Cnm ben femara kullandım yane yumurtlama i!acı ve doktorum belli aralıklarla yumurtlama takibine çağırıyor en son adetimin 12.günü gittim ve alttan beni muayene etti ve beş yumosumun olduğunu birisi 20mm diğerleri 16-19mm arası olduğunu söyledi , iğne vurulacaktim ama riskli diye vurmadi
Ayy çok güzelmis okurken tüylerim diken diken oldu :) rabbim gönlümüze göre versin :):)Ne güzel bir rüya Rabbim gönlüne gore versin kuzumbende rüyamda Rahmetli babaannemi gördüm . Bizim eve geliyordu çok mutluydu yüzü guluyordu bende yemek ikram ettim en son artık ben kalkayim diyor , bende onu ugurluyorum, tekrar salonuna geciyorum babaannemin oturduğu yerde bebek görüyorum, erkek bebek sarışın çok tatlı bir bebek bende bebeği alıp babaannemin arkasından koşuyorum, babaanne bebeği unuttun alsana diyorum, babaannem diyorki ; o artık senin ona iyi bak diyor çok uzattim ama rüyadan çok etkilendim son üc aydır buna benzer rüyalar bende cevremdeki kişilerde görüyor ve hepsi erkek bebegimin olduğunu görüyor Rabbim inş daha fazla beklenmez bizi MarV-el
Amin cnm benim inşAyy çok güzelmis okurken tüylerim diken diken oldu :) rabbim gönlümüze göre versin :):)
S sinkar anladım teşekkür ederim canım hadı hayırlısı bakalımCnm ben femara kullandım yane yumurtlama i!acı ve doktorum belli aralıklarla yumurtlama takibine çağırıyor en son adetimin 12.günü gittim ve alttan beni muayene etti ve beş yumosumun olduğunu birisi 20mm diğerleri 16-19mm arası olduğunu söyledi , iğne vurulacaktim ama riskli diye vurmadi
Canim bende yarin gidicem kan vermeye sali gunu cikar sonucumBen de varım dün beta hcg 506 çıktı bakalım yarın gidicez tekrar. Bugün adet günüm sizce nasıl değeri miniğimin?
Cok heycanli.insallah adet olmazsinYarın da benim bat günüm :) bakalım ne olucak bu ay idrar testi yapmadım hiç kan testi de geçerse yapcam :)
Hayırlı olsun canım :) rabbim sağlıkla kucağına almayi nasib etsin inşallah :) bence maşallah değeri çok güzel :)
Amin canim Allah isteyen herkese nasip etsinhayırlı olsun Erikcim darısı bizlere olsun bütün bebek isteyenlere hayırlısıyla
Canım çok teşekkür ederim cevap için. Hayırlısyla senden de duyarız inş güzel haberler.Yarın da benim bat günüm :) bakalım ne olucak bu ay idrar testi yapmadım hiç kan testi de geçerse yapcam :)
Hayırlı olsun canım :) rabbim sağlıkla kucağına almayi nasib etsin inşallah :) bence maşallah değeri çok güzel :)
3 aylık bebeğin var tekrar mi hamilelik. Maşallah Rabbim sana bagislasin. Cinsiyeti ne canım.o bir damla bendede geldi de ben yerleşme kanamasıdır diye düşündüm cnm bişey olmaz inşallah gönlümüzü ferah tutalım kanama devam etmedi çünkü cok şükür
Hayırlı olsun canım tebriklerKizlaarrrr test yaptim silik cikti..hamileyim.darisi sizlere olsun
Günaydın canım senin bat ne zaman?ekim anne adayları ve aday adayları günaydınlar dilerimnasılsınz ?
cnm inan bu ay hiç hesaplamadım birde bes yumurtam var ne zaman çatlar ne zaman adet oluırum hiç bilmiyorumGünaydın canım senin bat ne zaman?
senın ne zaman cm gacen ay bat larımız aynı tarihteydi ama ben 4 gün geciktimGünaydın canım senin bat ne zaman?
Benim yaklaştı sayılır canım 31 ocaksenın ne zaman cm gacen ay bat larımız aynı tarihteydi ama ben 4 gün geciktimbu ayda gecikebilirim yine
Beta ana bağlı canım görebilmen için 6 bini geçmesi gerekiyor. Kan değerlerini hesapla ona göre git hayırlı olsunGünaydın kızlar ya benimki daha çok küçük 6. Haftada doktora gitsem diyorum kalp atışını görürmü acaba doktora giden varmı keseyi veya kalp atışını duyan
ayyy ne güzel bayagı yaklaşmış inş müjdeli haberi verirsin cnmBenim yaklaştı sayılır canım 31 ocak27 günde bir oluyorum