- 21 Ocak 2016
- 2.413
- 2.982
Canım geçmiş olsun bence ilk sütünü sağıp at...aslında kurşun koymaları gerekiyordu...Birsey koymadilar canim yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım geçmiş olsun bence ilk sütünü sağıp at...aslında kurşun koymaları gerekiyordu...Birsey koymadilar canim yaa
O kısmı kontrol altında tutmaya çalışıcam canım. Kızım ilkokula başlayana kadar iyi bir ilkokula tayin olmaya çalışıcam hiç olmadı iyi bir araştırmayla öğretmen çevremi artırıcam kelebeğim orta okula ve liseye geçince de tayin isterim herhalde
Amin canım Allah acılarını göstermesin, hayırlı yazılar yazsın bebeklerimize.
Canım geçmiş olsun bence ilk sütünü sağıp at...aslında kurşun koymaları gerekiyordu...
Birşey olmaz inşallah ya bol bol su iç atar vücut belki
Birkaç yıla zorunlu hizmetim bitince farklı bir yere gitme planımız var canım ama yine de her halükara karşı ben kızımın öğretmenini seçtim bile arkadaşlarını da kontrol etmemiz lazım kuzucuklara çaktırmadan anne olmak zor zanaatCanım bende şimdiden çalıştığım okulda öğretmenleri seçiyorum :) bu kızımın öğretmeni olabilir bu olamaz diye..aynen öyle ortaokul ve lise de daha fazla seçici olmamız gerek...aminnnnn..
Birkaç yıla zorunlu hizmetim bitince farklı bir yere gitme planımız var canım ama yine de her halükara karşı ben kızımın öğretmenini seçtim bile arkadaşlarını da kontrol etmemiz lazım kuzucuklara çaktırmadan anne olmak zor zanaat
Ne güzel rahatmışsın canım senBen bitirdim zorunlu hizmetimi darısı sana inşallah :) kesinlikle öyle canım her an ellerimiz üzerinde olacak çaktırmadan..annelik çok zor kendimizden önce hep yavrucuklarımızı düşüneceğiz..onlar gülerse güleceğiz onlar ağlarsa ağlayacağız...Allahım yavrularımızı hep güldürsün..
İlk başta bana da olmuştu canım eğer kahverengi ise korkma ama kırmızıysa sıkıntı ama doktor bi bakmalı bana bi iğne vırdurmuştu bide hormon hapı vermişti düşük engelleyiciArkadaslar merhaba,
Bende aralik annesi olacagim insallah ama bu ara sikintilarim var 7 haftalik hamileyim ve 3 gundur suren k.rengi lekelenmelerim var ve adet agrisi gibi agrilarim oluyor bazen azaliyor bazen yogunlasiyor.aranizda bunlari yasayan varmi? Dr um dusuk tehdidim oldugubu istirahat etmem gerektigibi soyledi.gelip muayene olmak istedigimi soyledim gelme dinlenmen lazim dedi..
Cevap yazdiginiz icin tskler.İlk başta bana da olmuştu canım eğer kahverengi ise korkma ama kırmızıysa sıkıntı ama doktor bi bakmalı bana bi iğne vırdurmuştu bide hormon hapı vermişti düşük engelleyici
Heh evet o iğne bide onun hapını verdi kanama 2 gün sürmüştü galiba hapı da bitirene kadar kullanmıştım garanti olsun diye progestandı galiba adı. Sonra ultrasonda bakmıştı kanama alanı küçülünce kahverengi leke de gelmediCevap yazdiginiz icin tskler.
