2016 Aralık Anneleri

Bm
Ever canım okudum senin o zmanlarını da biliyorum, allah hepimşzin yardmcsı olsn, bwn kendimi düşünerek baskılıyorum yani akraba bağlarını napim...

Canım çok geçmiş olsun. Ben senin yerinde olsam çoktan kullanmıştım
Bnde oyle yaptim cnm verdm az once.

günaydın tatlı anneler havalar iyice ısındı artık hafta sonu bütün aralık bebekleri bol bol gezer:halay::halay::halay::halay:
yedek giysi, mama, önlük, sıcak su, bez,pişik kremi,çeşitli kalınlıkta battaniyeler, puset, anahtarlar hazırsa hemen çıkalım:p:KK54::KK54:

Nasıl mayalamamız gerekiyor o zaman canım?
Ben pastörize sütle mayaliyorum bir değişiklik olmadı. Açık süt daha sağlıklı belki ama çok mikroplu o mikropları eve bulaştırmamak için çok dikkat etmek lazım ve sütü iyi kaynatmak lazım uğraşmak da zor geliyor pastörize sütü kaynatmaya gerek yok ısıtmak yetiyor.
Mayaladiktan sonra dışarda 4-6 saatten fazla tutmayın. Kapak yerine üstüne süzgeç gibi hava alabileceği birşey koyup öyle sarın kapağı buzdolabına koyarken kapatın. Yoğurt olduktan sonra süzdürmeyi de deneyebilirsiniz. Bi de tutmadı diye ziyan etmeyin tekrar ısıtıp sarın

Şu çocuğu annesinden kaçırma olayı herkesde var sanırım amaçları ne anlamıyorum benim bıcırık sosyal olsun diye ses çıkarmıyorum ama sinir oluyorum.
Herkes anneliği çok iyi biliyor herkes süper anne bir ben bilmiyorum
Bi de ben de oğlumu kıskanıyorum aynı şekilde. Tek ben değilmişim rahatladım :KK70:

canım beş kilo kaynatıp iki kilosunu kendimize mayalıyorum kalanını da aventin süt kabıyla buzluğa atıp gün gün birer tane mayalıyorum ama tutmadıkça ona veremiyorum kendim yiyorum:KK43:
Canım ben tutmayan yoğurtları peynir yapıyorum kızıma kahvaltıda yediriyorum ben de yiyorum:KK66: çok gelirse peynir buzluğa atıyorum börek yaparken kullanırım diye:KK66:

günaydın tatlı anneler havalar iyice ısındı artık hafta sonu bütün aralık bebekleri bol bol gezer:halay::halay::halay::halay:
yedek giysi, mama, önlük, sıcak su, bez,pişik kremi,çeşitli kalınlıkta battaniyeler, puset, anahtarlar hazırsa hemen çıkalım:p:KK54::KK54:
Biz dün anneannemize geldik göz kontrolünden sonra:KK66: babamız da iş çıkışı geldi bugün de buradayız. Dediğini yapıp çıkıcaz gezmelere birazdan :KK68:

Ayyy bıktım şu her şeyi bilen mükemmel anne gibi dolaşan tiplerden. Yahu her ortamda bir tane olur mu yaaa! Oluyor!
Kızım zayıflar beslemiyor musun derler kilo alır çok yedirme derler. Tırnaklarını kesmeye vakit bulamam eee kesilme vakti gelmiş derler. Ikınırken göbeği şişer pantolonu darmış derler patik giydirirken kızım ayağını çevirir küçük gelmiş derler. Ben hepsine düzgünce cevap veririm nedense!! Offf sıkıldım yoruldum ve nefret ettim artık. Bu gidişle birini öyle bir bozacağım ki kimse yanıma yanaşamayacak:sinirli:
Canım seni deşirtmişler ama haklısın sanki bşz taşıyıcı anmeyiz ayıp olacak ama çoluğu yapmayı biliyorsak ona bakmamıyorsa biliriz bende sinir oluyorum akıl verenlere okumuş etmiş insanız bide bunların bişey sorunca ben bilmem diyenleri var al hadi sordum yardımcı olsana yok istemediğiniz anlarda car var konuşurlar akıl verirler yardıma ihtiyacımı oluncaya geri çekilirler

