2016 Aralık Anneleri

Kızlar biz de Antepten döndük :) kelebeğim hava değişimi yüzünden sürekli kaka yaptığı için giderken 14 saatte gittik. Dönüşte de yorgun olduğu için kızım sürekli uyudu ve 11 saatte geldik:)
Yolculuk, kalma vs çok rahattı yalnız benim kuzucuk kalabalığı ve farklı insanları görünce biraz agresifleşti eski bir öğrencimin saçlarını tutup burnunu ısırdı. Eski ev sahibimin baş örtüsünü çekip kafasını ısırdı:KK70:sanırım daha sık dışarı çıkartıp sosyalleştirmem lazım hanımefendiyi yoksa birkaç yıla mahalledeki tüm çocukları dövecek:KK70:
Velhasıl kelam hiç çekinmeyin bebişleriniz size ayak uyduruyor gönlünüzce gezebilirsiniz :KK66:

Merhaba kızlar biz de sünnet rahatsizligimizi atlattik cok şükür. Annanemiz geldi sürpriz yapıp o çok iyi geldi.
Yalnız benim dönen donemediginde bile sürekli çaba içinde olan oglum sunnetten sonra hicbir cabada bulunmuyor.Bikac gün donmesin diye ugrastik ondan oldu sanırım. Umarım eski haline döner bi an önce.
Yürüme arkadaşı alan var mı aranızda. Cok fazla denge sorunu olduğu söylenen ürün var.Baktım ama icime sinen bişey bulamadim.

Slm hanımlar ne güzel gezmelere gidilmiş hele tatil ahh ahhh okuyunca kendimi orda hayal ettim süper olurdu ama bebenle gene de cesaret edemezsin galiba
Kızlar cumartesi sınavım vr ve ben çalışamıyorum kaç gündür annemlere gidiyorum ama ufaklık rahat vermiyo 1000 syf 150 anca bakmışımdır
Bu arada ablamın bebek gene dayanamadı 34 de alınacaktım akşam ani kararla 32 de alınacakmış sabah bebegimiz geliyor ama benim gitmem sorun kızlar var birini babarneye sevk edicem baksın artık küçük te annemde duracak ama nasıl bakacak bilmiyorum bugun ben yokken çıldırmış annem almış getirdi yanıma dışarı çıkınca sakinlemiş...ablamızda yatmadan su diye tutturdu diyorum kızım içme yatarken yok anam yok gene çiş yapmışız üst baş gitmiş bizden böyle işte

Slm hanımlar ne güzel gezmelere gidilmiş hele tatil ahh ahhh okuyunca kendimi orda hayal ettim süper olurdu ama bebenle gene de cesaret edemezsin galiba
Kızlar cumartesi sınavım vr ve ben çalışamıyorum kaç gündür annemlere gidiyorum ama ufaklık rahat vermiyo 1000 syf 150 anca bakmışımdır
Bu arada ablamın bebek gene dayanamadı 34 de alınacaktım akşam ani kararla 32 de alınacakmış sabah bebegimiz geliyor ama benim gitmem sorun kızlar var birini babarneye sevk edicem baksın artık küçük te annemde duracak ama nasıl bakacak bilmiyorum bugun ben yokken çıldırmış annem almış getirdi yanıma dışarı çıkınca sakinlemiş...ablamızda yatmadan su diye tutturdu diyorum kızım içme yatarken yok anam yok gene çiş yapmışız üst baş gitmiş bizden böyle işte

Sinavinda basarilar canim. Ablan da tehlikeyi atlatmis cok sukur. Saglicakla gelir bebesi insallah :)

Sinavinda basarilar canim. Ablan da tehlikeyi atlatmis cok sukur. Saglicakla gelir bebesi insallah :)
Sağol cnm tşk ederim sınav ne olur bilmiyorum çalışamıyorum danhayırlısı artık ablamda odaya geldi şükür ama bebişi kuveze koydular daha kimse görmedi merak ediyoruz fakulte dede anne ve baba dışındakiler göremiyormuş ya daha bekliycwz anlaşılan

Şok geçirerek okudum sonunu getirmeye cesaret edemedim :KK43: kanım dondu resmen...Bende koru hastanesinde doğum yaptım ayrıca kızımı da kontrollerine doğduğu günden itibaren oraya götürüyorum...şu an o kadar allak bullak oldum ki yarın 5.ay randevumuz var İnan doktor arayışına mı girsem diye düşündüm..doğum sırasında da kontrollerim esnasında da açıkcası herhangi ters birşey yaşamamıştım...çok merak ettim doktor ismini...gerçekten skandal olmuş..
Bende gitmiştim ilk hamileliğimde şimdi önğnden geçmem açıkcası baska seylerde duydum orası işe ilgili Allah yardımcıları olsun ailenin

Kolay gelsin hayatım sana 2 çoçukla zor biz birine yerdmiyoruz ablanda sağ salim alsın bebeğin inşallah senin ufdklıpa oyun arkadaşı geliyot

