rabbim yardımcın olsun canım , biraz zor olacak ama birlikte büyüyecekleriyi cnm nolsun evde 2 canavarla uğraşıyoruz kızıma bi düzen kurmaya calisiyoruz koştur kostur bide bakiyorum gun bitmiş
ayy bizde de düzen oturdu şükür fakat benim sütüm kesildi o yüzden bu ay ek gıdaya geçirdi doktorumuz sadece mama yeterli olmaz diyeMaşallah kocaman olmuş :) Bi z de 3 aylık olduk agular gülücükler bizi şenlendiriyor maşallah. Düzen oturuyor yavaş yavaş, arada dışarı çıkıyoruz. Kilo alma problemimiz vardı mama takviyesiyle düzeldi. Günler geçip gidiyor... Sen anlat asıl neler yaptınız neler değişti bebiş büyüdükçe?
demekki yetmiyo kuzuya mama yiyen cocuklarin malesef sonu symi biberona alisiyolar sagip versen sütünü. benimki ayda 800 gr alarak devam ediyo sadece anne sutu alan bebek için yeterli dedi doktorumuz bizde 6300 gramizMerhaba kızlar nasılsınız çok moralim bozuk dün kilo boy kontrolümüz vardı 3 ay kontrolü geçen ay 6 kilo 200 gramdı bu ay kilo almamış sadece 350 gram kilo almış sadece gece mama veriyordum gündüz de vermemi söyledi ayrıca kızım meme almak istemiyo emzirmeye çalışıyorum ama yırtıla yırtıla ağlıyo aç bırakıyorum emsin diye yinede emmiyo ne yapacağımı şaşırdım
demekki yetmiyo kuzuya mama yiyen cocuklarin malesef sonu symi biberona alisiyolar sagip versen sütünü. benimki ayda 800 gr alarak devam ediyo sadece anne sutu alan bebek için yeterli dedi doktorumuz bizde 6300 gramiz
ayy bizde de düzen oturdu şükür fakat benim sütüm kesildi o yüzden bu ay ek gıdaya geçirdi doktorumuz sadece mama yeterli olmaz diyeo da uğraştırıyor biraz haliyle yeni yeni tadımlara geçtik iştah problemimiz var biraz ama daha yeni geçtiğimiz için olduğunu ümid ediyorum... ayy bizimki babasına çekmiş somurtkan şirin zar zor güldürebiliyorum o da yan yan hafif bir gülücük ama bişeyler anlatmaya başladı konuştuğumuzda garip seslerle karşılık veriyor kerata , bi de yeni yeni diş huzursuzlukları başladı ,ağzı salyalandı önüne geleni ağzına götürüyor annem şimdi başlar zaten 7. aya kadar anca çıkartır dedi bakalım gerçi kızkardeşimin 4 aylıkken çıkardığını da ekledi o da ayrı bişey ama korku da sarmadı değil beni
Benim de sütüm az baştan beri arada emmediği zaman sağıyorum.Daha önce sorun yoktu gayet güzel emiyodu sütüm başından beri hep az hiç artmadı artıramadım büyüdüğü için dediğin gibi yetmiyo sanırım bide çok salyası var herşeyi geviyo ısırıyo onunda sıkıntısı olabilir mi diye düşünüyorum. Süt sağmayı denedim ama çok can yakıyo yara oluyo hemen sütde çıkmıyo
o zaman cnm mecbur mamayı arttirican ac kalmasin yavrun benim oglumda oyle oldu sütüm bir türlü artmadı mamayla büyüttüm cokta saglikli bir cocuk ve gelisimi iyi takma kafanaDaha önce sorun yoktu gayet güzel emiyodu sütüm başından beri hep az hiç artmadı artıramadım büyüdüğü için dediğin gibi yetmiyo sanırım bide çok salyası var herşeyi geviyo ısırıyo onunda sıkıntısı olabilir mi diye düşünüyorum. Süt sağmayı denedim ama çok can yakıyo yara oluyo hemen sütde çıkmıyo
o zaman cnm mecbur mamayı arttirican ac kalmasin yavrun benim oglumda oyle oldu sütüm bir türlü artmadı mamayla büyüttüm cokta saglikli bir cocuk ve gelisimi iyi takma kafana
Aynen canım. Benimki de bazen reddediyo.Benim ilk kızımda sadece 3 ay emdi buda aynısını yapıyo ilk kızımda mamayla büyüdü çokta sağlıklı maşallah ama insanın içinde kalıyo emzirme isteği cop cop yıllarca emen çocuklara imreniyorum ama çocuklarım bi dönem emiyo daha sonra ne yaparsam yapıyım emmiyorlarbi anne için reddedilmek çok üzücü
Cnm seninki kaç günlük dün güzel oynası oyun halısonda içim rahatladı çok şükürBiraz uzakta tut çıngırağı dikkatini çeksin, yaklaştır çek sonra onun elini getir dokundur. Dikkatini çekerse bi süre sonra kendi iistek belirtisi gösterir. Zaten eline verince oynuyorsa yakında uzanmaya başlar.
Maşallah ne güzel :) 87 günlük benimki, seninki kaçtı? Bir de zamanında mı doğdu erken mi? Erken doğduysa gelişimini doğdugu günden değil doğması gereken günden hesaplıyorsun.Cnm seninki kaç günlük dün güzel oynası oyun halısonda içim rahatladı çok şükür
Daha geçenlerde bununla ilgili kitap okudum. Uyuyan bebek uyandırılmaz mantığı tamamen yanlışmış. Yapabileceğin tek şey gündüz onu uyanık tutmak oyun oynamak. Bu süreyi yavaş yavaş arttırabilirsin.herkese merhaba.siZlere bir sorum var.bebeğim 50 gunluk.gündüz yatıyor aksam 12 ye kadar.sonra uyumuyor sabah 10 a kadar.gece gündüZ kavramini biliyor sanırdım.gece sessz ortam gunduz gurultlu ortam yaratiyom vs vs.simdi de uyuyor kiymiuorum uyandrmaya.bu ne kadat böyle gider.ne zaman duzene girecek.mahfoldm uykszlktan sutum azaldi
Bebeğiniz kaç aylık? 3. ayda sütte azalma oluyor. Ben lactamil emziren anne içeçeğini ve çayını kullanıyorum. Süte gerçekten faydası oluyor :)Kizlar acil yardimci olur musunuz sutum damla damla geliyo sankibazaldi gibi moralim cok bozuk..
Ben ücretsiz izne ayrıldım :)Canım nasıl ve nerden aldın? Ben araştırıyorum 31 ocakta almış olmam lazım inş. Alabilirim.
sağol canim.denedim bir kez gündüz uyandrmayi.gece daha uzun uyudu fakat acaba diyorum uyumama sebeebi sancılar mi yoksa gündüz uykuyu aldgi için mi.yani bir bebek gece gündüz yatmali mi kısacası?bunu bilsem buna göre davrancamDaha geçenlerde bununla ilgili kitap okudum. Uyuyan bebek uyandırılmaz mantığı tamamen yanlışmış. Yapabileceğin tek şey gündüz onu uyanık tutmak oyun oynamak. Bu süreyi yavaş yavaş arttırabilirsin.