2016 Aralık Anneleri

Kızlar 5+4 deyim suan ben cook acik pembe kanama gibi biseyle oluyo gunde şöyle bir iki kez silmelik sonra bitiyo ama her gun yasiyorum dün de bitane kücük kırmızı kan pihtisi geldi basada bisey gelmedi agrim falan da yok sizdede boyle oluyomu boyle olupta doktora danisan varmi . bu arada 29 mart betahcg m :1412
31 mart betahcgm:2970
Tam 2 gun olmadan bir bucuk gun arayla kan vaerdim haftlarim orantili cikiyo bi problem yok gni betahcglerde siz ne dusunuyosunuz

Kızlar 5+4 deyim suan ben cook acik pembe kanama gibi biseyle oluyo gunde şöyle bir iki kez silmelik sonra bitiyo ama her gun yasiyorum dün de bitane kücük kırmızı kan pihtisi geldi basada bisey gelmedi agrim falan da yok sizdede boyle oluyomu boyle olupta doktora danisan varmi . bu arada 29 mart betahcg m :1412
31 mart betahcgm:2970
Tam 2 gun olmadan bir bucuk gun arayla kan vaerdim haftlarim orantili cikiyo bi problem yok gni betahcglerde siz ne dusunuyosunuz

Bence Arkadaşım kanama ilk zamanlarda hassas bir durum doktora gözük derim şahsi fikrim

progesteron baktırdınız mı?
inşallah bir problem çıkmaz, beta hgc artışı sonrasında progesteronu da takip edeceğiz dediler bana. sanırım düşük tehlikesini bertaraf için.. ama tabi özelde yapılıo testler gereksiz yere de bişeylere bakılıo olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…