdi bizimki aksine sutunu icmek istemio cok kısa uyuyo

Kızlar bizim kız baģırmaya başladı:))oncedeb sesler cikartiodu kendini anlatmak icin simdi yuksek sesle bağırıyo.var mı sizde?
Bi de 3. Aydan sonra bazı şeyler duzene oturur derlerdi bizimki aksine sutunu icmek istemio cok kısa uyuyo
Aynen canim, resmen keyfi bagirior bazen. Duzelicene gariplesti

Evet canım benim kızımda çığlık atıyo bağırıyo kahkahayla gülmeye çalışıyo garip garip ses çıkartıyo gülmek için :) kucağa almadığım zaman dudaklarını büzüyo laf atınca gülüyo hemen :KK48: benim kızım meme almıyo sadece sabah uyanınca emiyo daha sonra mümkün değil vermek sütüm kesildi sağıp veriyorum oda en fazla 30 cc çıkıyo

Bizimki doğrulmuyor daha ama arada dizimize fln oturtuyoruz. Emzirme yastığının ortasına oturtuyorum desteklenmiş oluyor ama çok tutmuyorum.

Aynen çığlık atmaya başladı :) bir de kkkkkkhhhhhh sesini çıkarmayı öğrenmiş ha bire gülüp kkkhhhhhh diyor genzinden çok komik :)

Ben multi tabs diye bir damla kullaniyorum gunde 10 damla. 2 hafta once gittogimde doktor hausmann ferrum adli bir damla daha verdi demir eksikligi icinmks onu da gunde 5 damla veriyorum.

Anladum kızlar peki öyle devam ediyorumm bende zaten bebişleriniz ne durumda benimki parmak emmelere başladı ama hep sol elini emito sağla pek ilgisi yok acaba solak mıdır bu belli olur mu hep sol elini emiyo

X