2016 Aralık Anneleri

Bugün yeni öğrendim de hamile olduğumu keseyi 2 hafta sonra görür doktor herhalde. .
Sizin doktorlariniz ne dedi kese için?

Bi de bişey daha belki iki kese görürüm eşim ikiz..
Ayy öyle bişey olsa çok daha güzel olur...

Sağol canım ya çok hafifledi zaten ağrım biraz rahatladım Rabbim hepimizin bebişlerine sağlık versin hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inşallah

Hamilelikte sol kaşıkla ağrı olacagini okudum ya şimdi sol kasigim ağırir artık. İlk ay mide bulantilar im olmuştu geçen ay kasik ağrısı her ay adet öncesi bi belirti arıyorum bu ay bi belirti yok henüz bakalım 6 gün sonra bellibolacak hersey

Kızlar haftaya çarşamba ilk randevumuz var. 5+5 olacağız inşallah. Sizce kalp atışı duyabilir miyiz ya da Bebek görünür mü

Malesef bu bilgiye kaltilamiycam ben her ay hangi tarafta yumurtladigimin fark etmeden hep sol kasigim agriyordu regl oldugumda..hic agrim olmaz bir agri girer 1 saniye bile dolmadan kirmizilari gorurum sonrasindada 1 gun agrim olur oda solda

Canım benim
5 nisanda 126
8 nisanda 630
Sağlıkla kucagimiza alırız inşallah senin kaçtı
Maaşallah Can'ım ben dün modern bi hast acilinde verdim 25.14 cıktı
Bugun se eşimin köyündeydik ilçe hast gittik eski bir hast 22.1 cıktı Dr makinalardan eksik çıkabilir dedi ama bilemiyorum yarın ilk gittiği. Özel hast gene gitmeyi düşünüyorum inşl hayırlı bir şekilde vardır benimde gebeliğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…