Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

M Maralim2019 Canım benim inşallah pozitifi görürsün tüm dualarım seninle bize hemen haber ver olur mu :KK200:
Oyy kuzum cok teşekkür ederim amin inşallah 🤲🤲🤲🥰🥰🥰 Rabbim inşallah bu kadar duayi geri çevirmeyecektir 🥰🥰 canim benim sinavim saat 14:00 de yetisebilirsem sinav öncesi kan vericem yetişemezsem dönüşte veririm. Burda size haber vermem 4 bucuk 5 olabilir ama mutlaka haber vericem. 🤲🤲🥰🥰 Rabbim benim gibi isteyen herkesin sonucu pozitif çıkarsın isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🤲🥰🥰🥰

Eklentiler

• IMG_2790.webp
    IMG_2790.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_2791.webp
    IMG_2791.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 29
Oyy kuzum cok teşekkür ederim amin inşallah 🤲🤲🤲🥰🥰🥰 Rabbim inşallah bu kadar duayi geri çevirmeyecektir 🥰🥰 canim benim sinavim saat 14:00 de yetisebilirsem sinav öncesi kan vericem yetişemezsem dönüşte veririm. Burda size haber vermem 4 bucuk 5 olabilir ama mutlaka haber vericem. 🤲🤲🥰🥰 Rabbim benim gibi isteyen herkesin sonucu pozitif çıkarsın isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🤲🥰🥰🥰
Tam 16:00-17:00 arası yarın burdayım buluşma yerimizde seni bekliyorum ❣️

Of inşallah böyle olur hem bana hem isteyen herkede nasip olsun valla ağlıcam şimdi

Canım bir sakin kal rahatla çok şükür gebelik gerçekleşmiş kendini strese katma bebeğine odaklan güzel düşün güzel olsun Ağla tabi bugün senin günün sevinçten hep Ağlamak nasip olsun minik mucize sağlıcakla gelsin inşallah Amin 🤲👼💕

Canım işin şakası bir tarafa rahat ol lütfen beneğine zarar stres öyle yapma, 2 gün sonra değerini yüksek görünce pişman olacaksın üzülüp stres olduğuna

Ah bana yazıklar olsun pozitif olan bebişin beta değerlerini bile bilmiyorum 😹
Bana pozitif dedi olay bitmişti benim için beta nedir kaç olur vs hiç bilmezdim burada hepsini öğrendim 🫣🤣

Selam arkadaşlar Ne haber Ne yapıyorsunuz iyi misiniz Bugün benim için çok güzel bir gün Kan verdim ve sonucum çok iyi çıktı yani 2 gün kan verdim bugün şükürler olsun allah böyle güzel sonuçları sizlere göstersin inşallah🥰🤗 Doktor Önümüzdeki hafta keseyi görmek için çağırdı Hadi bakalım hayırlısıyla süreç güzel ilerler bu arada HCG sonucum 1419,41 çıktı 🤭🤲🤲ayy çok sevinçliyim ya allahım şükür 5 yılık hasret bitti şükür Rabbime 🤲

Ah bana yazıklar olsun pozitif olan bebişin beta değerlerini bile bilmiyorum 😹
Bana pozitif dedi olay bitmişti benim için beta nedir kaç olur vs hiç bilmezdim burada hepsini öğrendim 🫣🤣
En iyisi bu ya 😂🤣🤣 bende buraya girdim bir sürü şey öğrendim keşke bilmeseydim dr ne dese o olsaydı, 🤣🤣 sayıları görüp anlamasaydım ne nedir

Selam arkadaşlar Ne haber Ne yapıyorsunuz iyi misiniz Bugün benim için çok güzel bir gün Kan verdim ve sonucum çok iyi çıktı yani 2 gün kan verdim bugün şükürler olsun allah böyle güzel sonuçları sizlere göstersin inşallah🥰🤗 Doktor Önümüzdeki hafta keseyi görmek için çağırdı Hadi bakalım hayırlısıyla süreç güzel ilerler bu arada HCG sonucum 1419,41 çıktı 🤭🤲🤲ayy çok sevinçliyim ya allahım şükür 5 yılık hasret bitti şükür Rabbime 🤲

Aleyküm selam canım çok sevindim senin adına bakalım ikizler 👯‍♀️ yolda mı hadi gözün aydın olsun inşallah sağlıcakla gelsin minik mucize 👼🐣🐣😍🥹

Canım maşallah 🧿 tebrik ederim bebişlerini sağlıkla kucağına al inşallah 🥰

Oyyyyyy bu nedir böyle kuzum koşmamiş uçmuş maşallah çok şükür 🥰🥰🤲🤲 Rabbim keseyi kalp atimina sonrada doğumu göstersin ayyy ben bi motive oldum şuan 🥰🥰🥰🤭🤭🤭

Back
X