2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Sagol canim benim.insallah dogurana kadar burdan hep takip ederiz birbirimizi.ben ayni zamanda 2014 annesiyim.o zaman burdan tanistigimiz arkadaslarla gorusuyoruz hala.2 yil olmus.vatsap grubumuz var.insallah burda da oyle arkadasliklarimiz olur.
aaa ne güzel tabi artık deertleşiriz sevinçlerii paylaşırız burdan güzel olur inşallah Allah ömür versin cnm bebeğinin cinsiyeti ne bende 2015 annesiyim bu arada:)

Benim dün peçete ye pembe kan 1 2 damla geldi doktor gomulme dir dedi tabi panik oldum bugün test yaptım şükür 2 kat artmis.2 düşük yaşadığım dan korkuları m çok. Allahım inşallah bir de kalp atışını duyabilirsem
o bir damla bendede geldi de ben yerleşme kanamasıdır diye düşündüm cnm bişey olmaz inşallah gönlümüzü ferah tutalım kanama devam etmedi çünkü cok şükür

aaa ne güzel tabi artık deertleşiriz sevinçlerii paylaşırız burdan güzel olur inşallah Allah ömür versin cnm bebeğinin cinsiyeti ne bende 2015 annesiyim bu arada:)
Kizim var canim allah bagislarsa
Tebrik ederim Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş :KK66:
Yurekten ve gonulden diliyorum bu sana rabbim insallah sanada bu mutlulugu nasip etsin

Yarın da benim bat günüm :) bakalım ne olucak bu ay idrar testi yapmadım hiç kan testi de geçerse yapcam :)
Ben de varım dün beta hcg 506 çıktı bakalım yarın gidicez tekrar. Bugün adet günüm sizce nasıl değeri miniğimin?
Hayırlı olsun canım :) rabbim sağlıkla kucağına almayi nasib etsin inşallah :) bence maşallah değeri çok güzel :)

Tüm hamis arkadaslarimi tebrik ediyorum. Rabbim tamamına erdirsin inş :KK66: MarV-el MarV-el cnmm senide heyecanla bekliyorum inş yarın kırmızılar gelmezde hamis olduğunu müjdesini verirsin bize :anneadayı: bende çalışmalara devam ediyorum :) bu ay yumurtlama günü hesaplamadim :KK66: beş yumosum var Rastgele artık :emir_bebek::KK68:

Tüm hamis arkadaslarimi tebrik ediyorum. Rabbim tamamına erdirsin inş :KK66: MarV-el MarV-el cnmm senide heyecanla bekliyorum inş yarın kırmızılar gelmezde hamis olduğunu müjdesini verirsin bize :anneadayı: bende çalışmalara devam ediyorum :) bu ay yumurtlama günü hesaplamadim :KK66: beş yumosum var Rastgele artık :emir_bebek::KK68:
Rabbim rastgetirsin inşallah :anneadayı::KK200: inşallah canım bu ay hiç adet belirtim başlamadi normalde 1 hafta önceden başlardi.. Ayy inşallah bu ay ikimizde kavusalim yaa bebişlerimize :emir_bebek:rüyamda gördüm geçen gün kızım olmuştu çok tatlı ydi yaa bi görsen :KK51:

S sinkar bu 5 yumurtan olduğunu nerden öğreniyorsun Sinkar doktora gidip baktırıyormusun? bilmiyorum gerçekten ondan soruyorum normal rutin kontrolle gittim ben bu yaşıma kadar kadın doktoruna sadece

Ne güzel bir rüya Rabbim gönlüne gore versin kuzum :KK66: bende rüyamda Rahmetli babaannemi gördüm . Bizim eve geliyordu çok mutluydu yüzü guluyordu bende yemek ikram ettim en son artık ben kalkayim diyor , bende onu ugurluyorum, tekrar salonuna geciyorum babaannemin oturduğu yerde bebek görüyorum, erkek bebek sarışın çok tatlı bir bebek :KK66: bende bebeği alıp babaannemin arkasından koşuyorum, babaanne bebeği unuttun alsana diyorum, babaannem diyorki ; o artık senin ona iyi bak diyor :KK66: çok uzattim ama rüyadan çok etkilendim :KK66: son üc aydır buna benzer rüyalar bende cevremdeki kişilerde görüyor ve hepsi erkek bebegimin olduğunu görüyor :KK66: Rabbim inş daha fazla beklenmez bizi :anneadayı::anneadayı::KK200: MarV-el MarV-el

X