2016 Aralık Anneleri

Pekmezin sakincasi olmaz demisti doktor canim ama antibiyotik kullaniyoruz ya ters tepmesinden korkuyorum.

Bebegin huy kapmistir canim. Farkli ortamlar gordu. Dis cikariyor bir yanda, obur yandan hava degisimi yasiyor. Insallah duzene girer kisa zamanda.
O da doğru canım inşallah çabuk iyileşir yavrucak..
inşallah canım çok bunaldım :KK43:

Bebişleri yoğurt yemeyen zorla yiyen annelerrr bugün oğluşa bir yemek kaşığı yoğurt ve yarım rendelenmiş elmayı karıştırıp yedirdim ağzını şapırdata şapırdata yedi maşallah :KK70:
Ben de tam bunu yazmaya gelmistim elma rendeledim ben de yogurda iki gündür yarim kase yiyor maaşallah :KK70:

Valla arkadaslar eskiden bu foruma col girer konusurduk.... hamileligimin basindan beri bu sayfada yazisiyorduk arkadaslarla.. artik eskisi gibi girmiyorlar acikcasi benimde giresim gelmiyor cunku yazilanlara tahammulum kalmiyor. ya nedir bu dusunceleriniz ? kv öcümü? kbkmayin cogunuz bencilce dusunuyosunuz. Tabiki sevecekler onlarinda torunu! yarin birgun sizde kv olcaksiniz. biraz saygi lutfen...

Valla arkadaslar eskiden bu foruma col girer konusurduk.... hamileligimin basindan beri bu sayfada yazisiyorduk arkadaslarla.. artik eskisi gibi girmiyorlar acikcasi benimde giresim gelmiyor cunku yazilanlara tahammulum kalmiyor. ya nedir bu dusunceleriniz ? kv öcümü? kbkmayin cogunuz bencilce dusunuyosunuz. Tabiki sevecekler onlarinda torunu! yarin birgun sizde kv olcaksiniz. biraz saygi lutfen...
Tahammül edemiyorsanız okumayın zorla değil ya sipariş üzerine konu konuşulmuyor saygı çerçevesinde insanlar yeri geliyor sıkıntılarını paylaşıyor yeri geliyor bebeklerimin gelişimlerini vs. Ben insanlara ket vurulmaması taraftarıyım

Tahammül edemiyorsanız okumayın zorla değil ya sipariş üzerine konu konuşulmuyor saygı çerçevesinde insanlar yeri geliyor sıkıntılarını paylaşıyor yeri geliyor bebeklerimin gelişimlerini vs. Ben insanlara ket vurulmaması taraftarıyım
bebeklerden daha cok kv konusu var... benim amacim tartismak degil

Bende basindan beri takip ediyorum hala daha ediyorum hesaptan olmasa bile disardan okuyorum. Dediginde haklisin ama herkesin kişiliği farkli herkesin kaldirma kapasitesi farkli. Benim kv yok olsaydi ellerinden operdim cok seviyordum ama nasip degilmis minnakimi gorsun isterdim ama herkes bir yerden cekiyor bosverin. Eskilerden yazan cok az var. Hos o zaman bile bizden sonra gelen topicler bile bizden cok konusuyodu herkes dagildi.

Selam hanimlar benim oğlan disimizi patlatmis dun. Yeri belliydi kabarmisti ama bu kadar cabuk beklemiyodum alt komsumuza inmiştim carsiya cikcaktim birakmak icin oglumu cok seviyolar onlar fark ettiler. Ne kotu anneyim:işsiz::lülülü:

Kızlar biz bugün 6 aylık asilarimizi olduk asiri huysuzluk yaptı hic boyle olmamistik.sabahtan beri sadece yarim saat uyudu o da kucagimda.Calpol verdim simdi ama doktora fln sormamistim icim rahat etmedi bisey olmaz dimi :/

Kızlar biz bugün 6 aylık asilarimizi olduk asiri huysuzluk yaptı hic boyle olmamistik.sabahtan beri sadece yarim saat uyudu o da kucagimda.Calpol verdim simdi ama doktora fln sormamistim icim rahat etmedi bisey olmaz dimi :/
Ateş yaptı mı canım benim gittiğim Dr aşıdan sonra ateş yok ama huysuzluk varsa tek doz calpol verdiriyor rahatlasın diye

Ateş yaptı mı canım benim gittiğim Dr aşıdan sonra ateş yok ama huysuzluk varsa tek doz calpol verdiriyor rahatlasın diye
Ates yok canim sadece huysuzluk. Ben de 1 olcekten biraz az verdim.Cok sağol icimi rahatlattin.

