- 13 Ocak 2012
- 4.604
- 21.818
Keyifler on numara beş yıldız. ..Merhaba kızlar keyifler nasil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keyifler on numara beş yıldız. ..Merhaba kızlar keyifler nasil
Wukrler olsun iyi gidiyor canim ben bulantisiz baw donmesiz hamilelerdenim evet kismetse ilk bebek olacak daha once 2 duwuyum var sende nasil gidiyor?tşk ederim hb nasıl gidiyor hamilelik ilk mi sizin
Sağol canım ya çok hafifledi zaten ağrım biraz rahatladım Rabbim hepimizin bebişlerine sağlık versin hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inşallahBnm bi arkadaşım söylemişti sağ tarafta her zaman olur ağrı ama sol taraftaki olan ağrı hamilelik ağrısı olur demişti. .
Bnm de iki üç gündür sol kasigimda ağrı oldu..
Ama şimdi sağda ağrı var...
Idrarda pozitifi gormussun sende senin bebisin de hayırlı olsun...
Endişe etme tadını çıkar. ..
Gercektenmi hayirlisi
Gercektenmi hayirlisi
Insallah canim.. insallah seninkinide Allah bagislasin.. Anali babali buyutsun insallhAllah bağışlasın ınsallah Can'ım benım ki 2 ay sonra 3 yası bitirecek cok şükür saglıcakla kucagımıza alalım
Hamilelikte sol kaşıkla ağrı olacagini okudum ya şimdi sol kasigim ağırir artık. İlk ay mide bulantilar im olmuştu geçen ay kasik ağrısı her ay adet öncesi bi belirti arıyorum bu ay bi belirti yok henüz bakalım 6 gün sonra bellibolacak herseyBnm bi arkadaşım söylemişti sağ tarafta her zaman olur ağrı ama sol taraftaki olan ağrı hamilelik ağrısı olur demişti. .
Bnm de iki üç gündür sol kasigimda ağrı oldu..
Ama şimdi sağda ağrı var...
Idrarda pozitifi gormussun sende senin bebisin de hayırlı olsun...
Endişe etme tadını çıkar. ..
Canım benimDün ilk beta baktırdım evde idrar test silim cıktı dı senın beta kaç cıktı canıö kısmet se bugun gene verecegım kan
Bilgilendirdigin icin tewekkurler canimInsallah canim.. insallah seninkinide Allah bagislasin.. Anali babali buyutsun insallh
Malesef bu bilgiye kaltilamiycam ben her ay hangi tarafta yumurtladigimin fark etmeden hep sol kasigim agriyordu regl oldugumda..hic agrim olmaz bir agri girer 1 saniye bile dolmadan kirmizilari gorurum sonrasindada 1 gun agrim olur oda soldaHamilelikte sol kaşıkla ağrı olacagini okudum ya şimdi sol kasigim ağırir artık. İlk ay mide bulantilar im olmuştu geçen ay kasik ağrısı her ay adet öncesi bi belirti arıyorum bu ay bi belirti yok henüz bakalım 6 gün sonra bellibolacak hersey
Maaşallah Can'ım ben dün modern bi hast acilinde verdim 25.14 cıktıCanım benim
5 nisanda 126
8 nisanda 630
Sağlıkla kucagimiza alırız inşallah senin kaçtı