Senin bat ne zaman canim? InwAllahTesekkur ederim cnm inş mucizem gelir. Benim eşimin değerleri iyi sayı 418.000.000 ileri hareketlilik yüzde 42, yeterli hareketlilik ise yüzde 14... İkisinin toplamı en az yüzde 40 olması gerekiyor... Bizimkisi yüzde 56... Bende keçi boynuzu yediriyor eşime demekki zamanımız daha gelmedi. Hayırlısı olsun artık
Canim benim 1500 de cok kucuk de olsa goruldu karindan...doktorun birsey dedimiherkese günaydın bebeğinizin kesesi görüldü mü kızlar. beta değerim 8000 de ama keseyi hala göremedi sizlerin nasıl oldu?
cnm ben bat dündü ama hala olmadım.... dua et ne olur inş olmam da hamileyimdirSenin bat ne zaman canim? InwAllah
hayır hala bekleyelim diyor sanki anormal bişey var gibi çok korkuyorumCanim benim 1500 de cok kucuk de olsa goruldu karindan...doktorun birsey dedimi
Canimmmmmm inwAllahhhhh hamilesindirrr dualarim seninleeeee hic gecikmen olurmuydu?cnm ben bat dündü ama hala olmadım.... dua et ne olur inş olmam da hamileyimdir
Bak canim seninle bir gun farkimiz var ben uzm ye gitmedim dun doktor randevum vardi daha dogrusu doktorum izin vermedi strese girmeni istemiyorum dedi ilac yazdi folik asit. Geliwmesi icin ve siki siki tutunmasi icin de bawka bi ilac ve tam 1 ayini doldurup gelirsin dedi wawirdim bende bidaha geldiginde bebeyinin kollari ve bacaklari olacak dedi oyle gorursun wimdi gerek yok dedi yani boyle stres yapma o gordu bende gormedim diye artiwin iyiyse hcg de hic bir sorun yok demekdtir ..diger topikte arkadawlar var saya gore 9 haftalik ama usmde 6 haftalik bazen geriden geliyor bebiwler bazende haftasi fazla cikiyor yani fazla takma kafana bunlari bebiwinle ilgilen stres yapip onu uzmehayır hala bekleyelim diyor sanki anormal bişey var gibi çok korkuyorum
bundan 3 ay önce femara kullandım o zaman 4 gün gecıkme oldu, birkaç defada 1-2 günlük daha gecıkme oldu.... femarayı bıraktım bu ay ilaçsız doğal yollarla denedım.... mevsimsel geçişler yada ilacın etkisi adetımı geciktiriyor olabılır cumartesı gününe kadar bekleyecegım sonra test yapıcagım cnmCanimmmmmm inwAllahhhhh hamilesindirrr dualarim seninleeeee hic gecikmen olurmuydu?
teşekkür ederim cnm çok saolBak canim seninle bir gun farkimiz var ben uzm ye gitmedim dun doktor randevum vardi daha dogrusu doktorum izin vermedi strese girmeni istemiyorum dedi ilac yazdi folik asit. Geliwmesi icin ve siki siki tutunmasi icin de bawka bi ilac ve tam 1 ayini doldurup gelirsin dedi wawirdim bende bidaha geldiginde bebeyinin kollari ve bacaklari olacak dedi oyle gorursun wimdi gerek yok dedi yani boyle stres yapma o gordu bende gormedim diye artiwin iyiyse hcg de hic bir sorun yok demekdtir ..diger topikte arkadawlar var saya gore 9 haftalik ama usmde 6 haftalik bazen geriden geliyor bebiwler bazende haftasi fazla cikiyor yani fazla takma kafana bunlari bebiwinle ilgilen stres yapip onu uzme
Canim bnimde ekler misin lutfen.2016 Aralık annişleri
Senenin son ayına kim denk gelecek bakalım
Seninin son bebişleri
Yavaş yavaş burası da dolar artık
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-06-2016
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
2016 ARALIK ANNE ADAYLARI
[tr][tr][tr][td][td][td][/td][/td][/td][/tr][/tr][/tr][/tr][/td] [/tr][/td] [/tr][/td]
NO ANNE ŞEHİR YAŞ SAT TAHMİNİ DOĞUM CİNSİYET BEBEĞİN ADI KAÇINCI BEBİŞ 1 @Asyamusa Ankara 20 25/02/2016 01/12/2016
2 @zenepp Batman 26 26/02/2016 02/12/2016
3 @iclal85 Adana 31 25/02/2016 02/12/2016
3 @AngelDream Ordu 30 27/02/2016 03/12/2016
4 @senuber Azerbaycan 19 27/02/2016 03/12/2016
5 @sasum Adana 30 28/02/2016 04/12/2016
6 @AzRASILAM Adana 30 29/02/2016 05/12/2016
7 @alminaasya - - 02/03/2016 07/12/2016
8 @ccedricc 30 Hatay - 12/12/2016
[tr]
[td]
[td]
[tr]
[td]
[tr]
[/tr][/td] [tr] [td]
[/td]
[/tr][/tr][/td] [tr] [td]
[/td]
[/tr][/td] [tr] [/tr][/tr]
Bende bursadayim hangi dr a gidiyorsunbeni de listeye ekler misinizAzRASILAM
bursa
34 yaş
03.03.2016 sat
08.12.2016 tahmini doğum
2 . bebiş
teşekkür ederim
allah allah 8000 olupta kese görememek ne demek? doktor birşey dedimi bununla ilgili?herkese günaydın bebeğinizin kesesi görüldü mü kızlar. beta değerim 8000 de ama keseyi hala göremedi sizlerin nasıl oldu?
Variksel var zten canim 2 ay once sperm normal degerlerdeydi doktr skinti olmaz demisti 2 ayda yuzde 5o düsme olunca telaslandik biraz bugun rahm filmine gidicem bakalm insallah guzel bi sonucla gelirim sonc ne zman cikio bilmiyorum artik hayirlisicnm sana tavsiyem rahim filmini çektir, daha sonra eşinin sperm sayısını artırıcı kürler var İbrahim Saraçoğlunun kürleri faydasını gören çok olmuş... sen sıkıntı etme sperm sayısını artırabilrisin çaresi var.... iyi bir ürologa gidin belki varikosel problemı vardır eşinde.... aşılamada tutma ihtimali düşük olabılır ama tüp bebek var , yeter kı ınancını kaybetme ... olucak inş .... kendinize biraz zaman verin .... Herşey Rabbimim ol demesine bakıyor, baksana bizde hersey normal ama yine olmuyor, en azından siz sebebini biliyorsunuz ve ona göre yol izleyeceksiniz.... ben neye göre davranacagım onu bile bilmiyorum