- 9 Nisan 2014
- 254
- 320
inşallah tutmuştur canım:)bundan 3 ay önce femara kullandım o zaman 4 gün gecıkme oldu, birkaç defada 1-2 günlük daha gecıkme oldu.... femarayı bıraktım bu ay ilaçsız doğal yollarla denedım.... mevsimsel geçişler yada ilacın etkisi adetımı geciktiriyor olabılır cumartesı gününe kadar bekleyecegım sonra test yapıcagım cnm
Evet kiz artsin.. daha bu ne kii . 100 kisi flan olmamiz lazim insallahooo aralık anneleri artıyor:)) süperr:)
Cumaya randevu verdi bakalım bu kezde göremezse doktoru değiştirecem. korkuyorum dış gebelik diyecek diyeallah allah 8000 olupta kese görememek ne demek? doktor birşey dedimi bununla ilgili?
hoşgeldin doğum tarihlerimiz aynı günMerhabalar bende geldim aranıza
Ayni gune denk geliyoruz dogum funum aybi zamanda hayirli olsun cabim
canım sonuç yarım saaate çıkıyor kendını kasma rahim filminde söylendiği kadar can yakmıyor.... haberlerını beklıyorum cnm umarım hepimiz için hayırlısı olurVariksel var zten canim 2 ay once sperm normal degerlerdeydi doktr skinti olmaz demisti 2 ayda yuzde 5o düsme olunca telaslandik biraz bugun rahm filmine gidicem bakalm insallah guzel bi sonucla gelirim sonc ne zman cikio bilmiyorum artik hayirlisi
AraştırıyBende bursadayim hangi dr a gidiyorsun
Bende bursadayim hangi dr a gidiyorsun
Bende bursadayim hangi dr a gidiyorsun
canım sonuç yarım saaate çıkıyor kendını kasma rahim filminde söylendiği kadar can yakmıyor.... haberlerını beklıyorum cnm umarım hepimiz için hayırlısı olurVariksel var zten canim 2 ay once sperm normal degerlerdeydi doktr skinti olmaz demisti 2 ayda yuzde 5o düsme olunca telaslandik biraz bugun rahm filmine gidicem bakalm insallah guzel bi sonucla gelirim sonc ne zman cikio bilmiyorum artik hayirlisi
inş cnm :)inşallah tutmuştur canım:)
aaa evet ne güzel tesadüfhoşgeldin doğum tarihlerimiz aynı gün
Bende bursadayim ben emel kar altundaga gidiyorum hayat hastanesi siz kime giditosunuzAraştırıy
geç döllenme olmuştur canını sıkmaa:)Merhabalar bende hamileyim ama sonucum cok dusuk bat 2 gun gecince beta hcg 32 cikti cuma gene gidecegim insallah degerim yukselir cok heycanli endiseli garip durumdayim
cnm hayal kırıklığına uğramak istemiyorum beklemekte güzel şu haftaiçini atlatayım olmazsa haftasonu kan testi yaptıracagım... zaten çalısıyorum zaman çabuk gecer inş
değerlerimiz ve günlerimiz yakın, ne zaman doktora gidiyorsun? ben salı için randevu aldım ama erken mi bilemedim.Henüz sonucumu doktora göstermedim ama;
Sat 4 mart
Bat 1 nisan
Betahcg1237(4nisan)