2016 Aralık Anneleri

Mecbur deneyecek gibi canım :KK70:

Ben de abime çekmesini istemiyorum çok katı bir insan. İleride kızım olursa çektirir falan Allah korusun.
Evet çok tatlı oluyorlar sabahları canım ben alışmasın diye yattım direk uyuyalım iyi uykular dedim öptüm. O da konuşurken uyudu :KK66: benim de uykum kaçtı malesef ne güzel uyumak var halbuki :)
Canım çocukları arasındaki dengeyi kuran annedir. Sen konuşur engellersin oğluşu:KK66: ahh benim kelebeğimin bıraktığım gibi uyuduğu sınırlıdır. Maşallah oğluşa annesinin sözünü dinliyor:KK66:
Ben de uzuuuun zaman sonra tv izlerken uyuyakalmışım :))

Belki de canım. Geçen biraz araştırma yaptım anne gelince sakinleşiyorsa bu normal diyordu :KK66:
Bugün yine ses kaydı yaptım canım baba diyor bir yerinde eşim de çok mutlu oluyor bababa Diyince. Bir iki gündür daha net söylüyor bunu hemen dinletmeliyim eşime :KK70:
Maşallah oğluşa erken konuşacak herhalde dilli olacak bıcır bıcır, tam yemelik olur :KK200: kayıt et canım babası şahit olamasa da duysun tabi ne güzel:)
İşte kıstasları bilsek ona göre davranmaya çalışsak güzel olur yoksa anaokulu kapısının önünde gitme diye ağlamasın kelebeğim, içim gider bırakamam.

Tamamdır köy tavuğu evinin önündeymiş canım :KK70:
Doğuda normal canım her yerde kırmızı et kaburga kelle paça :KK70:
Evet canım komşular alıyormuş söylediler sağolsunlar. Annemin yoğurdu gibi oluyor :KK66:
Haha kendimi hayal ettim de tavuk peşinde çok komik olurum :KK70:
Yok canım kırmızı et yine parça et ötesine geçemem hele ki sakatat ağzıma koymamışımdır. Şanslıyım ki Eşim de sevmiyor :KK66:
Oh mis gibi yesin oğluş

Evet canım çok şükür ki büyüttük bayağı kuzularımızı.
Ay rapor sondu benim bir ay ücretsiz izne ayrılacam ben de canım. Zaten müdürle iyice papaz olduk. Son raporda soruşturma açacağım dedi. Hakkım varda helal etmiyorum o adama. Sanki maaşımı kendi veriyor. Tek derdi ücretsiz izne ayrılmamı sağlamak. Adaylık kalkmayınca kendine uğraşacak birini buldu.
Çocuk ruhlu olmak güzel aslında canım :KK66: aynı şeyi annemler de bana derdi :KK66: yeğenlerimle aramızda aşk var zaten :KK70:
Ayyy ne gıcık yaaa sinir oldum müdürüne :sinirli: Ayrıl izne kafan rahat etsin canım uğraşma sinir bozucu adamla. Geneli böyle, iyi olanlar az ne yazıkki. Şükürler olsun ki benimkiler arayıp sormaz bile ben raporumu alıp teslim ederim ama bundan önceki okulumda hastayım diye 1 gün rapor vermişti doktor araştırmışlar gerçekten hasta mıyım diye. Boş işler bunlar.. yapacak bir sürü işleri varken entrika peşindeler.
Ben de seviyorum bu halimi ciddiyetle hayat geçmez:KK66:

Evet canım arkalarından ağlamalar başlayacak. Bizim arkamızdan da ağlayacaklar. Büyüdükçe zorlaşacak.
Ayy ne sevindim canım ya aman inşalalh hep böyle olursunuz :KK66: konuşmak ve kararlı olduğunu bildirmek bayağı işe yarıyor canım :KK66:
Umarım zorlaşmaz canım biz de çok üzülürüz. Gerçi benim kuzucuk 12 ye yatıp yuvarlanıyor anca ayılıyor ben de okuldan çıkmış olurum o vakte diye düşünüyorum.
Evet canım kararlı olmak sürekli konuşmak anlatmak işe yaradı:KK66:

