2016 Aralık Anneleri

Maşallah meleğine annesi. Biz diş konusunda tembeliz:) umarım siz en kısa zamanda, biz de sıkıntısız atlatırız

Maşallah meleğine annesi. Biz diş konusunda tembeliz:) umarım siz en kısa zamanda, biz de sıkıntısız atlatırız

Bizde hareketler konusunda :) bir de babıldama gecikti açıkcası dert ediyorum ama doktor acele etme hepsinin sırası var dedi...umarım canım sıkıntısız ateşsiz atlatırsınız...

Bizde hareketler konusunda :) bir de babıldama gecikti açıkcası dert ediyorum ama doktor acele etme hepsinin sırası var dedi...umarım canım sıkıntısız ateşsiz atlatırsınız...
Canım hepsi bir anda olmazmış. Bir gelişme hızlı iken diğeri gecikirmiş. Miniğin şu an diş çıkarmakla o kadar meşgul ki başka bir şey için çabalayacak enerjisi yok ne yazıkki. Yakın zamanda hepsi olur canım hiç endişelenme

Kiyamam ben ona ya kuzum. Carptiginda agliyomu peki.

Bizim oglan kanli buyuk tuvaletini yapinca tahlil verdi iltihap varmis. Bir antibiyotik birde oksuruk surubu verdi. Bogazlari baya kizarik ogururken falan goruyorum. Sulardanda olabilirmis. Oyle iste miniklerin rahatsizliklari cok kotu ya. Bazen ondan bana gecsin yeterki o hasta olmasin diyorum.

Enes hakkinda bende yaramaz duymustum cok korkmustum. İcime su serptiniz sagolun.

Cok guzelmis isminin anlamida adiyla yasasin derler ya tam ondan dicektimde.

Bebislerimizi cok dusunuyoruz da dini egitim acisindan dusundugunuz seyler varmi soyle yetistricem dediniz falan.
Hani yanlis anlamayin beni herkesin yasantisi farklidir ama egitimi merak ediyorum

Yok ağlamıyor. kelebeğim kolay kolay ağlamaz
Geçmiş olsun oğluşa. İnşallah kısa sürede toparlar sağlığına kavuşur. Kaynatınca da mı arınmıyormuş çeşme suyu?
Güzel bir konuya değinmişsin canım. Kızıma Dini eğitimini kendim vermek istiyorum yoksa etraftan duyacağı şeyler türlü türlü olur ve kafası karışabilir. Henüz tam anlamıyla araştırıp soruşturmadım etrafımdaki arkadaşlara da sorucam zamanı gelince ama amacım kelebeğimi dinden korkutmadan ve soğutmadan, o günah bu yasak demeden, her şeyi nedeniyle açıklayarak anlatmak. Sen ne düşündün bu konuda?

Kızlar ben bebişin kıyafetlerinden, önlüklerinden yemek lekelerini çıkaramıyorum. Leke çıkarıcı kullanmak istemiyorum. Siz neyle yıkıyorsunuz ya da nasıl çıkarıyorsnz lekeleri?

Evet gelişimin ilkelerindendir :) "nöbetleşe devam etmesi.." ama anne olunca ilke falan kalmıyormuş..şükürler olsun geçti huzursuzluğumuz ateşimiz ilk kez bu gece güzel bir uyku uyudu kuzum..

Kızlar ben bebişin kıyafetlerinden, önlüklerinden yemek lekelerini çıkaramıyorum. Leke çıkarıcı kullanmak istemiyorum. Siz neyle yıkıyorsunuz ya da nasıl çıkarıyorsnz lekeleri?

Unibaby ile yikiyorum canim ilk gunden beri. Lekeli camasirlar olunca 60 derecede yikiyorum. Meyve lekelerini bekletmiyorum. Leke oldugu anda makinayi acamasamda mutlaka elde lekeleri citiliyorum. Bekletirsem lekeler zor cikiyor.

