2016 Aralık Anneleri

İnş kızlar Bnde Aral'ık da anne olacağım Ama su sizin yaptığınız hamilelik uygulamasını yapamıyorum siz Nasıl yaptınız

Aile hekimliğinin kendi laboratuvar imkanı olmuyor, eğer il merkezinde değilseniz yapılamıyor olabilir, çünkü genelde il sağlık laboratuvarına gönderiyor ildekiler, ilçede o imkan olmayabilir.
Canım kaydını yaptığım sağlık ocağının üzeri il sağlık ek binası:))alt kat aile hekimliği diğer katlarda birimler var
arnavut_biberi bazısı çok iyi oluyor bize denk gelmiş canm iste

canım profiline gir ismini filan değiştireceğin bölümün olduğu yerde listenin alt kısmında hamilelik takvimi bölümüne bilgilerini giriyosun

AY BENİM SAÇLARIM TE BÖYLE BEMBEYAZ

Benimde tanıdığım bircok insan birakmadi tek tük olsa da icti ama birakan tanidiklarimda var.kendi özgür iradenle birakmadigin icin cok zor hele ki benim gibi tiksinme yoksa
Gunde 6 tane iciyordum hafif ve ince olanlarindan.
Baya oldu tamamen keseli ama yolda içen görsem cok canim istiyor
Gececek insallah bu istek birkac hafta sonra

Evet canim folik asit mide bulantisi yapiyor ben ilk once 0.5 mg aliyordum o mide bulantisi yapti 0.4 mg gecince mide bulantisi ypmadi cok sukur
Daha ne kadar icicez acaba folik asiti midem almıyor bulantı dan su bile icemiyorum çünkü

Kizlar bende bulantidan muzdaribim, hele bugun artik cikaracak raddeye geldim. Imdadima naneli sakiz yetisti, sizede tavsiye ederim belki faydasi olur. Benimde bulanti harici agzimda hep acimsi bir tat var ve midem yaniyor ara ara. O yuzden hep hafif atistirmaliklar yemem gerekiyor. Rabbim yardimcimiz olsun, bebeklerimize saglik versin insallah

Bugün iç bulantısında en yoğun günümü yaşadım sabah ne yediysem kustum yeşil elmayı bile çıkardım hala içim kalkık bebişim kusturdu bugün annesini çok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…