Ben bırakınca bir kaç saniye durup sağa sola düşüyor canım oğluş :KK66: muhtemelen kafası ağır geliyor ne yana baksa o tarafa gidiyor çünkü :KK70:
Az kaldı canım kendileri oturur yakında bunların onu da öğrenirler :KK66:
Maşallah kuzucuklara allahım hepsini esirgesin :KK66:
Biraz durması bile oturmanın yakın olduğunu gösteriyor canım :KK66: evet bence de kendi kendilerine doğrulacaklar yakın zamanda. Oyyy o güzel kafayı öp annesi :))

Bizim de Ali babanın çiftliğinde kahkahalar atıyor bir de hayvanların sesini okul öncesi öğretmeni olduğumdan tecrübeyle tam taklit yapıyorum çok hoşuna gidiyor :) ay Antep mutfağına bayılırım desene bol bol baklava yiyeceksin..evet Bebek dostu otel olması gerekiyor yatak veriyorlarmış çünkü odaya dediğin gibi retaurantta bebekler için özel yemekler çıkıyormuş...işte bir de ne çok nemli bir yer olması gerekiyor ne de soğuk...bunun için Marmaris, Bodrum idela olur sanırım..kesinlikle eşyaları çok fazla araba en güzeli ama güvenemiyorum işte yine de o kadar km..biraz daha oyun çocuğu olsalar oyuncaklarıyla falan oyalanırlar....sen deneyimlerini paylaş canım sık sık :) bende cesarete geliyorum..bende ilk görev yerimi çok özledim bana da uzak değil aslında Amasya müthiş kirazları vardır Haziran'da festival olur hep..aslında bir hafta sonu kaçamadı yapabiliriz bizde belki...kanguru doktorumuz 4.aydan itibaren kullanabilirsin demişti almadım henüz ama alacağım kesinlikle çok büyük rahatlık diye gözlemliyorum..
Hayvan seslerine bayılıyorlar:) ne güzel mesleğinin avantajları canım:KK66: baklavası da çok güzel ama özellikle içli köftesini özledim eski ev sahibimin :KK66:
Evet canım yatak, biberon ısıtıcı, alt açma, önlük, şampuan, sünger vs aklına ne geliyorsa veriyorlar. Hatta bebek arabası bile veriyorlar ama o kira bedeli oluyor:KK66: gerçi ben kullanamam başkasının kullandığını :KK70:
Marmarise bayılırım ayda 1 kez kesin gideriz deniz kokusu almaya. Sizin için çok güzel bir tercih olur bence:KK66:
Kelebeğimin ışıklı ve sesli bir aslanı var. Onu gördüğü anda susuyor gözleri büyüyor keyifle onunla oynamaya başlıyor. Kilit oyuncaklarını yanınıza alırsan rahat edersin canım. Hiç korkma arabadan zaten bindiği gibi uyur miniğin:KK66: uyumazsa da biraz sohbet edersin annesi. Ben artık ön koltuğa oturuyorum bir yere giderken çünkü nasıl alıştırırsan öyle gider:KK66: kelebeğim de etrafı izliyor.
Aa ne güzel gidin canım hem görmüş olursun özlemini giderirsin:KK66: kanguru büyük rahatlık ama şart değil aslında uygun bir kumaş bulup uzun bir parça kestirebilir onu da sling olarak kullanabilirsin. Ben sling almıştım ama etraftaki arkadaşlar hep kumaş kestirmiş çok da güzel olmuş:KK66:
Ben anlatır içini rahatlatırım canım:KK66: gezmek hem bize hem bebişlerimize hem de aile ilişkimize çok iyi geliyor:KK66:

Seni okuyunca aynı ben dedim yaa. Gece 1 defa kalkan kızım 2 saate bir çığlıkla uyanır oldu. Gündüzleri de sürekli ağlama modunda. Yatırıyorum yarım saat sonra kalkıyor ayağını ağzına alıyor elini alıyor eline gecen herşey ağzımızda. Birde istanbula ablamın yanına geldim 3 yaşında yeğenim var oda hırpalayarak seviyor ona göz kulak ol derken fln baya baya yoruluyorum
Sanırım dişten yapıyorlar canım. Diş jeli dene istersen ben karşıyım normalde ama jeli sürünce rahatlayıp sakinleşiyor kızım. Böyle bir ağlamaya önceden hiç şahit olmadım yavrum acıyla çığlık atarak ağlıyor:KK43: Allah yardımcıları olsun şu dişler büyük sıkıntı.
Küçük çocuklardan kaçırma konusunda ihtisas yaptım resmen. Köşe kapmaca oynuyorum ben de misafir falan gelince. Çok geriliyorum kızım da geriliyor zor uyuyor öyle zamanlarda.

