- 20 Kasım 2014
- 452
- 659
- 30
Hadi hayırlısı canım kanda da baktır bakalımYüzde 90 hamileyim. .
Önce ikinci çizgi biraz silik çıktı ama sonra netleşti. ..
Birazdan kan testine gideceğiz
Allahım bu nasıl bi duygu
Elim ayağım titriyor yerimde duramiyorum
Sen nasıl rahatsan öyle davran boşver :)))Iki gündür aksam üzeri dışarı çıkıyorum canım biraz yürüyorum biraz oturuyorum açık hava cok iyi geliyo eve gitmek istemiyorum esim kızıyo artık :)
Canim gozun aydin kalp atisi icin gttgnde kac hafta kac gun oluyosun 7 ile 8 hafta arası olacak vanım
Dün ilk beta baktırdım evde idrar test silim cıktı dı senın beta kaç cıktı canıö kısmet se bugun gene verecegım kanBende dahalik gitmedim bursadayjm şimdi bu hafta istanbula geçeceğim o zaman doktora gitmeyi düşünüyorum sen en son ne zaman hcg baktirdin
Evvvettt hamılesin Can'ım tebrikler bende dün test yaptım silim cıktı kan verdim ve cok sukur hamileyimmmmmYüzde 90 hamileyim. .
Hoş buldum Can'ım vahibe mmmmHoşgeldin canımm
Oglum kaç yasında Can'ım benımde ikinci bebegşm cok şükür birde oglum varKizz adminn bir kac gundur girmiyordum mesajini okudum beni silmissin yanlislikla tekrar ekle lutfen.
Yer: fransa
Yas: 21
Son bat: 9 mart
Muhtemel dogum;14 aralik
2.ci bebek
Canim oglum 13 aylik Rabbime sukurler olsun 2.ciye hamileyim. RAbbim isteyen herkese versin..Oglum kaç yasında Can'ım benımde ikinci bebegşm cok şükür birde oglum var
Allah bağışlasın ınsallah Can'ım benım ki 2 ay sonra 3 yası bitirecek cok şükür saglıcakla kucagımıza alalımCanim oglum 13 aylik Rabbime sukurler olsun 2.ciye hamileyim. RAbbim isteyen herkese versin..
Tebrik ederim. Kan tahlili sonucuyla kesinleştirirsin inşallah.Yüzde 90 hamileyim. .
İnşallah Canım hayırlısı olsun sizin icin
Tebrik ederim. Kan tahlili sonucuyla kesinleştirirsin inşallah.
Ayy... ne güzel kendim hamileymisim gibi heyecanlandim.allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin.amin cnm sağol
hemen koşa koşa gittim tahlil yaptırdım bhcg 119 çıktı pozitif...
ben de aralık annesi olacağım artık hayırlı bi şekilde...
hiç beklemiyordum sürpriz oldu denememizin ilk ayıydı..
öyle fazla da önemsememiştim..
hemen ayağa kalktım yani o derece ..
rabbimin hikmeti işte ol deyince oluyor...
allah isteyen herkesin kucağını doldursun...
tarif edilemez bi mutluluk..
yüzümde sürekli bi gülümseme..
sıra geldi büyüklere haber vermede...
Ayy... ne güzel kendim hamileymisim gibi heyecanlandim.allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin.
amin cnm sağol
hemen koşa koşa gittim tahlil yaptırdım bhcg 119 çıktı pozitif...
ben de aralık annesi olacağım artık hayırlı bi şekilde...
hiç beklemiyordum sürpriz oldu denememizin ilk ayıydı..
öyle fazla da önemsememiştim..
hemen ayağa kalktım yani o derece ..
rabbimin hikmeti işte ol deyince oluyor...
allah isteyen herkesin kucağını doldursun...
tarif edilemez bi mutluluk..
yüzümde sürekli bi gülümseme..
sıra geldi büyüklere haber vermede...
Hayırlı olsunamin cnm inşallah sen de tez vakitte hamile olursun allah isteyen herkese versin...
hemen hamilelik takvimimi de yeniledim...
Hanımlar bişey sorucam bende idrar testiyle bu sabah pozitifi gördüm yarın kan vericem tek taraflı ağrım var sol tarafımda sizdede oldu mu böyle ağrı