Demir Eksikliği Kaynaklı Anemi Riski Taşıyan Bebekler:

• Prematüre bebekler
  • Düşük kiloda dünyaya gelen bebekler
  • Kontrol altına alınmamış şeker hastalığı olan anneden dünyaya gelen bebekler
  • Gebeliğinde sağlıklı beslenmeyen anneden dünyaya gelen bebekler
  • Demir eksikliği kaynaklı anemisi olan anneden dünyaya gelen bebekler
  • Anne sütü ya da formül mama dışında sütlerle beslenen bebekler
Eğer bebeğiniz bu gruplardan birine girmiyorsa demir eksikliği için endişe etmeniz için bir neden yok. Yine de ediyorsanız mutlaka test yaptırmanızı demir takviyesinine test sonucuna göre başlamanızı tavsiye ediyorum.
Çok begendım bu yazıyı

Sağol cnm tşk ederim sınav ne olur bilmiyorum çalışamıyorum danhayırlısı artık ablamda odaya geldi şükür ama bebişi kuveze koydular daha kimse görmedi merak ediyoruz fakulte dede anne ve baba dışındakiler göremiyormuş ya daha bekliycwz anlaşılan
Sağlıklı doğması önemli canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz bebişle:KK66:
Kolay gelsin canım bol şans sınavında. Tek bebekle gezmek daha kolay şimdiye kadar tecrübelediğim kadarıyla ama 2 bebiş olunca nasıl olur bilemedim :KK64: yaz geldi artık parklarda koşturursunuz canım siz de:KK66:

Ne yalan soylim demir ilacini haftada iki kez anca veriyorum :KK43: Annem bize demir ilaci mi vermis ki. Pekmez veriyorum onun yerine. Demiri verdikten sonra 2 gun boyunca siyah yapiyor kakayi. Uc gunde bir ideal demekki.
Ben mama da veriyorum kızıma ve mamanın içinde demir de d vitamini de olduğu için takviyeleri kestim:KK66: gereksiz yükleme yapmaya gerek görmüyorum sonuçta vitaminler de kimyasal.

Bende istiyorum d&r da var diye duydum ama daha gidemedim bu arada İngilizce konuşanınız var mı aranızda bebekle anlarlar mı
Ben arada konuşuyorum bazen de İngilizce şarkılar dinletiyorum canım. Farklı bir dil olduğunu anlıyor mu bilmiyorum ama duyunca daha farklı tepkiler veriyor kelebeğim:)

Ben arada konuşuyorum bazen de İngilizce şarkılar dinletiyorum canım. Farklı bir dil olduğunu anlıyor mu bilmiyorum ama duyunca daha farklı tepkiler veriyor kelebeğim:)

Benim oglum da farkli geldiginden midir yoksa hosuna gittiginden mi bilmiyorum. Ingilizceyi duyunca tepkileri degisiyor. Hele ingilizce sarkilara mest oluyor resmen.

Gözünüz aydin olsun canim ozaman. Insallah hemencik cikar kuvezden. Kiyamam ona ben.

Bende konuşayım o zaman ben bazen Youtube dan sesli dua açıyorum nazar değmesin diye o bile etkili olabilir
Tatil nasıldı şemin asıl

Yazi cok uzun aslinda. En ince ayrintisina kadar yazmış. Bosuna verilen demir desteginin faydadan cok zararindan bahsedilmis. Arada veriyorum demistim ya, yaziyi okuduktan sonra hic vermemeye karar verdim.
Ebru öyle bende vetmıyorum kabız olup fitil kullanacağıma benim anlamadığım sağlık bakanlığı ücretsiz veriyor kimse şikayet etmiyor mu bunları

Bende istiyorum d&r da var diye duydum ama daha gidemedim bu arada İngilizce konuşanınız var mı aranızda bebekle anlarlar mı
Canım evet nette gördüm dr da varmş ama mağzaya gitmedm henüz. Ama alcam bakalım ne zamn gidersek...
Eşim ing öğretmeni arada konuş diorm ama bizimki daha tr yi anlamıo ki :-) bende çat pat basit kelimelerle konuşabiliyorm eşimle güya evde ing konuşcaktık henüz başlayamadık :-)
Bi alman arkadaşm var kızı i hayır konuşma benle öle diomuş hatta :-) benim kız da inatçı agresif ve sinirli bakalım nasıl olcak ;-)

Kızlar benim dr geçen ay yani 4. Ayımızda şimdilik demiri ver öbür ay tahlil yapar duruma göre verirsin dozunu ayarlarız demişti. Ama bu ayki kontrol değilde acilden gittik kızım ateşlenince demiri bende unuttum artık dier ay hatırlatiim siz de bi danışın olmazsa yani ben anlamıyorum zaten hadi d vit neyse güneşe hiç çıkmadk yaz bebeği olunca ama demir ne biliyon belki zaten fazla :-/

X