Bugun ikinci kan tahlilimi yaptirdin beta HCG 233'ten (persembe gununun degeri) 1599'a cikmis. Biraz rahatladim. Haftaya Persembe ilk ultrasound olacak, cok heyecanliyim :)
Kızlar çok aceleciyim biliyorumadetime daha 6 gün var bu akşam normal gebelik testi yapayım dedim akşam olmasına ve 6 gün olmasına rağmen sanki hayali bir çizgi var gibi sizcede var mi farkedebilen var mi
Cumartesi yani 2 nisan adet günümdü. Cuma sabah bi şansımı denemek istedim ve idrar testinde silik çizgi gördüm. Hemen kan verdim aile hekimime gidip. Cuma 50, bugün ise 162 çıktı beta hcg. Yani bugün sadece BATı iki gün geçti.Slm adet gecikmesini beklemeden hemen mi öğrendiniz?
Iki adet arası benim 30 gün senin daha kısa o yüzden sordum ne zaman öğrendin diye. .Cumartesi yani 2 nisan adet günümdü. Cuma sabah bi şansımı denemek istedim ve idrar testinde silik çizgi gördüm. Hemen kan verdim aile hekimime gidip. Cuma 50, bugün ise 162 çıktı beta hcg. Yani bugün sadece BATı iki gün geçti.
Aralık ayında kimyasal gebelik yaşadım. Beta hcg düşük çıkmıştı. Bunda değerler normal görünüyor. Umarım herşey yolunda gider.
Kaçıncı gün değerin 1599?Bugun ikinci kan tahlilimi yaptirdin beta HCG 233'ten (persembe gununun degeri) 1599'a cikmis. Biraz rahatladim. Haftaya Persembe ilk ultrasound olacak, cok heyecanliyim :)
Bn Medline Nursel hanıma gitmiştim eylül ayında ki kürtaj olmadan önce kontrollerimde Nursel hanım iyi ama hastane işleyişinden ötürü paran ile rezil olunduğun yer diye düşündüğüm için metro hastanesi gokmen sukgana gidiyorum iyi bir dr bakalım şimdilikAcıbadem Erdal beye gideceğim canım ilkinde de ona gitmiştim sen?
Yarın ekleyim inşallahcanım benide ekler misin. yas 25 istanbul sat 24 şubat ikinci çocuk
Hadi sende süt var sızlaması normal ama benimki öyle böyle değil çok ağrıyorbenim ikinci olduğu için oğlumda 19 aylık hamile olduğumu öğrenince emzirmeyi bıraktım ve 5 gündür göğüslerime dokunamıyorum bile oğlumu kucağıma bile alamıyorum süt geri gitsin diye sabırsızlıkla bekliyorum9 ay sonra da gelsin diye beklerim :)
Hoşgeldiniz yarın eklerim inşallahMerhaba arkadaşlar,
Ben de 2016 Aralık annesi olacağım inşallah. 1.5 yaşında bir kızım var. Bilgilerimi aşağıya yazıyorum, beni de tabloya eklerseniz sevinirim.
SAT: 5 Mart
Tahmini doğum tarihi: 10 Aralık
İkinci bebek
Metro gokmen sukganhala karar veremedim peki sen nereye gidiyorsun
Hoşgeldiniz yarın sabah eklerim inşallahmerhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım beni de tabloya ekleyin
İl: İzmir
SAT:26/02/2016
Tahmini Doğum: 02/12/2016
İlk bebek :)
Hayalet çizgiyi gördüm ben de ama adet yaklışınca tekrar et belirginleşir inşallah :)
Kaçıncı gün değerin 1599?
ooo çok iyi değerlerinben de haftaya perşembe ultrasona gireceğim. çok erken gebeliğimi öğrendim 2 kez ultrasona boşuna baktılar bir şey görülmedi
Hayır canım, 1.5 yaşında kızım var. Allah nasip ederse 2. olacak.Iki adet arası benim 30 gün senin daha kısa o yüzden sordum ne zaman öğrendin diye. .
Hayırlı olsun :) bebeğin. .
Ilk mi?
Yaa hayırlısıyla olmuştur insalllah bu ay :) guvenemiyorum doğal olarak şimdiden bu teste ama tekrarlayacagim bakalımHayalet çizgiyi gördüm ben de ama adet yaklışınca tekrar et belirginleşir inşallah :)
Gözünün aydın. Hayırlı olsunCanim son adet gunum 3 Mart'ti. Bugun 4. Hafta + 4 gun'deyiz. Beklenen adet tarihim 1 Nisan'di, cok sukur gelmedi :)