2016 Aralık Anneleri

Merhaba kızlar benım kız tek göğüs gidiyor diğer göğsü sağıp veriyorum ama -20 de depoladığım sütler var Ankara içinde ihtiyacı olan birine verebilirim tercihen kız bebek olursa sevinirim kızım hepsini bitiremiyor dökmek istemiyorum uygun şartlarda sakladım

Kızlar 4.5 aylık kızım var anne sütü veriyorum sadece ama bu sabah kalktığımda sağ göğsümde şişlik ve sanki morarmış gibi ağrı verdı emzirdim makineyle sağdım ama hala vsr öyle bi ağrı ki kızımı kucağına alamıyorum bile göğüsteli bu ağrı için ne yapabilirim tecrübelileeden yardım istiyırum bu arada dün ilk defa regl oldum doğumdan sonra

5 ayda 2 defa mastit oldum kendimi kutluyorum

Gecmis olsun canim. Ilk uc ay cok sik mastit oluyordum. Ilik dus alip sagiyordum. Dus alamazsam lavaboda yikayip sagiyordum. Lahana yapragi koyuyordum. En son antibiyotik ictim baska bir sebepten. Sanirim o iyi geldi. Birdaha tekrarlamadi cok sukur.

Hanımlar merhaba size bir sorum olacak. Bizim ergonomik kangurumjz var ama malum onu çift taraflı kullanamıyoruz ee artık havalar ısınıyor bebişler dışarı bakmak istiyor nette biraz araştırdım da bu tüelü iki yönlü kanguru kullanan var mı aranızda?

Gecmis olsun canim. Ilk uc ay cok sik mastit oluyordum. Ilik dus alip sagiyordum. Dus alamazsam lavaboda yikayip sagiyordum. Lahana yapragi koyuyordum. En son antibiyotik ictim baska bir sebepten. Sanirim o iyi geldi. Birdaha tekrarlamadi cok sukur.
Sağol canım tekrarlamaz inşallah Bende dünden beri soğutulmuş lahana koyuyorum bugun sabah acile gittik antibiyotıik başladı sende mi soğuk lahana koyuyordun peki kimi sıcak uykula kimi soğuk diyor kafam karıştı

Sağol canım tekrarlamaz inşallah Bende dünden beri soğutulmuş lahana koyuyorum bugun sabah acile gittik antibiyotıik başladı sende mi soğuk lahana koyuyordun peki kimi sıcak uykula kimi soğuk diyor kafam karıştı

Evet canim soguk lahana uyguluyordum. Iyi geliyor. Antibiyotik verdiyse doktor daha cabuk gecer.

Kızlarr bebeğim grip olcak sanırım :110: burnu tıkanık. Emerken zorlandı şimdi uyuttum hırıltılı zor uyudu napıcam şaşırdım. Kapalı buruna ne çare olabilir? Korkuyorum gece filan Allah korusun :-(

Ateşlendik biz :-( ama şükür ıslak bez koyduk lavabonun altnda ılık duş aldrdm başından aşağı 37.2 şu an ama ne giydirim nasıl örteyim şaşıyorum. Üşür die de korkuyorum :-( penye incecik battaniyeyi sadece karnına örttüm alt üst giydirdim atlet de var, üşür mü ki :-(

Ateşlendik biz :-( ama şükür ıslak bez koyduk lavabonun altnda ılık duş aldrdm başından aşağı 37.2 şu an ama ne giydirim nasıl örteyim şaşıyorum. Üşür die de korkuyorum :-( penye incecik battaniyeyi sadece karnına örttüm alt üst giydirdim atlet de var, üşür mü ki :-(
Serum fizyolojikle aç burnunu tıkalıysa rahat uyuyor ben kızın sırtına bez koyuyorum terinin soğumasına izin vermiyorum odanın sıcaklığı iyiyse üşümez geçmiş oldun

Bende üşür diye korkmuştum o soğuk havalarda tek kat zıbınla durdurduk malesef. Üstünü eşarpla ört yoksa daha çok ateşlenebilir. Ateşini düşürmek için ayak topuğuna çok az vicks sürüp çorap giydirmiştik o iyi gelmişti. Geçmiş olsun

