2016 Aralık Anneleri

Mesajlara baktimda telin birçok hatası varmış kusura bakmayın anlamaya çalışın. Yeni güncelleme yaptım ondan oldu zaar ki:confused::-)

Ya ne güzel psikolog kardeşinin olması bende çok danışmak isterdim benimde böyle bir şansım olsaydı ama küçüğüm daha enesle birlikte büyür bende bir şekilde büyürum:KK48:

Amin inşallah çok sağolun bütün ve işlerimiz inseallah

İnanır misiniz belki garipsersiniz ama eşimle bebiş düşünmemiz in tek sebebi. Allah yolunda amel eden bir hoca olmasıydı yoksa herkes evlat sahibi oluyor. Bizim amacımız da buydu

Tabi şöyle bir şey var biz böyle dusunuyoruz amaaaa... Bizim minikler bakalım ne olmak isticekler bu konuda kesinlikle ne olmak istiyorlarsa tabiki onu olacaklar.

Her anne evladını düşünmezmi sonraki hayatını bile. Ben inanıyorum ki sizde çok iyi bir annesinin ve elinizden geleni yapacağınıza inanıyorum az çok Bursa çoğu kişinin artık özelliklerini çocuklarına yaklaşımlarını ogrendik:anne:
O konuda şanslıyım canım kardeşim işinde de insan ilişkilerinde de çok başarılıdır:)
Yok garipsemem çok doğal herkes çocuğu olsun kendi değer yargılarına göre düzgün bir birey yetiştirmek ister:KK66:
Her yaşantı farklıdır tabiki ve birçok anne çocuğu için her şeyi yapar. Allah bizlere sabır versin çünkü çocuk yetiştirmek hiçte kolay değil. Yapacağımız en ufak bir yanlış bebeklerimizin ileride önüne çıkacaktır. Ben şu an kızımı öptürmüyorum ve çok öpmüyorum. Konuşmaya başladığında da izin alarak öpülmesini istiyorum. Kendi özelini bilmeli.
Çok güzel bir kalbiniz var Bizim için dua edin keza bu aralar sıkıntımız çok büyük:KK43:

O uyanıp uyanmak nasıl yorucudur bilirim mahvoluyor insan o zaman. Ama sabır işte. Yazık kuzuma nasıl canı yanıyodur. Dış sıkıntısı çok kötü ya

Evet aynen öyle hem fiziksel hemde ruhsal çok zor gerçekten...inşallah 28 dişte böyle çıkmıyordur :KK43: yoksa yavrucaklarımıza yazık..

Zor dur ya haklisiniz. En azindan nerdeyse bi yaslikken baslicaksiniz ise yurt disinda oldugunuz icin galiba. Sevinin bence bi yandan cunku turkiyede boyle bise yok daha erken basliyolar birde ucretsiz yani. Sizinki birde ucretliydi degilmi

Evet canim yurtdisinda yasiyoruz. Haklisin Turkiye'ye gore sansliyiz annelik izni konusunda. Ama ister 3 ay olsun ister 3 yil ayrilmak hep zor gelecek. Kizimla 7/24 birlikteyiz, ise donunce butun gun gormucem nerdeyse:KK43: dusundukce cok uzuluyorum... alisiriz umarim ikimizde

Iyi aksamlar hanimlar. Oglumun atesi vardi iki gun boyunca. Dis dedik ama boğaz enfeksiyonumuz varmis. Bu guzelim havada nerden bulduysak :KK43: 2 ayda 400 gr almis sadece. 6. Aya kadar 800 ile 1000 gr arasi aldi hep. Cok uzuldum bu duruma. Kendi doktorumuz izindeymis. Gittigim doktor da iyi kotu birsey demedi. Normal bir durum mu sizce.

Kızlar kızım 8 ay 7 günlük oldu ve hala dışı çıkmadı Sizce normal mi bu durum

Normal canim uzme kendini. Arladasimin kizi 1 yasindan sonra cikardi dislerini. Hepsi birden geldi ustelik.
21 inde 8 aylik olacak oglum. 4 disi var. Ama daha ilk tam tur donmesini gecen hafta yapti :) Emekleme konusuna hic girmyorum bile.

