2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
ayy bizde de düzen oturdu şükür fakat benim sütüm kesildi o yüzden bu ay ek gıdaya geçirdi doktorumuz sadece mama yeterli olmaz diyeo da uğraştırıyor biraz haliyle yeni yeni tadımlara geçtik iştah problemimiz var biraz ama daha yeni geçtiğimiz için olduğunu ümid ediyorum... ayy bizimki babasına çekmiş somurtkan şirin zar zor güldürebiliyorum o da yan yan hafif bir gülücük ama bişeyler anlatmaya başladı konuştuğumuzda garip seslerle karşılık veriyor kerata , bi de yeni yeni diş huzursuzlukları başladı ,ağzı salyalandı önüne geleni ağzına götürüyor annem şimdi başlar zaten 7. aya kadar anca çıkartır dedi bakalım gerçi kızkardeşimin 4 aylıkken çıkardığını da ekledi o da ayrı bişey ama korku da sarmadı değil beni

Merhaba kızlar nasılsınız çok moralim bozuk dün kilo boy kontrolümüz vardı 3 ay kontrolü geçen ay 6 kilo 200 gramdı bu ay kilo almamış sadece 350 gram kilo almış sadece gece mama veriyordum gündüz de vermemi söyledi ayrıca kızım meme almak istemiyo emzirmeye çalışıyorum ama yırtıla yırtıla ağlıyo aç bırakıyorum emsin diye yinede emmiyo ne yapacağımı şaşırdım

demekki yetmiyo kuzuya mama yiyen cocuklarin malesef sonu symi biberona alisiyolar sagip versen sütünü. benimki ayda 800 gr alarak devam ediyo sadece anne sutu alan bebek için yeterli dedi doktorumuz bizde 6300 gramiz

demekki yetmiyo kuzuya mama yiyen cocuklarin malesef sonu symi biberona alisiyolar sagip versen sütünü. benimki ayda 800 gr alarak devam ediyo sadece anne sutu alan bebek için yeterli dedi doktorumuz bizde 6300 gramiz

Daha önce sorun yoktu gayet güzel emiyodu sütüm başından beri hep az hiç artmadı artıramadım büyüdüğü için dediğin gibi yetmiyo sanırım bide çok salyası var herşeyi geviyo ısırıyo onunda sıkıntısı olabilir mi diye düşünüyorum. Süt sağmayı denedim ama çok can yakıyo yara oluyo hemen sütde çıkmıyo

Canım sütün neden kesildi emiyor muydu? Bizimki hem emiyor hem mama yiyor. Eninde sonunda mama galip gelir süt biter diyorlar ya ondan korkuyorum ben de.

Herşeyi ağzına götürmesinin sebebi şu an oral dönemde olmasıymış. Dış dünyayı ağızlarıyla tanımaya çalışırlarmış.

Benim de sütüm az baştan beri arada emmediği zaman sağıyorum.

o zaman cnm mecbur mamayı arttirican ac kalmasin yavrun benim oglumda oyle oldu sütüm bir türlü artmadı mamayla büyüttüm cokta saglikli bir cocuk ve gelisimi iyi takma kafana

o zaman cnm mecbur mamayı arttirican ac kalmasin yavrun benim oglumda oyle oldu sütüm bir türlü artmadı mamayla büyüttüm cokta saglikli bir cocuk ve gelisimi iyi takma kafana

Benim ilk kızımda sadece 3 ay emdi buda aynısını yapıyo ilk kızımda mamayla büyüdü çokta sağlıklı maşallah ama insanın içinde kalıyo emzirme isteği cop cop yıllarca emen çocuklara imreniyorum ama çocuklarım bi dönem emiyo daha sonra ne yaparsam yapıyım emmiyorlar bi anne için reddedilmek çok üzücü

Aynen canım. Benimki de bazen reddediyo.
Ve cok üzülüyorum
Benim ikizler 3 ay emdi .bıraktılar bunu sonuna kadar emzirmek istiyorum ama oğlumda gazdan ememiyo bazen de emmek istemiyo .uykuda çok güzel emiyo
Uyanikken de öyle emsin istiyorum
Beni birakmasini hiç istemiyorum. Bazılarınin çocuk emer sütü olmaz bizim sut var çocuk ememiyo

Cnm seninki kaç günlük dün güzel oynası oyun halısonda içim rahatladı çok şükür

Cnm seninki kaç günlük dün güzel oynası oyun halısonda içim rahatladı çok şükür
Maşallah ne güzel :) 87 günlük benimki, seninki kaçtı? Bir de zamanında mı doğdu erken mi? Erken doğduysa gelişimini doğdugu günden değil doğması gereken günden hesaplıyorsun.

2 2erkekannesi .merhaba yazdığınız bir entry okudum.öncelikle geçmiş olsun.bende 24 kasimda dogum yaptim.kasim annesiyim.hem kasim 2014.hem kasim 2016.bebegimde hidronefroz var.anne karnnda anladi jinekolog.üniversite hast götürüyoRuz.1 ay once sol böbrek 13 mmdi.voiding yapildi bebek 26 günlükken.birsey cikmadi ne darlik ne kacak.geçen gun gazi vardi medikal e gtrdum dr dedi gelmişken kalca usg yapılsın birsey çıkmadı.bobrek bakildi 19 mm olmuş.cok şaşırdım.yarın yine firat tip a gotrcem
neden yukseldi madem voiding temizse.bobregi genisleten durum ne olabilir.idrat da temizdi.kafayi yemek üzereyim allah yardm etsin herkese

herkese merhaba.siZlere bir sorum var.bebeğim 50 gunluk.gündüz yatıyor aksam 12 ye kadar.sonra uyumuyor sabah 10 a kadar.gece gündüZ kavramini biliyor sanırdım.gece sessz ortam gunduz gurultlu ortam yaratiyom vs vs.simdi de uyuyor kiymiuorum uyandrmaya.bu ne kadat böyle gider.ne zaman duzene girecek.mahfoldm uykszlktan sutum azaldi

Kızlar bebeğim ishal tavsiye edecek biri var mı ne yapmalıyım sizce cvp lütfen

Daha geçenlerde bununla ilgili kitap okudum. Uyuyan bebek uyandırılmaz mantığı tamamen yanlışmış. Yapabileceğin tek şey gündüz onu uyanık tutmak oyun oynamak. Bu süreyi yavaş yavaş arttırabilirsin.

sağol canim.denedim bir kez gündüz uyandrmayi.gece daha uzun uyudu fakat acaba diyorum uyumama sebeebi sancılar mi yoksa gündüz uykuyu aldgi için mi.yani bir bebek gece gündüz yatmali mi kısacası?bunu bilsem buna göre davrancam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…