- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
aaa ne güzel tabi artık deertleşiriz sevinçlerii paylaşırız burdan güzel olur inşallah Allah ömür versin cnm bebeğinin cinsiyeti ne bende 2015 annesiyim bu arada:)Sagol canim benim.insallah dogurana kadar burdan hep takip ederiz birbirimizi.ben ayni zamanda 2014 annesiyim.o zaman burdan tanistigimiz arkadaslarla gorusuyoruz hala.2 yil olmus.vatsap grubumuz var.insallah burda da oyle arkadasliklarimiz olur.
o bir damla bendede geldi de ben yerleşme kanamasıdır diye düşündüm cnm bişey olmaz inşallah gönlümüzü ferah tutalım kanama devam etmedi çünkü cok şükürBenim dün peçete ye pembe kan 1 2 damla geldi doktor gomulme dir dedi tabi panik oldum bugün test yaptım şükür 2 kat artmis.2 düşük yaşadığım dan korkuları m çok. Allahım inşallah bir de kalp atışını duyabilirsem
Bende yaklasık 1,5yıldır kullanıyorum... Bir türlü bebiş gelmedibence folik asidi bugün al eczaneden hemen veriyorlar.iki gün iki gündür.ben yaklaşık 9 aydır folik asit içiyorum
Tebrik ederim Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşKizlaarrrr test yaptim silik cikti..hamileyim.darisi sizlere olsun
Kizim var canim allah bagislarsaaaa ne güzel tabi artık deertleşiriz sevinçlerii paylaşırız burdan güzel olur inşallah Allah ömür versin cnm bebeğinin cinsiyeti ne bende 2015 annesiyim bu arada:)
Yurekten ve gonulden diliyorum bu sana rabbim insallah sanada bu mutlulugu nasip etsinTebrik ederim Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş
Tesekkur ederim tatlımmm. Amin inşşşşKizim var canim allah bagislarsa
Yurekten ve gonulden diliyorum bu sana rabbim insallah sanada bu mutlulugu nasip etsin
Allah bağışlasın cnm e bizede kız evi gerek benimde oğluşum var:)Kizim var canim allah bagislarsa
Yurekten ve gonulden diliyorum bu sana rabbim insallah sanada bu mutlulugu nasip etsin
Benim ki cazgir istemezsinAllah bağışlasın cnm e bizede kız evi gerek benimde oğluşum var:)
Insallah senin ki cazgir olmazAllah bağışlasın cnm e bizede kız evi gerek benimde oğluşum var:)
Hayırlı olsun canım :) rabbim sağlıkla kucağına almayi nasib etsin inşallah :) bence maşallah değeri çok güzel :)Ben de varım dün beta hcg 506 çıktı bakalım yarın gidicez tekrar. Bugün adet günüm sizce nasıl değeri miniğimin?
hayırlı olsun Erikcim darısı bizlere olsun bütün bebek isteyenlere hayırlısıylaKizlaarrrr test yaptim silik cikti..hamileyim.darisi sizlere olsun
Hayırlı olsun canım :)Selam kızlar bende ekimde 2.kez anne olacağım ya şu bebek geliş çizelgesini nereden yapiyorduk yıllar oldu bu siteye girmeyeli
Hiç yapmak kısmet olmadi ama birinin takviminde tıklayıp yapabilirsiniz herhalde :)Selam kızlar bende ekimde 2.kez anne olacağım ya şu bebek geliş çizelgesini nereden yapiyorduk yıllar oldu bu siteye girmeyeli
Rabbim rastgetirsin inşallahTüm hamis arkadaslarimi tebrik ediyorum. Rabbim tamamına erdirsin inşMarV-el cnmm senide heyecanla bekliyorum inş yarın kırmızılar gelmezde hamis olduğunu müjdesini verirsin bize bende çalışmalara devam ediyorum :) bu ay yumurtlama günü hesaplamadim beş yumosum var Rastgele artık
Teşekkür ederim :)Hiç yapmak kısmet olmadi ama birinin takviminde tıklayıp yapabilirsiniz herhalde :)
S sinkar bu 5 yumurtan olduğunu nerden öğreniyorsun Sinkar doktora gidip baktırıyormusun? bilmiyorum gerçekten ondan soruyorum normal rutin kontrolle gittim ben bu yaşıma kadar kadın doktoruna sadeceTüm hamis arkadaslarimi tebrik ediyorum. Rabbim tamamına erdirsin inşMarV-el cnmm senide heyecanla bekliyorum inş yarın kırmızılar gelmezde hamis olduğunu müjdesini verirsin bize bende çalışmalara devam ediyorum :) bu ay yumurtlama günü hesaplamadim beş yumosum var Rastgele artık