- 7 Haziran 2016
- 209
- 182
O uyanıp uyanmak nasıl yorucudur bilirim mahvoluyor insan o zaman. Ama sabır işte. Yazık kuzuma nasıl canı yanıyodur. Dış sıkıntısı çok kötü yaYok canım çıkmadı hala beyaz ama diş yeri...gece resmen 10 kez uyanıyor...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O uyanıp uyanmak nasıl yorucudur bilirim mahvoluyor insan o zaman. Ama sabır işte. Yazık kuzuma nasıl canı yanıyodur. Dış sıkıntısı çok kötü yaYok canım çıkmadı hala beyaz ama diş yeri...gece resmen 10 kez uyanıyor...
O konuda şanslıyım canım kardeşim işinde de insan ilişkilerinde de çok başarılıdır:)Ya ne güzel psikolog kardeşinin olması bende çok danışmak isterdim benimde böyle bir şansım olsaydı ama küçüğüm daha enesle birlikte büyür bende bir şekilde büyürum
Amin inşallah çok sağolun bütün ve işlerimiz inseallah
İnanır misiniz belki garipsersiniz ama eşimle bebiş düşünmemiz in tek sebebi. Allah yolunda amel eden bir hoca olmasıydı yoksa herkes evlat sahibi oluyor. Bizim amacımız da buydu
Tabi şöyle bir şey var biz böyle dusunuyoruz amaaaa... Bizim minikler bakalım ne olmak isticekler bu konuda kesinlikle ne olmak istiyorlarsa tabiki onu olacaklar.
Her anne evladını düşünmezmi sonraki hayatını bile. Ben inanıyorum ki sizde çok iyi bir annesinin ve elinizden geleni yapacağınıza inanıyorum az çok Bursa çoğu kişinin artık özelliklerini çocuklarına yaklaşımlarını ogrendik
O uyanıp uyanmak nasıl yorucudur bilirim mahvoluyor insan o zaman. Ama sabır işte. Yazık kuzuma nasıl canı yanıyodur. Dış sıkıntısı çok kötü ya
Zor dur ya haklisiniz. En azindan nerdeyse bi yaslikken baslicaksiniz ise yurt disinda oldugunuz icin galiba. Sevinin bence bi yandan cunku turkiyede boyle bise yok daha erken basliyolar birde ucretsiz yani. Sizinki birde ucretliydi degilmi
Bnm kızımın adı da miray ve oda 8 ay 5 günlükken çıkardı ilk dişini. 2. Si için hala çabalıyor :) miraylar biraz ağırkanlı oluyor galiba :)Kızlar kızım 8 ay 7 günlük oldu ve hala dışı çıkmadı Sizce normal mi bu durum
Aaa ne tesadüf.oylemi ki acaba.bnm kiz biraz agirdan gidiyo valla daha emeklemiyo dis yok konusma yok napcz blmiyom)Bnm kızımın adı da miray ve oda 8 ay 5 günlükken çıkardı ilk dişini. 2. Si için hala çabalıyor :) miraylar biraz ağırkanlı oluyor galiba :)
Bnmkide emeklemiyor geri geri anca gidiyor daha bir ay önce dönmeye başladı :) isimden kaynaklanıyor demekki :):):)Aaa ne tesadüf.oylemi ki acaba.bnm kiz biraz agirdan gidiyo valla daha emeklemiyo dis yok konusma yok napcz blmiyom)
Ayniymis valla.komsunun kizi 9 aylikken yuruyodu.bzmki daha ayakta durmuyo nese saglik sorunu olmasinda cani ne zman isterse o zman olsun artkBnmkide emeklemiyor geri geri anca gidiyor daha bir ay önce dönmeye başladı :) isimden kaynaklanıyor demekki :):):)
Kızlar kızım 8 ay 7 günlük oldu ve hala dışı çıkmadı Sizce normal mi bu durum
Geçmiş olsun canım. Sıcaktı klimaydı derken yavrucaklar hasta oluyor. Arkadaşımın bebeği de rota virüsü olmuş biz dişe yormuştuk baştaIyi aksamlar hanimlar. Oglumun atesi vardi iki gun boyunca. Dis dedik ama boğaz enfeksiyonumuz varmis. Bu guzelim havada nerden bulduysak 2 ayda 400 gr almis sadece. 6. Aya kadar 800 ile 1000 gr arasi aldi hep. Cok uzuldum bu duruma. Kendi doktorumuz izindeymis. Gittigim doktor da iyi kotu birsey demedi. Normal bir durum mu sizce.
Geçmiş olsun canım. Sıcaktı klimaydı derken yavrucaklar hasta oluyor. Arkadaşımın bebeği de rota virüsü olmuş biz dişe yormuştuk başta
Minik çok hareketliyse de iyi kilo almayabiliyor. Sağlıklı görünüyorsa sıkıntı yoktur bence içini ferah tut
Haklısın canım insan endişeleniyor en ufak bir şeyde bile ama daha çok bünyeye bağlı oluyor kilo alıp almama durumuCok sukur saglikli gorunuyor canim. Hareketli sayilir kendi çapında. Yine de dert ediyor insan kendine
Iyi aksamlar hanimlar. Oglumun atesi vardi iki gun boyunca. Dis dedik ama boğaz enfeksiyonumuz varmis. Bu guzelim havada nerden bulduysak 2 ayda 400 gr almis sadece. 6. Aya kadar 800 ile 1000 gr arasi aldi hep. Cok uzuldum bu duruma. Kendi doktorumuz izindeymis. Gittigim doktor da iyi kotu birsey demedi. Normal bir durum mu sizce.
Çok geçmiş olsun canım...benim kızım da iki hafta önce Boğaz enfeksiyonu oldu...dolven ve calpol dönüşümlü kullandık 4-5 günde geçti tabi bu arada kilo almayı bırak verdi bile..çünkü hiçbir şey yedirip içiremedik...kilo konusuna takılma demişti benim doktorum çünkü kızım 5.aydan itibaren
En ayda hep 300-400 gram aldı..boyu üzüyorsa ve kafa çapı genişliyorsa sıkıntı Yok demişti..kızım inanılmaz hareketli..hep kucakta ve herşeye dokunmak istiyor uzanıyor kendini fırlatıyor resmen istediği birşeyi gördüğünde..uykumuz da çok yok günde 12 saat..