ekliyorum hmnBen tabloyu goremedim canim zenepp 26 yas ilk bebek sat 26 subat batman:)
doğum tarihi 02 12 2016 öyle hesaplayıp ekledim bilgin olsunBen tabloyu goremedim canim zenepp 26 yas ilk bebek sat 26 subat batman:)
amin sagol canim hepimizinkini ins. valla ne cabuk buyuduler hic anlamiyo insan. insbizim ikinci bebislerimiz diger hamile arkadalarin bebisleride saglikli sihhatli dunyaya gelirlerAllah bağışlasın canım:) Benim de ikinci hamileliğim.2,5 yaşında bir kızım var. Zaman ne çabuk akıp geçiyor
Benide ekler misin canım yaş 31 Adana 2. Çocuk sat 25 subatekliyorum hmn
Ekledim cnmBenide ekler misin canım yaş 31 Adana 2. Çocuk sat 25 subat
Ben tabloyu goremedim canim zenepp 26 yas ilk bebek sat 26 subat batman:)
Senlede Hemşeriymişiz ne güzelcnm adanadan yaş 30 ilk bebeğim sat 28 şubat
Acıbadem Erdal beye gideceğim canım ilkinde de ona gitmiştim sen?Ekledim cnm
Hemşeriymişiz
Hangi hastane ve dr seçeceksin
canım benide ekler misin. yas 25 istanbul sat 24 şubat ikinci çocukGünaydın arkadaşlar yeni katılanlar hepiniz Hoşgeldiniz
yazanları tabloya ekleyim şimdi
benim ikinci olduğu için oğlumda 19 aylık hamile olduğumu öğrenince emzirmeyi bıraktım ve 5 gündür göğüslerime dokunamıyorum bile oğlumu kucağıma bile alamıyorum süt geri gitsin diye sabırsızlıkla bekliyorumbnmde feci göğüslerim ağrıyor süt gelecek gibi sızlıyor resmen
hala karar veremedim peki sen nereye gidiyorsunSenlede Hemşeriymişiz ne güzel
Hangi dr ve hastane tercih edeceksin
başladığım doktorda rahat değilim çok genç biri sadece bayan olduğu için gidiyordum ama durum değişti erkek te olsa hangisi iyiyse ona gitmek istiyorumhala karar veremedim peki sen nereye gidiyorsun
Hayırlısı olur inşallah. Belli de olmaz çok ümitsizliğe kapılmayın bakarsın ilk ayda olur. Bir arkadaşım Hemen olmuyor diye çalışmalara 3 ay öncesinden başladı ilk ayda hamile . Benimde 2 hamileliğim hemen oldu şimdi 3. Ayin içindeyiz bakalım bu ay ne olacak bu ayı iyi değerlendiremedik hayırlısı bakalım. Bu ay olmazsa ocak anneligin talip oluruz.
Merhaba arkadaşlar,
Ben de 2016 Aralık annesi olacağım inşallah. 1.5 yaşında bir kızım var. Bilgilerimi aşağıya yazıyorum, beni de tabloya eklerseniz sevinirim.
SAT: 5 Mart
Tahmini doğum tarihi: 10 Aralık
İkinci bebek