Ben dr umla vatsaptan yazistim lekelenmeyide gonderdim geleyimmi dedim hayir gelme kalcadan proluton depot vurun ve surekli dinlen dedi.bilmiyorum adet agrisi gibi agrilarimda oluyor ne zmn gececek sizin ne kadr surmustu
Anladim adet agrisi gibi agrilariniz olmusmuydu ben sahsen merak ediyorum benim rahim ne durumda kanama alani nasil azmi cokmu bilemiyorum gelme diyor.sabir et ve dinlen diyor.benim adet agrisi gibi agrilarim oluyor cok rahatsiz ediyor.napicam ne kadar surucek bilmiyorum p.tesiden beri boyleHeh evet o iğne bide onun hapını verdi kanama 2 gün sürmüştü galiba hapı da bitirene kadar kullanmıştım garanti olsun diye progestandı galiba adı. Sonra ultrasonda bakmıştı kanama alanı küçülünce kahverengi leke de gelmedi
Ilk günü ağrısız atlattım hamilelikten önce fena oluyordum bugun bişi olmadıBen oldum ama kullanmadım canım genelde parol hafif diye veriliyo ama sen doktoruna sor bir istersen
Evet olmuştu ben de 6.haftada yaşadım bunu akşam acile gitmiştik kendi doktorun değildi başka doktor nöbetçiydi onu çağırdık ekstra olarak geldi kısmet olacak ya sonra onu çok sevdim doktorumu değiştirdim onunla devam ettim iyi ki de tanımışım onu. Eğer kahverengiyse ve miktarı da azsa içerdeki eski kanama dökülüyordur hiç korkmayın ama kırmızı pembe ise aktif kanama vardır o zaman gidin hemen. O iğne korur merak etmeyinAnladim adet agrisi gibi agrilariniz olmusmuydu ben sahsen merak ediyorum benim rahim ne durumda kanama alani nasil azmi cokmu bilemiyorum gelme diyor.sabir et ve dinlen diyor.benim adet agrisi gibi agrilarim oluyor cok rahatsiz ediyor.napicam ne kadar surucek bilmiyorum p.tesiden beri boyle
oEvet olmuştu ben de 6.haftada yaşadım bunu akşam acile gitmiştik kendi doktorun değildi başka doktor nöbetçiydi onu çağırdık ekstra olarak geldi kısmet olacak ya sonra onu çok sevdim doktorumu değiştirdim onunla devam ettim iyi ki de tanımışım onu. Eğer kahverengiyse ve miktarı da azsa içerdeki eski kanama dökülüyordur hiç korkmayın ama kırmızı pembe ise aktif kanama vardır o zaman gidin hemen. O iğne korur merak etmeyin
Ne güzel rahatmışsın canım sen
Amin canım. Haklısın onlara endeksliyiz artık umarım ilişkideki o ince çizgiyi yakalayabilirim ve kelebeğimin bana tam güvenini sağlarım
Ayy bu arada kızımla 11 saatlik yolculuk nasıl olacak merak ediyorum
Ağrı çok az oldu kanama da hemen geçmişti ama ilacı 5 gün kullanmıştım. İçince sersem oluyordum içmeden hazneye koyuyordum ben deo
Tesekkur ederim rahatladim biraz olsun.lekelenmem hep kahverengi seklinde oldu.azaliyor sanki.su agrilarimda olmasa cok mutlu olucam.agri olunca kendimi hic iyi hissetmiyorum.bakalim bekliyorum.sizin ne kadar surdu bu durumunuz
Anladim benim agrim bazen yogunlasiyor bazen azaliyor.bel agrimda var ilk hamileligimde hic boyle birsey yasamamistim.bana sadece igne verdi bir seferlik baska da birsey kullan demedi.bu sefer cok zorlu geciyor Rabbim yardim.etsin boyle zor gecirenlereAğrı çok az oldu kanama da hemen geçmişti ama ilacı 5 gün kullanmıştım. İçince sersem oluyordum içmeden hazneye koyuyordum ben de
Haklısın canım da insan psikolojisi çok garip dikkat etmek gerekiyor en ufak şeyde bile bozulabiliyor.Evet canım darısı size inşallah...çok ince bir nokta değil mi ama "sevgi"nin çözemeyeceği birşey görmedim ben hayatta.. onlara verebileceğimiz en güzel ve en önemli şey sınırsız ve koşulsuz sevgi diye düşünüyorum...hadi bakalım iyi yolculuklar :) cesaretinden ötürü kutluyorum canım..bol bol gezin eğlenin eskileri yad edin :)