- 6 Eylül 2009
- 103
- 278
Rabbim bagislasin :) ayy insallah hamileyim dir de bu tavsiyeleri dinlerim :)Selam tatlı anniş adayları, ben 2015 ekim annelerindenim. Aceleci kızım eylülde doğdu. Bizim grup genelde ekim gorunumlu eylül anası . Bayadır girmemistim kadınlar kulübüne. Geçen sene gece gündüz burdaydik. Sizi görünce bir Merhaba demek istedim. Şu an kızımı ayağımda salliyorum. 4. Ayımız perşembe doluyor. İnşallah sorunsuz atlatirsiniz bu süreci. Size önerim hiç bir şeyi takmayin. Bulantilar falan çok fena bilirim ama geçiyor 4. Ayda . Ben o dönem çok zayiflamistim. Doğumdan sonra yatın millet size hizmet etsin. Benim gibi hemen ayaklanayim demeyin.yatın . Valla sonra pişman olursunuz. Çok fazla üst baş almayın bebeklere. Öyle internet sitelerinde yazılanlar gibi 1 bavul eşyayla doguma gitmeyin . 2 takım yeter. Abartı onlar. Kesinlikle internette satılan hazır kundaklardan alın. Ben sonradan öğrendim. Hava aldiran kundak şart. Ha ben kundak yapmam ayağımda sallamam demeyin . Bunu diyen nice ana tukurdugunu yaliyor. En az ilk altı ay yanınızda olacak. Sezeryan li halde bebeği kontrol etmek çok zor. Dogrulurken dikişler çok sızlıyor. Kendi yatağına yapışan tek yani açık besiklerden alın. Dua edersiniz. Yan yatma yastili kesinlikle lazim. Unutmayın. Bir de lohusa sendromuna karşı Şermin Çarkaci nin Başlarım Şimdi Annelige kitabini alım. Ama doğumun ilk haftasında okuyun derim. Aklima geldikçe yine yazarım . Opuldunuz.
insallah cok zorlanmam sen simdi ucuncuye mi hamissin cnmZor oluyor ama sonuç güzel oluyor azcık sinirlerin yıpranmış oluyor.anlastiklarini görünce bi harika oluyor zaten
Ayy yok canım zaten özellikle almadım :) bi iki gün geçsin kan testi yaptıritim inşallah :)MarV-el test yapmickamisin canm ben bile merak ettm
Aynen tatlım ben de öyle düşünüyorum :)ayyy inş cnmdua edecegım bugün regl olmazsan yarın kan testi yaptır idrar yapma yaaa o insanı deli ediyor
Göğüslerim her zamankinden farklı ağrıyordu. Enfeksiyom yoktu ama sarı akıntım vardı. Bir de kasık-karın ağrısı.Hanımlar 2015 anneleri öğrenmeden önce hiç belirtiniz oldu mu :)
Canim göğüslerim ağrıyordu. Birde sol kasigimda batma vardı.Hanımlar 2015 anneleri öğrenmeden önce hiç belirtiniz oldu mu :)
İcime hamileyim gibi bir his... ağzımda metal tadi. Başka bir belirti yoktu canımHanımlar 2015 anneleri öğrenmeden önce hiç belirtiniz oldu mu :)
Merhaba kızlar;
Ben de 2015 Ekim annesiyim. Çok şükür sağ sağlim atlattık, bebişim kucağımda. Hatta şuan emziriyorum :) Çok duygulandım 2016 Ekim başlığını görünce. Selam vereyim dedim.
Hamileliğiniz zor geçecek olabilir, uykusuz geceleriniz, kabuslarınız, bulantılarınız da olabilir, ama tadını çıkarın. Ben bazen özlüyorum açıkçası ☺
Sormak istediğiniz sorular, aradığınız cevaplar illaki olacaktır. 2015 Ekim anneleri olarak bizimle paylaşabilirsiniz. Biz o kadar güzel bir dostluk kurduk ki... İnşallah seneye bu zamanlar sizlerde aynı şekilde olacaksınız.
Hepinize kocaman sevgilerimi gönderiyorum. Bebeklerinizi sağlıkla kucaklamanız dileğiyle.
Sevgiler...
Hanımlar 2015 anneleri öğrenmeden önce hiç belirtiniz oldu mu :)