Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım bakalım geçen hafta kan testinde 87.3 tüBeta ana bağlı canım görebilmen için 6 bini geçmesi gerekiyor. Kan değerlerini hesapla ona göre git hayırlı olsun
Çok umudum yok zaten canım ovu öncesi çalışamadık ovu günü kızı uyutamadım ondan sonraki gün oldu. Vardır bi hayır ne diyelim :)a
ayyy ne güzel bayagı yaklaşmış inş müjdeli haberi verirsin cnm ama adet olsan da morralini sakın bozma çalışmalara devam .... er yada geç Rabbim nasip edecek inş
Ben kzımda 5. Hafta keseyi 6. Hafta kalp atışını duymuştum dediğim gibi kan değerlerine bağlı 2 günde bir 2 ye katlayarak hesapla bakalım 6 bin hangi zamana geliyorSağol canım bakalım geçen hafta kan testinde 87.3 tü
Canim hala beklemedeyim ne gelen var ne giden :) ağrım falanda yok :) bakalım hayırlısı :) ayyy dua et bana ne olurrr :)MarV-el CNMM nasılsın varmı bir gelişmeee
İnşallah canım yaa :) rabbim ne olur bu topiğe yazan herkes hayırlısı ile nasip et bu ay :) ve sonuna kadar sağlıkla götürüp kucağımiza alırız :)MarV-el benimde dün bat ti ama rrgl olmadim ya hamile olduğumu da sanmıyorum ama geçiliyor ya nasi umutlaniyorum inş sen regl olmasın güzel haberlerini duyariz
ayyy inş cnm dua edecegım bugün regl olmazsan yarın kan testi yaptır idrar yapma yaaa o insanı deli ediyorCanim hala beklemedeyim ne gelen var ne giden :) ağrım falanda yok :) bakalım hayırlısı :) ayyy dua et bana ne olurrr :)
sagol cnm oglum 7 aylik bu bebegimde tek korumasiz iliskide oldu3 aylık bebeğin var tekrar mi hamilelik. Maşallah Rabbim sana bagislasin. Cinsiyeti ne canım.
İkisi beraber büyür arkadaş olurlar tabi büyütmek zor ilk 3 sene zorlanır son sonra olur gidersagol cnm oglum 7 aylik bu bebegimde tek korumasiz iliskide oldu
İkisi beraber büyür arkadaş olurlar tabi büyütmek zor ilk 3 sene zorlanır son sonra olur gider
aynen cnm ya zor olacak ikiz gibi annem yardim eder sagolsunİkisi beraber büyür arkadaş olurlar tabi büyütmek zor ilk 3 sene zorlanır son sonra olur gider
Sabah ilk idrarla yap daha net belli olurKizlar bisey sormak istiyorum gebelik testi yapicam yarin inseallah..sabah uyaninca hemen yapsam olur demi?
Yumurtlama günü muydu ki canım. Allah bağışlasin canım bende oğlum 11 aylıkken hamile kalmıştım. Hala inanamıyorum nasıl be ara oldu dikkatliydik ama kısmet iyiki olmuş ikiz gibiler çok şükür büyüttüm sayılır. 5 yaşına geldiler bile çok sukur.darisu tüm isteyenlere olsun tabisagol cnm oglum 7 aylik bu bebegimde tek korumasiz iliskide oldu
yumurtlamanin son gunune gelmis tatlim galiba ben de biyutebilirim insallah ne guzel kocaman olmuslar bir cirpida amin tatlimmYumurtlama günü muydu ki canım. Allah bağışlasin canım bende oğlum 11 aylıkken hamile kalmıştım. Hala inanamıyorum nasıl be ara oldu dikkatliydik ama kısmet iyiki olmuş ikiz gibiler çok şükür büyüttüm sayılır. 5 yaşına geldiler bile çok sukur.darisu tüm isteyenlere olsun tabi
Sonuç ne canım hadi hayırlısıAyyy cok heyecan yaptim yaaa
Canim yarin sabah yapicam da simdiden beni heyecan basti..yurtdisinda yasiyorum burda saat su an 22:37 uyuma vakti yaklasiyor ya o yuzden heyecanliyimSonuç ne canım hadi hayırlısı
Zor oluyor ama sonuç güzel oluyor azcık sinirlerin yıpranmış oluyor.anlastiklarini görünce bi harika oluyor zatenyumurtlamanin son gunune gelmis tatlim galiba ben de biyutebilirim insallah ne guzel kocaman olmuslar bir cirpida amin tatlimm