Sagolun cok sukur atlattik gibi patladi ucuncu disimiz baya bi rahatladim sukur.

Ben yanlis anlattim galiba kaynatilinca ariniyor. Hazir su bile olsa kaynatin dedi.

Cok iyi dusunmussunuz.
Hani derler ya 7 sinde neyse 70 inde odur diye dogruluk payi nedir bilmem ama agac gercekten yasken egiliyor.

Benim ogluma inseallah simdiden asilamaya calisiyorum. Hani gecen demistiniz ya sanat yonu agir bassin istiyorum hatta ismide bu yuzden demistiniz.

Bende tam ismini bu yuzden koyup. İnseallah adiyla yasasin istiyorum oglumu. Ben simdiden basladim. Kurslarda yetistim cok sukur hoca cevrem cok. Kucuk yasta hafiz yapmak buyuyunce amel eden hocalardan olsun istiyorum.

Her ne kadar bu dunyanin doktoru ogretmeni vs. İhtiyac varsa bi o kadarda hocalarada ihtiyaci var.

Dunyaya gelisimiz hepimizin amaci bir. Allah a kulluk etmek ve onun rizasinda yasamak ve cennet cehennemi kazanmak bu iki yol baska secenek yok bende inseallah cenneti kazanmak kazandirmak icin ugrasiyorum

Rabbim hepimizi bu yolda eyleyip islah hidayet eylesin inseallah

Burdayim canim :) Kizim 8 aylik oldu, dis, uyku, oyun, yemek derken gunler nasil geciyor anlamiyorum. Ise Kasim'da donuyorum, dusundukce mideme agrilar giriyor... herkes iyidir umarim
Zor dur ya haklisiniz. En azindan nerdeyse bi yaslikken baslicaksiniz ise yurt disinda oldugunuz icin galiba. Sevinin bence bi yandan cunku turkiyede boyle bise yok daha erken basliyolar birde ucretsiz yani. Sizinki birde ucretliydi degilmi

Oğluşun sıkıntısını atlatmasına çok sevindim canım.
Kesinlikle öyle şimdi yapacağımız bir yanlış bile ilerleyen yaşlarda ortaya çıkabiliyor. Kardeşim psikolog, bir şey yapmadan ya da söylemeden önce danışırım kendisine. Sağolsun o da elinden geldiğince yardımcı olur:)
Adıyla yaşasın, annesine babasına hayırlı evlat olsun inşallah. Annenin yönlendirmesiyle değer yargıları oluşuyor miniklerimizin. Çok güzel düşünmüşsün ve bu yönde çaban da takdir edilesi oğluş ileride çok iyi, aydın ve başarılı bir din adamı olur annesini gururlandırır inşallah.
Annesi miniğini o kadar çok düşünüyorsun ki yaşamdan sonrası için bile yerini yapmaya çaba gösteriyorsun ne mutlu sana

Ya ne güzel psikolog kardeşinin olması bende çok danışmak isterdim benimde böyle bir şansım olsaydı ama küçüğüm daha enesle birlikte büyür bende bir şekilde büyürum

Amin inşallah çok sağolun bütün ve işlerimiz inseallah

İnanır misiniz belki garipsersiniz ama eşimle bebiş düşünmemiz in tek sebebi. Allah yolunda amel eden bir hoca olmasıydı yoksa herkes evlat sahibi oluyor. Bizim amacımız da buydu

Tabi şöyle bir şey var biz böyle dusunuyoruz amaaaa... Bizim minikler bakalım ne olmak isticekler bu konuda kesinlikle ne olmak istiyorlarsa tabiki onu olacaklar.

Her anne evladını düşünmezmi sonraki hayatını bile. Ben inanıyorum ki sizde çok iyi bir annesinin ve elinizden geleni yapacağınıza inanıyorum az çok Bursa çoğu kişinin artık özelliklerini çocuklarına yaklaşımlarını ogrendik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…