- 1 Nisan 2016
- 925
- 713
- 39
Bugün gideceğim. Bence bi doktor muhakkak görmeli öncelikle.Bakalım:)değerlerimiz ve günlerimiz yakın, ne zaman doktora gidiyorsun? ben salı için randevu aldım ama erken mi bilemedim.
hayırlı olsun.. doktorda bunu diyecektir. maşallah değer iyi.. ultrasona alırsa yazar mısın, merak ettim.Bugün gideceğim. Bence bi doktor muhakkak görmeli öncelikle.Bakalım:)
Teşekkür ederim . Tabi yazarım :)hayırlı olsun.. doktorda bunu diyecektir. maşallah değer iyi.. ultrasona alırsa yazar mısın, merak ettim.
Eksik ne var yaxıyim hemenqizemlii hepimami aydogdugul Delidumrul16 jtaime020626 M Meltemuluc
Arkadaşlar ekledim Hayırlı olsun Eksik yazanlar olmuş tamamlarsanız eklerim
Bence Arkadaşım kanama ilk zamanlarda hassas bir durum doktora gözük derim şahsi fikrimKızlar 5+4 deyim suan ben cook acik pembe kanama gibi biseyle oluyo gunde şöyle bir iki kez silmelik sonra bitiyo ama her gun yasiyorum dün de bitane kücük kırmızı kan pihtisi geldi basada bisey gelmedi agrim falan da yok sizdede boyle oluyomu boyle olupta doktora danisan varmi . bu arada 29 mart betahcg m :1412
31 mart betahcgm:2970
Tam 2 gun olmadan bir bucuk gun arayla kan vaerdim haftlarim orantili cikiyo bi problem yok gni betahcglerde siz ne dusunuyosunuz
Bence Arkadaşım kanama ilk zamanlarda hassas bir durum doktora gözük derim şahsi fikrim
İnşallah bişey olmaz Allah Korktuğuna UğratmasınBugun 15.45 te bi randvum var gitcem cok korkuyorum ins bebegimin biseyi yoktur dua edin benim icin . daha once bi kimyasal gebelik gecirdim yine o acilari cekmek istemiyorum
Tablo yapıyorum ilk sayfadaEksik ne var yaxıyim hemen
ekledim sizideBeni de ekleyebilirsin :)
İzmir
Sat 27.02.16
2. Bebek
Yaş 31
Diyarbakırekledim sizide
Tablo yapıyorum ilk sayfada
şehir yaş son adet tarihi beklenen d.tarihi ve kaçıncı çocuk olduğunu yazarsanız ekleyim listeye
yaş 34, sat 07/03/2016 , beklenen doğum tarihi 12/12/2016qizemlii hepimami aydogdugul Delidumrul16 jtaime020626 M Meltemuluc
Arkadaşlar ekledim Hayırlı olsun Eksik yazanlar olmuş tamamlarsanız eklerim
ekledimDiyarbakır
Sat:4 mart
Bat:1nisan
İlk Bebek
:)
Ekledimbeni de yazın istanbul 28 5mart 10 aralık 1.cocuk :)
ekledimyaş 34, sat 07/03/2016 , beklenen doğum tarihi 12/12/2016
teşekkürler
progesteron baktırdınız mı?Kızlar 5+4 deyim suan ben cook acik pembe kanama gibi biseyle oluyo gunde şöyle bir iki kez silmelik sonra bitiyo ama her gun yasiyorum dün de bitane kücük kırmızı kan pihtisi geldi basada bisey gelmedi agrim falan da yok sizdede boyle oluyomu boyle olupta doktora danisan varmi . bu arada 29 mart betahcg m :1412
31 mart betahcgm:2970
Tam 2 gun olmadan bir bucuk gun arayla kan vaerdim haftlarim orantili cikiyo bi problem yok gni betahcglerde siz ne dusunuyosunuz
Beklenen doğum 10 aralık, pardon unutmuşumekledim