- 5 Nisan 2016
- 184
- 167
Canım acele etme. İdrar da çıkmamışmıydı?cihazlardan da olabilir. Dua et canım hayırlısı olsun hakkımızdaKızlar makina dAn olma ihtimali varmıdır
Idrarrda silik cıktı evet Can'ım Dr da öyle olabilir dediiiiCanım acele etme. İdrar da çıkmamışmıydı?cihazlardan da olabilir. Dua et canım hayırlısı olsun hakkımızda
Dediğin gibi makineyle alakalı olabilir zaten doktor da öyle demiş . bugün 35 falan olması gerekiyordu sanırım o yüzden fazla kafana takma canimm yarın ilk gittiğin hastaneye gidip tekrar yaptırıp rahatlarsinMaaşallah Can'ım ben dün modern bi hast acilinde verdim 25.14 cıktı
Bugun se eşimin köyündeydik ilçe hast gittik eski bir hast 22.1 cıktı Dr makinalardan eksik çıkabilir dedi ama bilemiyorum yarın ilk gittiği. Özel hast gene gitmeyi düşünüyorum inşl hayırlı bir şekilde vardır benimde gebeliğim
Bülent kayhan altiparmakta muaynehanesi var cnm ilk dogumumu ayni doktorla medicabilde yaptim
Insallah ya dua edinDediğin gibi makineyle alakalı olabilir zaten doktor da öyle demiş . bugün 35 falan olması gerekiyordu sanırım o yüzden fazla kafana takma canimm yarın ilk gittiğin hastaneye gidip tekrar yaptırıp rahatlarsin
Aaa bende medicabile Oktay Altun basliyacagim canım kistlerin için ona gidiyord um memnundumBülent kayhan altiparmakta muaynehanesi var cnm ilk dogumumu ayni doktorla medicabilde yaptim
Hayırlısı
Bir üstteki mesajda anlattım ama ilk hamile olduğumu öğrendiğim gün ve sonraki gün bende de kahve lekelenme olmuştu, o zamandan sonra ilk defa yine tekrarladı. Bi doktoruna danış tabiki ama yerleşme kanaması da diyorlar. Allah yar ve yardımcımız olsun.Selam bende aralık annesi olacağım inşallah benim hesabıma göre bugün 30.gün ayin 7 sinde 7 nisanda adet görmem gerekirken görmedim idrar testinde pozitif çıktı pazartesi yani yarın kan vereceğim bugün hafif bi kahverengi leke geldi çok korktum sizce bişey olmusmudurr
Canım kalp atışı için erken gibi. 7. haftadan sonra oluyo geneldeKızlar haftaya çarşamba ilk randevumuz var. 5+5 olacağız inşallah. Sizce kalp atışı duyabilir miyiz ya da Bebek görünür mü
Allah yardımcın olsun tatlım bencede rahat olmalısın sen rahat olki bünyende rahat olsunMerhaba kızlar, yazamadım bir türlü fırsat bulup.
Dün sabah kahve akıntı geldikten sonra doktoruma mesaj atmıştım o da endişelenmememi söylemişti. Daha sonra gün içinde tekrar kahve leke gelince bir daha mesaj gönderdim "bekleyeceğiz, gereken her şeyi yaptık. Tedirgin olmayacaksın" dedi. Bugün iki kez daha geldi kahve lekelenmem. Artık doktora söylemedim hiç. İnternetten yabancı sitelere baktım. Yurt dışında doktorlar kahve lekelenmeyi çok önemsemiyorlarmış, hatta hap vermeye bile karşıymış bir çoğu. Eğer kahve leke açık parlak kırmızıya dönerse sıkıntıymış. Sonuçta bebeklerimiz Allaha emanet.
Uyku uyuyamıyorum her ne kadar kendimi rahatlatmaya çalışsam da.. Dua etmekten başka yapacak bir şeyim yok sanırım. Rabbim hepimizin evlatlarını bize bağışlasın..
Merhaba kızlar, yazamadım bir türlü fırsat bulup.
Dün sabah kahve akıntı geldikten sonra doktoruma mesaj atmıştım o da endişelenmememi söylemişti. Daha sonra gün içinde tekrar kahve leke gelince bir daha mesaj gönderdim "bekleyeceğiz, gereken her şeyi yaptık. Tedirgin olmayacaksın" dedi. Bugün iki kez daha geldi kahve lekelenmem. Artık doktora söylemedim hiç. İnternetten yabancı sitelere baktım. Yurt dışında doktorlar kahve lekelenmeyi çok önemsemiyorlarmış, hatta hap vermeye bile karşıymış bir çoğu. Eğer kahve leke açık parlak kırmızıya dönerse sıkıntıymış. Sonuçta bebeklerimiz Allaha emanet.
Uyku uyuyamıyorum her ne kadar kendimi rahatlatmaya çalışsam da.. Dua etmekten başka yapacak bir şeyim yok sanırım. Rabbim hepimizin evlatlarını bize bağışlasın..
Hayırlısı ile hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah. Rabbim onu nasip edecekse zaten her türlü edecek. İçini ferah tut cnmMerhaba kızlar, yazamadım bir türlü fırsat bulup.
Merhaba kızlar, yazamadım bir türlü fırsat bulup.
bu evrelerde kese çabguk büyüyor olabilir 2 günde bukadar artış olurmu bilemem canım. pek anlamadım doğrusu bu durumdan bişey. yanlış ölçümde olabilir.Canim benim kendi hesaplamama gore doktora gttgimde 5+4 dü kesen 9 mm dedi 4,5 haftalik dedi dun aksam ultrasona girdim 21 mm dedi baska bi doktor. 5+6 da 11 mm normalse ilk gttgim doktormu bilemedi daha kucuk soyledi ve ilk gttigmde ayin 5 iydi dun 7 si iki gunde yani
hayırlısı olsun canım.inşallah bir sonraki ayda olur
Hayırlı Olsun Eklerim :)Camım basın olursa ınsl bende aralık annesi olacagım benı de eklermisin
Kayseri
27
12 mart
17 aralık (netten öğrendiğim )
Cinsiyet henüz yok
İkinci bebegim
Canım beni eklemeyi unutmussunGüzel şehir :)
:) tabiki cnmm K.bakma karışıklıktan olduKizz adminn bir kac gundur girmiyordum mesajini okudum beni silmissin yanlislikla tekrar ekle lutfen.
Yer: fransa
Yas: 21
Son bat: 9 mart
Muhtemel dogum;14 aralik
2.ci bebek
gönlüne göre bir yer olsun seninki de Bursa olursa Bursa aralıkta Nufüs patlaması yaşanacak :)azrasılam beni de ekler misin?
asysss
31 yaş
sat 10 mart
yer kısmı şimdilik boş kalsın tayinimizin çıktığı şehri söylerim daha sonra bursa istiyoruz inşallah olur
2. bebeğim.
beklenen doğum tarihi 16 aralık
bu kadar herhalde...
Hoşgeldiniz hayırlı olsun tabikii eklerimAzRASILAM Canım beni de ekleyebilir misin rica etsem?
Yer: KKTC
SAT: 06 Mart
Beklenen doğum: 11 Aralık 2016
İlk bebiş
Teşekkürler canım.