Arkadaslar Merhaba benim oğlum 29 Aralık doğumlu.Henüz ek gıdaya geçemedik.5 aylık oldugunda yoğurt ile başladım fakat sevmedi.Bunun yanında muhallebi pure gibi şeyleri de sevmedi.Blw yapmaya karar verdim çünkü benim elimden ya da kaşıktan birsey yemeyi reddetti.Fakat 6 aylık olduğunda şehir dışındaydık bu sebeple bu yönteme yaklaşık 2 hafta önce başlayabildik.Ama nafile kabak haricinde patates havuç denedik sevmedi. Meyvelere de çok ilgi göstermiyor. Anne sütü yanında mama takviyesi yapıyoruz. Başka da birsey almıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum Sizin bebisleriniz ne durumda

Arkadaslar Merhaba benim oğlum 29 Aralık doğumlu.Henüz ek gıdaya geçemedik.5 aylık oldugunda yoğurt ile başladım fakat sevmedi.Bunun yanında muhallebi pure gibi şeyleri de sevmedi.Blw yapmaya karar verdim çünkü benim elimden ya da kaşıktan birsey yemeyi reddetti.Fakat 6 aylık olduğunda şehir dışındaydık bu sebeple bu yönteme yaklaşık 2 hafta önce başlayabildik.Ama nafile kabak haricinde patates havuç denedik sevmedi. Meyvelere de çok ilgi göstermiyor. Anne sütü yanında mama takviyesi yapıyoruz. Başka da birsey almıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum Sizin bebisleriniz ne durumda

Iyi aksamlar hanimlar. Oglumun atesi vardi iki gun boyunca. Dis dedik ama boğaz enfeksiyonumuz varmis. Bu guzelim havada nerden bulduysak :KK43: 2 ayda 400 gr almis sadece. 6. Aya kadar 800 ile 1000 gr arasi aldi hep. Cok uzuldum bu duruma. Kendi doktorumuz izindeymis. Gittigim doktor da iyi kotu birsey demedi. Normal bir durum mu sizce.
Geçmiş olsun canım. Sıcaktı klimaydı derken yavrucaklar hasta oluyor. Arkadaşımın bebeği de rota virüsü olmuş biz dişe yormuştuk başta:KK43:
Minik çok hareketliyse de iyi kilo almayabiliyor. Sağlıklı görünüyorsa sıkıntı yoktur bence içini ferah tut:KK66:

Geçmiş olsun canım. Sıcaktı klimaydı derken yavrucaklar hasta oluyor. Arkadaşımın bebeği de rota virüsü olmuş biz dişe yormuştuk başta:KK43:
Minik çok hareketliyse de iyi kilo almayabiliyor. Sağlıklı görünüyorsa sıkıntı yoktur bence içini ferah tut:KK66:

Cok sukur saglikli gorunuyor canim. Hareketli sayilir kendi çapında. Yine de dert ediyor insan kendine :KK43:

Merhaba ben 2017 aralık annesi olacağım inşallah bir kızım var ikinci kızda geliyor tecrübelerinize dayanarak bebeğe kilo aldıran yiyecekler neler hamileliğin sonlarına doğru bebek beslenemiyor küveze girmemesi için 2 kg aşması gerek onun için soruyorum teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun canım...benim kızım da iki hafta önce Boğaz enfeksiyonu oldu...dolven ve calpol dönüşümlü kullandık 4-5 günde geçti tabi bu arada kilo almayı bırak verdi bile..çünkü hiçbir şey yedirip içiremedik...kilo konusuna takılma demişti benim doktorum çünkü kızım 5.aydan itibaren
En ayda hep 300-400 gram aldı..boyu üzüyorsa ve kafa çapı genişliyorsa sıkıntı Yok demişti..kızım inanılmaz hareketli..hep kucakta ve herşeye dokunmak istiyor uzanıyor kendini fırlatıyor resmen istediği birşeyi gördüğünde..uykumuz da çok yok günde 12 saat..

Çok geçmiş olsun canım...benim kızım da iki hafta önce Boğaz enfeksiyonu oldu...dolven ve calpol dönüşümlü kullandık 4-5 günde geçti tabi bu arada kilo almayı bırak verdi bile..çünkü hiçbir şey yedirip içiremedik...kilo konusuna takılma demişti benim doktorum çünkü kızım 5.aydan itibaren
En ayda hep 300-400 gram aldı..boyu üzüyorsa ve kafa çapı genişliyorsa sıkıntı Yok demişti..kızım inanılmaz hareketli..hep kucakta ve herşeye dokunmak istiyor uzanıyor kendini fırlatıyor resmen istediği birşeyi gördüğünde..uykumuz da çok yok günde 12 saat..

Ayni bizi anlatmissin canim. Size de cok gecmis olsun. Gelişimi iyi çok sukur. 2 ay kadar once yine bogaz enfeksiyonu gecirdik. Ardından disler patlati. Hepsi ust uste gelince yiprandik. Dedigin gibi, saglikli olsunlar da :)

X