2016 Aralık Anneleri

bundan 3 ay önce femara kullandım o zaman 4 gün gecıkme oldu, birkaç defada 1-2 günlük daha gecıkme oldu.... femarayı bıraktım bu ay ilaçsız doğal yollarla denedım.... mevsimsel geçişler yada ilacın etkisi adetımı geciktiriyor olabılır cumartesı gününe kadar bekleyecegım sonra test yapıcagım cnm :KK66:
inşallah tutmuştur canım:)

Variksel var zten canim 2 ay once sperm normal degerlerdeydi doktr skinti olmaz demisti 2 ayda yuzde 5o düsme olunca telaslandik biraz bugun rahm filmine gidicem bakalm insallah guzel bi sonucla gelirim sonc ne zman cikio bilmiyorum artik hayirlisi :KK43:
canım sonuç yarım saaate çıkıyor kendını kasma rahim filminde söylendiği kadar can yakmıyor.... haberlerını beklıyorum cnm umarım hepimiz için hayırlısı olur

bende varım.
sat 07/03/2016
bat 02/04/2016
Ankara
ilk hamilelik
bat tan bir gün önce beta hgc 225(1 nisan)
bat tan 2 gün sonra beta hgc 1006 (4 nisan)

Variksel var zten canim 2 ay once sperm normal degerlerdeydi doktr skinti olmaz demisti 2 ayda yuzde 5o düsme olunca telaslandik biraz bugun rahm filmine gidicem bakalm insallah guzel bi sonucla gelirim sonc ne zman cikio bilmiyorum artik hayirlisi :KK43:
canım sonuç yarım saaate çıkıyor kendını kasma rahim filminde söylendiği kadar can yakmıyor.... haberlerını beklıyorum cnm umarım hepimiz için hayırlısı olur

Merhabalar bende hamileyim ama sonucum cok dusuk bat 2 gun gecince beta hcg 32 cikti cuma gene gidecegim insallah degerim yukselir cok heycanli endiseli garip durumdayim

X