2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
a

ayyy ne güzel bayagı yaklaşmış inş müjdeli haberi verirsin cnm :KK66: ama adet olsan da morralini sakın bozma :KK66: çalışmalara devam .... er yada geç Rabbim nasip edecek inş :KK66:
Çok umudum yok zaten canım ovu öncesi çalışamadık ovu günü kızı uyutamadım ondan sonraki gün oldu. Vardır bi hayır ne diyelim :)

MarV-el MarV-el benimde dün bat ti ama rrgl olmadim ya hamile olduğumu da sanmıyorum ama geçiliyor ya nasi umutlaniyorum inş sen regl olmasın güzel haberlerini duyariz
İnşallah canım yaa :) rabbim ne olur bu topiğe yazan herkes hayırlısı ile nasip et bu ay :) ve sonuna kadar sağlıkla götürüp kucağımiza alırız :)

Canim hala beklemedeyim ne gelen var ne giden :) ağrım falanda yok :) bakalım hayırlısı :) ayyy dua et bana ne olurrr :)
ayyy inş cnm :KK66: dua edecegım bugün regl olmazsan yarın kan testi yaptır :KK66: idrar yapma yaaa o insanı deli ediyor :KK66:

beni doktorum 6.şubatta çağırdı.kese ve kalp atışı için.çok heyecanlı bir süreçmiş gerçekten.kalp atışını daha erken duyan var mı?

Kizlar bisey sormak istiyorum gebelik testi yapicam yarin inseallah..sabah uyaninca hemen yapsam olur demi?

sagol cnm oglum 7 aylik bu bebegimde tek korumasiz iliskide oldu
Yumurtlama günü muydu ki canım. Allah bağışlasin canım bende oğlum 11 aylıkken hamile kalmıştım. Hala inanamıyorum nasıl be ara oldu dikkatliydik ama kısmet iyiki olmuş ikiz gibiler çok şükür büyüttüm sayılır. 5 yaşına geldiler bile çok sukur.darisu tüm isteyenlere olsun tabi

Yumurtlama günü muydu ki canım. Allah bağışlasin canım bende oğlum 11 aylıkken hamile kalmıştım. Hala inanamıyorum nasıl be ara oldu dikkatliydik ama kısmet iyiki olmuş ikiz gibiler çok şükür büyüttüm sayılır. 5 yaşına geldiler bile çok sukur.darisu tüm isteyenlere olsun tabi
yumurtlamanin son gunune gelmis tatlim galiba ben de biyutebilirim insallah ne guzel kocaman olmuslar bir cirpida amin tatlimm

X