2016 Aralık Anneleri

Dediğin gibi makineyle alakalı olabilir zaten doktor da öyle demiş . bugün 35 falan olması gerekiyordu sanırım o yüzden fazla kafana takma canimm yarın ilk gittiğin hastaneye gidip tekrar yaptırıp rahatlarsin

Dediğin gibi makineyle alakalı olabilir zaten doktor da öyle demiş . bugün 35 falan olması gerekiyordu sanırım o yüzden fazla kafana takma canimm yarın ilk gittiğin hastaneye gidip tekrar yaptırıp rahatlarsin
Insallah ya dua edin
Hamilelik belirtileri var yoksa elhamdulillah iştahsızlık halsizlik ağız içi tatsızz ve bıgun regl günümdü cok sukur akıntı m dahi yok

Merhaba kızlar, yazamadım bir türlü fırsat bulup.
Dün sabah kahve akıntı geldikten sonra doktoruma mesaj atmıştım o da endişelenmememi söylemişti. Daha sonra gün içinde tekrar kahve leke gelince bir daha mesaj gönderdim "bekleyeceğiz, gereken her şeyi yaptık. Tedirgin olmayacaksın" dedi. Bugün iki kez daha geldi kahve lekelenmem. Artık doktora söylemedim hiç. İnternetten yabancı sitelere baktım. Yurt dışında doktorlar kahve lekelenmeyi çok önemsemiyorlarmış, hatta hap vermeye bile karşıymış bir çoğu. Eğer kahve leke açık parlak kırmızıya dönerse sıkıntıymış. Sonuçta bebeklerimiz Allaha emanet.

Uyku uyuyamıyorum her ne kadar kendimi rahatlatmaya çalışsam da.. Dua etmekten başka yapacak bir şeyim yok sanırım. Rabbim hepimizin evlatlarını bize bağışlasın..

Bir üstteki mesajda anlattım ama ilk hamile olduğumu öğrendiğim gün ve sonraki gün bende de kahve lekelenme olmuştu, o zamandan sonra ilk defa yine tekrarladı. Bi doktoruna danış tabiki ama yerleşme kanaması da diyorlar. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Allah yardımcın olsun tatlım bencede rahat olmalısın sen rahat olki bünyende rahat olsun

Canım yüreğini ferah tut, herşey düzene girecek hayırlısıyla. Sen endişe ettikçe, kafana taktıkça, daha fazla oluyormuş gibi gelir insana. İlgini başka şeylere yönlendirmeye çalış olur mu? Benim yakınımın, lekelenmesi senin bahsettiğinden çok daha fazlaydı. Şu anda bebeği 1 yaşına girdi. Hiç olumsuz düşünme. Hepimiz birbirimize dua edelim.

Hayırlısı ile hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah. Rabbim onu nasip edecekse zaten her türlü edecek. İçini ferah tut cnm

Canım ben sağlık ocağında hemşireyim şuanda hamileyim benimde kahverengi lekem oluyor çok fazla değilse ve de kırmızı veya pembeye dönmüyorsa önemli değil zaten yapacakta birşey yok yalnızca dinlen ve bol bol sıvı al bu aralar ev işi falanda yapma allahın izniyle hiç birşey olmayacak sen içini ferah tut

bu evrelerde kese çabguk büyüyor olabilir 2 günde bukadar artış olurmu bilemem canım. pek anlamadım doğrusu bu durumdan bişey. yanlış ölçümde olabilir.

Camım basın olursa ınsl bende aralık annesi olacagım benı de eklermisin
Kayseri
27
12 mart
17 aralık (netten öğrendiğim )
Cinsiyet henüz yok
İkinci bebegim
Hayırlı Olsun Eklerim :)

Güzel şehir :)
Canım beni eklemeyi unutmussun
bursa yaş 23 ilk bebis muhtemel doğum tarihi 06.12.2016[/QUOTE]
Arada karışıklık oldu :) K.bkma tabiki eklerim :)

Kizz adminn bir kac gundur girmiyordum mesajini okudum beni silmissin yanlislikla tekrar ekle lutfen.
Yer: fransa
Yas: 21
Son bat: 9 mart
Muhtemel dogum;14 aralik
2.ci bebek
:) tabiki cnmm K.bakma karışıklıktan oldu
gönlüne göre bir yer olsun seninki de Bursa olursa Bursa aralıkta Nufüs patlaması yaşanacak :)

AzRASILAM Canım beni de ekleyebilir misin rica etsem?
Yer: KKTC
SAT: 06 Mart
Beklenen doğum: 11 Aralık 2016
İlk bebiş

Teşekkürler canım.
Hoşgeldiniz hayırlı olsun tabikii eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…