2016 Aralık Anneleri

Kızlar çok aceleciyim biliyorum adetime daha 6 gün var bu akşam normal gebelik testi yapayım dedim akşam olmasına ve 6 gün olmasına rağmen sanki hayali bir çizgi var gibi sizcede var mi farkedebilen var mi

Bugun ikinci kan tahlilimi yaptirdin beta HCG 233'ten (persembe gununun degeri) 1599'a cikmis. Biraz rahatladim. Haftaya Persembe ilk ultrasound olacak, cok heyecanliyim :)

ooo çok iyi değerlerin ben de haftaya perşembe ultrasona gireceğim. çok erken gebeliğimi öğrendim 2 kez ultrasona boşuna baktılar bir şey görülmedi

ben adetimin geciktiği ilk gün öğrendim ama adet gecikmeden 1-2 gün önce belirleyen testler var. yumurtlama gününe göre beklenen adet günü de doğru olmayabilir. belki daha erken yumurtlama olmuştur. her ihtimale karşı birkaç gün sonra tekrar test yaparsın canım

Slm adet gecikmesini beklemeden hemen mi öğrendiniz?
Cumartesi yani 2 nisan adet günümdü. Cuma sabah bi şansımı denemek istedim ve idrar testinde silik çizgi gördüm. Hemen kan verdim aile hekimime gidip. Cuma 50, bugün ise 162 çıktı beta hcg. Yani bugün sadece BATı iki gün geçti.

Aralık ayında kimyasal gebelik yaşadım. Beta hcg düşük çıkmıştı. Bunda değerler normal görünüyor. Umarım herşey yolunda gider.

Iki adet arası benim 30 gün senin daha kısa o yüzden sordum ne zaman öğrendin diye. .
Hayırlı olsun :) bebeğin. .
Ilk mi?

Acıbadem Erdal beye gideceğim canım ilkinde de ona gitmiştim sen?
Bn Medline Nursel hanıma gitmiştim eylül ayında ki kürtaj olmadan önce kontrollerimde Nursel hanım iyi ama hastane işleyişinden ötürü paran ile rezil olunduğun yer diye düşündüğüm için metro hastanesi gokmen sukgana gidiyorum iyi bir dr bakalım şimdilik

canım benide ekler misin. yas 25 istanbul sat 24 şubat ikinci çocuk
Yarın ekleyim inşallah

Hadi sende süt var sızlaması normal ama benimki öyle böyle değil çok ağrıyor
Hoşgeldiniz yarın eklerim inşallah

hala karar veremedim peki sen nereye gidiyorsun
Metro gokmen sukgan
merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım beni de tabloya ekleyin
İl: İzmir
SAT:26/02/2016
Tahmini Doğum: 02/12/2016
İlk bebek :)
Hoşgeldiniz yarın sabah eklerim inşallah

Iki adet arası benim 30 gün senin daha kısa o yüzden sordum ne zaman öğrendin diye. .
Hayırlı olsun :) bebeğin. .
Ilk mi?
Hayır canım, 1.5 yaşında kızım var. Allah nasip ederse 2. olacak.

Aslında benim adetlerim çok düzenli değil ama ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yaptım. O nedenle BATı kesin biliyordum, 29. günümdü.

Hayalet çizgiyi gördüm ben de ama adet yaklışınca tekrar et belirginleşir inşallah :)
Yaa hayırlısıyla olmuştur insalllah bu ay :) guvenemiyorum doğal olarak şimdiden bu teste ama tekrarlayacagim bakalım her zaman kendimi kotusune alistirmaya çalışıyorum ki hayal kırıklığı olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…