- 7 Haziran 2016
- 209
- 182
Oy kuzum benim hadi gozunuz aydin rahatlamissiniz sonunda.Biz bugün 8.ayımızı bitirdik. İnanılmaz hızlı geçiyor zaman :) kelebeğim geçen gün ilk dişini patlattı ikincisi de ardısıra geldi malum huzursuzluk da oluyor haliyle. Emeklemeler tam gaz devam ediyor. Mutfağa su içmeye gidiyorum arkamı bir dönüyorum kelebeğim pıtır pıtır emekleyerek gelmiş bu aralar her şey bitti terliklere düşkünlüğümüz başladı.
Yatakta özgür hareket edemediği için kocaman bir yer yatağı yaptık miniğime döne döne uyuyor. Yaşına girdiğinde özel yatak yaptırayım diyorum çünkü uyurken dönemediğinde uyanıyor hatta hiç uyumadığı bir gece oldu sonra yer yatağına geçiş yaptık. Gece uykuları sıkıntı olacak muhtemelen
Sizlerde durumlar nasıl? Gece uykularınız nasıl?
Park yataklar yeterince genis degilmi zaten baya hareket ediyor galiba.
Benimkinin 3 ve4 uncu disi sikintili geciyor. Rahat atlatir sanmistim ama yanilmisim hepsi bir olmuyor demekki. İshal ates. Buyuk tuvaletini bugun iki sefer kanli yapti eve geldik yapmasini bekliyorumki tahlilini vereyim ama yok bana misin demiyor. O konustugumuzdan en sonki mesajlarimizdan sonra baya huzursuzlasti durmak bilmiyor hicbiseyden keyif almiyor. Baska yere gitsem canima okuyor. C.tesi bebis gormesine gitcez hic gozum almiyo nasil durcak diye.