- 25 Ağustos 2015
- 1.203
- 1.056
Orda da var grubumuz artik:)))Facebookum da yok :) instagramda da açalım bari ya :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orda da var grubumuz artik:)))Facebookum da yok :) instagramda da açalım bari ya :)
Orda da var grubumuz artik:)))
2016ekimanneleriHadi ya ekleyim oraya ne yazıcam?
Aynen canım öyleymiş bakalım hayırlısı çok huzursuz oluyor yaa uyku düzeni felan kalmadı resmen dolayısıyla bizimki deBizimkinde de başladı salya ve dış kaşıma isteği ama dr. Normal dedi şimdi başlar 6 7 aylıkken muhtemelen çıkarır dedi.
Canım meyveyle başladım şimdilik elma armut ve muz veriyorum :)Neler veriosun ek gida olarak canim, bide ne kadar veriosun
Ayy çok tatlis olduğu için çok baktık zarMarV-el bende benzetim benimkini)))
Ben orturuyorum canim. Kendisi oyle istiyo demek ki hazir hissediyo kendisini. Zaten bu ayki gelisim evrelerinde oturur pozisyonda tutmak da varMerhaba hanımlar ya bnm oğluş kucakta falan oturmak istiyo artık daha erken mi biraz biraz oturtayım mı
Bende cok dik olmamak sartiyla oturtuorum canim, zaten hemen sıkilio, com durmuo. Bizde bugunlerde kucak sevdasi yine hortladi malesefMerhaba hanımlar ya bnm oğluş kucakta falan oturmak istiyo artık daha erken mi biraz biraz oturtayım mı
Aynen canim, resmen keyfi bagirior bazen. Duzelicene gariplestiKızlar bizim kız baģırmaya başladı:))oncedeb sesler cikartiodu kendini anlatmak icin simdi yuksek sesle bağırıyo.var mı sizde?
Bi de 3. Aydan sonra bazı şeyler duzene oturur derlerdi bizimki aksine sutunu icmek istemio cok kısa uyuyo
Kızlar bizim kız baģırmaya başladı:))oncedeb sesler cikartiodu kendini anlatmak icin simdi yuksek sesle bağırıyo.var mı sizde?
Bi de 3. Aydan sonra bazı şeyler duzene oturur derlerdi bizimki aksine sutunu icmek istemio cok kısa uyuyo
Yorum yokben böleyim artikjjBende cok dik olmamak sartiyla oturtuorum canim, zaten hemen sıkilio, com durmuo. Bizde bugunlerde kucak sevdasi yine hortladi malesef
canım bizimki de dogrulmaya çalışıyor resmen bende yarı oturur gibi pozisyonda tutuyorum bazenMerhaba hanımlar ya bnm oğluş kucakta falan oturmak istiyo artık daha erken mi biraz biraz oturtayım mı
Merhaba hanımlar ya bnm oğluş kucakta falan oturmak istiyo artık daha erken mi biraz biraz oturtayım mı
Kızlar bizim kız baģırmaya başladı:))oncedeb sesler cikartiodu kendini anlatmak icin simdi yuksek sesle bağırıyo.var mı sizde?
Gunde 3 damla diye biliyorumKızlar d vitaminini günde kaç damla veriyosunuz bıngaldağı ne durumda dr çok açık 6ya çıkar dedi