Ç
Serum fizyolojikle aç burnunu tıkalıysa rahat uyuyor ben kızın sırtına bez koyuyorum terinin soğumasına izin vermiyorum odanın sıcaklığı iyiyse üşümez geçmiş oldun
Ok sağol canım, aslında öle terlemiyo dün birden yağmur bastrdı hava esintili olunca pencere kapı kapadm ama bebişim gene de üşüttü sanirm. Gece düşürdük ama uyuyamadık tıkanıklıktan sabah tekrar yükselmeye başladı acile gittik. Okyanus syu fitil verdi. Şükür 37 şu an.
Dijital termomertemz var şakağından ölçünce 0.3-4 daha fazla ölçüyor. Direk alnın ortasından mı ölçmek gerkio?

Bende üşür diye korkmuştum o soğuk havalarda tek kat zıbınla durdurduk malesef. Üstünü eşarpla ört yoksa daha çok ateşlenebilir. Ateşini düşürmek için ayak topuğuna çok az vicks sürüp çorap giydirmiştik o iyi gelmişti. Geçmiş olsun
Aa vicks gerçekten işe yarıo mu evde var ama nolur nolmaz die bilemedm hararet yapar mı die hemen sürüyorum. Valla güneşe aldandık hava ii dedik :-( koca kışı atlattık bu mevsim hastalandrdk

Calpol ve fitil düşürmedi ateşimizi 39 lardaydı bi tanıdık söyledi vicks i sürdük yarım saat sonra normale döndü şükür. Gece tekrar ayeşlendi hiç ilaç vermeden vicks sürdüm tesir etti. Ama çok az sür ben doktorada söyledim sorun olmaz dedi sonuçta boğazına fln sürmüyoruz

Calpol ve fitil düşürmedi ateşimizi 39 lardaydı bi tanıdık söyledi vicks i sürdük yarım saat sonra normale döndü şükür. Gece tekrar ayeşlendi hiç ilaç vermeden vicks sürdüm tesir etti. Ama çok az sür ben doktorada söyledim sorun olmaz dedi sonuçta boğazına fln sürmüyoruz
Canm çok az sürmüştüm 36.8 olmuştu ama şimdi yine 38.2 oldu yarım fitil koydum napiim uyyamıyo da bırnu tıkalı yawrumn. Okyanus suyu ii gelmedi pek, şimdi 37.8 e düştü :-/

Canm çok az sürmüştüm 36.8 olmuştu ama şimdi yine 38.2 oldu yarım fitil koydum napiim uyyamıyo da bırnu tıkalı yawrumn. Okyanus suyu ii gelmedi pek, şimdi 37.8 e düştü :-/
Okyanus suyundan sonra otribebeyle çek canım benm kızın burnu doğuştan tıkalı ben hergün çekiyodum öyle temizlersin anca. Sen yine de vicks sür çorap giydir üstü tek parça olsun üşümez o merak etme

Yarım fitil işe yaramadı tekrar calpol verdim, yarım saat gecti surubuda vereli.
Okyanus suyundan sonra otribebeyle çek canım benm kızın burnu doğuştan tıkalı ben hergün çekiyodum öyle temizlersin anca. Sen yine de vicks sür çorap giydir üstü tek parça olsun üşümez o merak etme
Teşekkr ederm cnm otribebe malesef yok. Ama ateşi düşünce burnu da acıldı çok şükür ii şimdi bin şükür. 37.1 ama zaten normalde de 37 oluyo du ateşi. İnş gece kötülemez. Yoksa dr amcayı ziyaret ederiz artk

Calpol bize hiç etki etmemişti ya. Biz ambulans bile çağırdık gece yarısı. Çocuk hastanesi nerde var bilmiyorduk ankaaya yabancıyız. Ambulans hemsiresi boşa götürmeyin orda da size bunları yapmanızı söyleyecekler dedi ki kalabalık olur dedi. 4 saat arayla bi calpol bi fitil ver dedi kendinle birlikte ılık duş aldır dedi bezle soğuk pansuman fln yaptık baktık düşmüyo vicks yaptık onla iyi olduk. Biz 3 gün çektik Allah yardımcın olsun canım tez zamanda gecer inşallah

X