Ates yok canim sadece huysuzluk. Ben de 1 olcekten biraz az verdim.Cok sağol icimi rahatlattin.
Ateş olmasa bile iğne yeri ağrıyor olabilir valla benim kız vermeden uyumamıştı ağlamaktan katılıp nefessiZ kalmıştı o yüzden vermiştim nefesi kalması fena oluyor geçmiş olsun canım

Ateş olmasa bile iğne yeri ağrıyor olabilir valla benim kız vermeden uyumamıştı ağlamaktan katılıp nefessiZ kalmıştı o yüzden vermiştim nefesi kalması fena oluyor geçmiş olsun canım
Sagol canim benimmi de öyle oldu aynen.Simdi rahatladi biraz.

bebeklerden daha cok kv konusu var... benim amacim tartismak degil
Sadece bebek konuşulacak diye bir kural mı var acaba bu forumda? Özgürüz istediğimiz konuyu konuşuruz diye biliyorum ama yanlışsam konu listesini verin de oradan seçip de konuşalım.
Arkadaşların samimiyetine güvenip sıkıntımızı paylaşıyoruz. Konuyla ilgilenmiyorsanız yorum yazmamanız yeterli olur. Herkesin etrafındaki insanlar bir olmuyor. Kv, ağlamasına rağmen benim çocuğumu benden kaçırıyorsa, fitne fesatla uğraşıyorsa, çocuğumun sütüne mani oluyorsa ben o kadından iyi niyet beklemem ve yarın bir gün çocuğumu bana karşı doldurmasını bile beklerim bu yüzden çocuğumu sevmesine de karışırım. Herkesin aile ilişkisi farklıdır okumak istemiyorsanız okumayın ama en azından saygı duyun.

Bizimki de 12sinde. Bir de seminerlere gidiyor olucaz inşallah kolay atlatırız:KK43:
Calpol kurtarıcı canım bir sıkıntı olmaz:KK66: Geçti mi oğluşun huzursuzluğu?

Yahu bu insanlardaki sanal ortamda birbirine laf sokma uğraşı nedir anlayabilmiş değilim:işsiz: buradan bile nedir bu nefret düşmanlık anlam veremiyorum.. yazık ya forumdan da soğutuyorlar insanı.

Bizimki de 12sinde. Bir de seminerlere gidiyor olucaz inşallah kolay atlatırız:KK43:
Calpol kurtarıcı canım bir sıkıntı olmaz:KK66: Geçti mi oğluşun huzursuzluğu?
Gecti canım kakasini da yapti rahatladi.Biraz agladi kucagima aldigim gibi de kafayi koyup uyudu yavrum.
Biri damla olmak üzere 4 aşı yapiyorlar.

Yahu bu insanlardaki sanal ortamda birbirine laf sokma uğraşı nedir anlayabilmiş değilim:işsiz: buradan bile nedir bu nefret düşmanlık anlam veremiyorum.. yazık ya forumdan da soğutuyorlar insanı.
Canım konu değişsin boşver herkesin aile yapısı farklı kimisi kan kustum kızılcık şerbeti içtim der kimisi anlatır rahatlar sen nasıl kendine uygun görüyorsan öyle davran bizim gibi düşünmeyen kişileri farklı diye eleştirmemek lazım
Sen bebişle tatile girmiştin dimi ben antalyalıyım eşim bayramda izin alırım gidelim diyor ben cesaret edemiyorum beşik araba sterilizator süt sağma makinası bissürü şey var En'in tatilin nasıldı ne tavsiye edersin ne gerekli mutlaka sence bu arada büyük olasılıkla evde kalkcaz otelde değil

Gecti canım kakasini da yapti rahatladi.Biraz agladi kucagima aldigim gibi de kafayi koyup uyudu yavrum.
Biri damla olmak üzere 4 aşı yapiyorlar.
Gözün Aydın benimki de bugün 6. Gününde kaka yaptı beZden taşmayı bırak bez diye birşey kalmamış kafasına kadar bide yeni yıkamıştom Demir ilacını bıraktım ama hala haftada bır yapıyoruz

X