- 26 Nisan 2024
- 339
- 331
- 18
- 33
- Konu Sahibi mayala katar
- #14.301
Ayy pardonAşkım transfer gününü yazarmısın birde sonuç tarihi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy pardonAşkım transfer gününü yazarmısın birde sonuç tarihi
Oyy kuzum cok teşekkür ederim amin inşallahM Maralim2019 Canım benim inşallah pozitifi görürsün tüm dualarım seninle bize hemen haber ver olur mu![]()
Al güzelim rahatlaAyy pardontransfer günüm 8 nisan, test tarihim 18 nisan
Tam 16:00-17:00 arası yarın burdayım buluşma yerimizde seni bekliyorumOyy kuzum cok teşekkür ederim amin inşallahRabbim inşallah bu kadar duayi geri çevirmeyecektir
canim benim sinavim saat 14:00 de yetisebilirsem sinav öncesi kan vericem yetişemezsem dönüşte veririm. Burda size haber vermem 4 bucuk 5 olabilir ama mutlaka haber vericem.
Rabbim benim gibi isteyen herkesin sonucu pozitif çıkarsın isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah
![]()
Valla ben her gün 1 fincan kesin içiyorum bazen de 2 oluyorKızlar bu süreçte kahve ile aranız nasıl? Ben çok severim bu süreçte azalttım baya ama sizleri merak ettim.
Of inşallah böyle olur hem bana hem isteyen herkede nasip olsun valla ağlıcam şimdiAl güzelim rahatla
Of inşallah böyle olur hem bana hem isteyen herkede nasip olsun valla ağlıcam şimdi
Git odanda ağlaOf inşallah böyle olur hem bana hem isteyen herkede nasip olsun valla ağlıcam şimdi
Canım işin şakası bir tarafa rahat ol lütfen bebeğine zarar stres öyle yapma, 2 gün sonra değerini yüksek görünce pişman olacaksın üzülüp stres olduğunaOf inşallah böyle olur hem bana hem isteyen herkede nasip olsun valla ağlıcam şimdi
Canım işin şakası bir tarafa rahat ol lütfen beneğine zarar stres öyle yapma, 2 gün sonra değerini yüksek görünce pişman olacaksın üzülüp stres olduğuna
2 gun sonra 215 oldu cok sukur oglum oldu 4 yasina girecek Rabbim isteyen herkese nasip etsiz sizlere deDevamında artış nasıldı? Sonuç nasıl oldu acaba
En iyisi bu yaAh bana yazıklar olsun pozitif olan bebişin beta değerlerini bile bilmiyorum
Bana pozitif dedi olay bitmişti benim için beta nedir kaç olur vs hiç bilmezdim burada hepsini öğrendim![]()
Selam arkadaşlar Ne haber Ne yapıyorsunuz iyi misiniz Bugün benim için çok güzel bir gün Kan verdim ve sonucum çok iyi çıktı yani 2 gün kan verdim bugün şükürler olsun allah böyle güzel sonuçları sizlere göstersin inşallahDoktor Önümüzdeki hafta keseyi görmek için çağırdı Hadi bakalım hayırlısıyla süreç güzel ilerler bu arada HCG sonucum 1419,41 çıktı
ayy çok sevinçliyim ya allahım şükür 5 yılık hasret bitti şükür Rabbime
![]()
Canım maşallahSelam arkadaşlar Ne haber Ne yapıyorsunuz iyi misiniz Bugün benim için çok güzel bir gün Kan verdim ve sonucum çok iyi çıktı yani 2 gün kan verdim bugün şükürler olsun allah böyle güzel sonuçları sizlere göstersin inşallahDoktor Önümüzdeki hafta keseyi görmek için çağırdı Hadi bakalım hayırlısıyla süreç güzel ilerler bu arada HCG sonucum 1419,41 çıktı
![]()
Teşekkür ederim cnm benimCanım maşallahtebrik ederim bebişlerini sağlıkla kucağına al inşallah
![]()
Aleyküm selam canım çok sevindim senin adına bakalım ikizleryolda mı hadi gözün aydın olsun inşallah sağlıcakla gelsin minik mucize
![]()
Ben seni yerim ama yaaaaTam 16:00-17:00 arası yarın burdayım buluşma yerimizde seni bekliyorum![]()
Oyyyyyy bu nedir böyle kuzum koşmamiş uçmuş maşallah çok şükürSelam arkadaşlar Ne haber Ne yapıyorsunuz iyi misiniz Bugün benim için çok güzel bir gün Kan verdim ve sonucum çok iyi çıktı yani 2 gün kan verdim bugün şükürler olsun allah böyle güzel sonuçları sizlere göstersin inşallahDoktor Önümüzdeki hafta keseyi görmek için çağırdı Hadi bakalım hayırlısıyla süreç güzel ilerler bu arada HCG sonucum 1419,41 çıktı
![]()
2 gun sonra 215 oldu cok sukur oglum oldu 4 yasina girecek Rabbim isteyen herkese nasip etsiz sizlere de