2016 Aralık Anneleri

herkese günaydın bebeğinizin kesesi görüldü mü kızlar. beta değerim 8000 de ama keseyi hala göremedi sizlerin nasıl oldu?

Senin bat ne zaman canim? InwAllah

Günaydın kızlar
Bu sabah yine test yaptım dayanamadım normal testlerden silik çıktı yine zaten aradan fazla zaman geçmedi belirgin çıkmasını beklemiyordum ama bu sayede testte bir yanlışlık olmamıştır diye düşünüyorum dua edin de hayal kırıklığına ugramayayim rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

hayır hala bekleyelim diyor sanki anormal bişey var gibi çok korkuyorum
Bak canim seninle bir gun farkimiz var ben uzm ye gitmedim dun doktor randevum vardi daha dogrusu doktorum izin vermedi strese girmeni istemiyorum dedi ilac yazdi folik asit. Geliwmesi icin ve siki siki tutunmasi icin de bawka bi ilac ve tam 1 ayini doldurup gelirsin dedi wawirdim bende bidaha geldiginde bebeyinin kollari ve bacaklari olacak dedi oyle gorursun wimdi gerek yok dedi yani boyle stres yapma o gordu bende gormedim diye artiwin iyiyse hcg de hic bir sorun yok demekdtir ..diger topikte arkadawlar var saya gore 9 haftalik ama usmde 6 haftalik bazen geriden geliyor bebiwler bazende haftasi fazla cikiyor yani fazla takma kafana bunlari bebiwinle ilgilen stres yapip onu uzme

Canimmmmmm inwAllahhhhh hamilesindirrr dualarim seninleeeee hic gecikmen olurmuydu?
bundan 3 ay önce femara kullandım o zaman 4 gün gecıkme oldu, birkaç defada 1-2 günlük daha gecıkme oldu.... femarayı bıraktım bu ay ilaçsız doğal yollarla denedım.... mevsimsel geçişler yada ilacın etkisi adetımı geciktiriyor olabılır cumartesı gününe kadar bekleyecegım sonra test yapıcagım cnm

T
teşekkür ederim cnm çok saol

Slm kizlar cok buyu ihtimal kasim annesi olucam ama kasim anneleriyle hafta farki var suan aramizda sizleride takip ediyorum

Canim bnimde ekler misin lutfen.
Fransada yasiyorum yas 21 son adet tarihi 9 mart muhtemel dogum tarihi 14 aralik .
2.ci cocuk.

Variksel var zten canim 2 ay once sperm normal degerlerdeydi doktr skinti olmaz demisti 2 ayda yuzde 5o düsme olunca telaslandik biraz bugun rahm filmine gidicem bakalm insallah guzel bi sonucla gelirim sonc ne zman cikio bilmiyorum artik hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…