Narcoleptic insomniac Narcoleptic insomniac canım memnun kaldin mi güneş koruyucudan.Bi de atabilirsen fotografini atar misin internette bikac tane gördüm.
Canım dün ilk kez kullandım. Kalın bir krem ama güzel dağılıyor. Kalın olması doğallığını gösterirmiş diye okumuştum:KK66: şimdilik memnunum:KK66:

Eklentiler

• IMG_2041.PNG
    IMG_2041.PNG
    141,1 KB · Görüntüleme: 24
Kizlar. Bebegimin atesi dustu derken simdi oksuruk cikti ortaya. Antibiyotigin 5. Gunu. Daha 5 gunluk dozu var. Kuru ve sık oksuruyor. Ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:

Kızlaaar yorumları okuyamadım. Kafayı yemek üzereyim ben. Oğlum çok huysuz sürekli ağlama modunda. Birinci sebep diş çıkarıyor olması. İkinci sebep de sanırım tatilde kalabalığa kucağımıza alışmış olması. Bütün gün avazının çıktığı kadar bağırıyor. Bazen kucakta duruyor bazen kucakta da ağlıyor. Uykusu çok iyiydi uyku düzeni de değişti. Eskiden yatağına yatırır odadan çıkardım o uyurdu. Şimdi uyumuyor başını beklememizi istiyor. Beklemezsek bas bas bağırıyor. Neyi yanlış yaptık bilmiyorum. Sorun ne anlayamıyorum da. Kafayı yedim oldum ben.

Canım çok geçmiş olsun dut pekmezi verilebilir mi acaba bebeklere? Dut pekmezinin ölsürük kesme özelliği varmış.

Pekmezin sakincasi olmaz demisti doktor canim ama antibiyotik kullaniyoruz ya ters tepmesinden korkuyorum.

Bebegin huy kapmistir canim. Farkli ortamlar gordu. Dis cikariyor bir yanda, obur yandan hava degisimi yasiyor. Insallah duzene girer kisa zamanda.

Kızlaaar yorumları okuyamadım. Kafayı yemek üzereyim ben. Oğlum çok huysuz sürekli ağlama modunda. Birinci sebep diş çıkarıyor olması. İkinci sebep de sanırım tatilde kalabalığa kucağımıza alışmış olması. Bütün gün avazının çıktığı kadar bağırıyor. Bazen kucakta duruyor bazen kucakta da ağlıyor. Uykusu çok iyiydi uyku düzeni de değişti. Eskiden yatağına yatırır odadan çıkardım o uyurdu. Şimdi uyumuyor başını beklememizi istiyor. Beklemezsek bas bas bağırıyor. Neyi yanlış yaptık bilmiyorum. Sorun ne anlayamıyorum da. Kafayı yedim oldum ben.
Canım bu kadar kısa sürede kalabalığa alışmış olamaz hiç dert etme:KK66: tatillerini ayarlamaktan geri kalma.
Algıları arttıkça tepkileri de değişiyor bu yüzden Sürekli huy değiştiriyorlar. Benim kelebeğin de sağı solu belli olmuyor. Bazen bakıyorum çok güzel uyuyor bazen uyumamak için savaş veriyor ama uykusu olduğu için de mızmızlanıyor. Bu dönem de geçecek biraz sabretmen lazım. Bir bakmışsın bugün çok uysal ve güzel uyuyan bir oğluş olmuş:KK66:
Çok kucak isteyip mızmızlanırsa tak kanguruyu evin içinde dolaş. Kızım uykuya dalamayınca ya da dalmamak için huysuzlandığında ben öyle yapıyorum. Biraz daha huysuzluk yapıp uykuya dalıyor illaki:KK66:

Pekmezin sakincasi olmaz demisti doktor canim ama antibiyotik kullaniyoruz ya ters tepmesinden korkuyorum.

Bebegin huy kapmistir canim. Farkli ortamlar gordu. Dis cikariyor bir yanda, obur yandan hava degisimi yasiyor. Insallah duzene girer kisa zamanda.
canım dut değil de harnup pekmezi içeriz biz özellikle eşim çok hassas hemen gıcık öksürük olur özellikle gece tutar bi kaşık harnup pekmezi içer kesilir.. Bence bir çay kaşığı içir. Ben doğduğundan beri üzüm pekmezi içiriyorum emziğine sürüp veriyorum uyurken ağlayınca hiçbişi olmaz bizler de öle büyüdük

X