Hayvan seslerine bayılıyorlar:) ne güzel mesleğinin avantajları canım:KK66: baklavası da çok güzel ama özellikle içli köftesini özledim eski ev sahibimin :KK66:
Evet canım yatak, biberon ısıtıcı, alt açma, önlük, şampuan, sünger vs aklına ne geliyorsa veriyorlar. Hatta bebek arabası bile veriyorlar ama o kira bedeli oluyor:KK66: gerçi ben kullanamam başkasının kullandığını :KK70:
Marmarise bayılırım ayda 1 kez kesin gideriz deniz kokusu almaya. Sizin için çok güzel bir tercih olur bence:KK66:
Kelebeğimin ışıklı ve sesli bir aslanı var. Onu gördüğü anda susuyor gözleri büyüyor keyifle onunla oynamaya başlıyor. Kilit oyuncaklarını yanınıza alırsan rahat edersin canım. Hiç korkma arabadan zaten bindiği gibi uyur miniğin:KK66: uyumazsa da biraz sohbet edersin annesi. Ben artık ön koltuğa oturuyorum bir yere giderken çünkü nasıl alıştırırsan öyle gider:KK66: kelebeğim de etrafı izliyor.
Aa ne güzel gidin canım hem görmüş olursun özlemini giderirsin:KK66: kanguru büyük rahatlık ama şart değil aslında uygun bir kumaş bulup uzun bir parça kestirebilir onu da sling olarak kullanabilirsin. Ben sling almıştım ama etraftaki arkadaşlar hep kumaş kestirmiş çok da güzel olmuş:KK66:
Ben anlatır içini rahatlatırım canım:KK66: gezmek hem bize hem bebişlerimize hem de aile ilişkimize çok iyi geliyor:KK66:

Evimin karşısı park oradaki köpekleri görüyor ve ayaklarını çırpıyor gidelim diye :) henüz korkmuyor havlamalarından dokunmak istiyor çok mutlu oluyorum bende hayvanları sevmesine öyle alıştırmak istiyorum..evet canım Marmaris'in doğası da denizi de Harika gerçekten bu yaz orayı düşünebiliriz..5 aydır ön koltuğa oturmadım :KK66: eğer kızımsız bir yere gitmediysem..süt olsun kelebeğine köfteler canım..kesinlikle bende kullanamam öyle kira bedelli ürünleri enfeksiyona çok açıklar ayrıca içim de rahat etmez hiç...sigara içilen taksiye bile bindirmek istemiyorum...bazen yalnız bir yere gideceksem taksiyi arıyorum "sigara içilmeyen aracınız varsa o gelebilir mi?" Diyorum 1 dakika cevap gelmiyor karşıdan eminim kulaklarımı çınlatıyor o sırada :KK70:evet aşıya giderken de o kilit oyuncakları götürüyorum :) baktım ağlamalar şiddetleniyor hemen oyuncaklarını çıkarıyorum susuyor..tam mevsiminde gideceksiniz Antep'e de ne güzel sıcak da olmayacak..

Evimin karşısı park oradaki köpekleri görüyor ve ayaklarını çırpıyor gidelim diye :) henüz korkmuyor havlamalarından dokunmak istiyor çok mutlu oluyorum bende hayvanları sevmesine öyle alıştırmak istiyorum..evet canım Marmaris'in doğası da denizi de Harika gerçekten bu yaz orayı düşünebiliriz..5 aydır ön koltuğa oturmadım :KK66: eğer kızımsız bir yere gitmediysem..süt olsun kelebeğine köfteler canım..kesinlikle bende kullanamam öyle kira bedelli ürünleri enfeksiyona çok açıklar ayrıca içim de rahat etmez hiç...sigara içilen taksiye bile bindirmek istemiyorum...bazen yalnız bir yere gideceksem taksiyi arıyorum "sigara içilmeyen aracınız varsa o gelebilir mi?" Diyorum 1 dakika cevap gelmiyor karşıdan eminim kulaklarımı çınlatıyor o sırada :KK70:evet aşıya giderken de o kilit oyuncakları götürüyorum :) baktım ağlamalar şiddetleniyor hemen oyuncaklarını çıkarıyorum susuyor..tam mevsiminde gideceksiniz Antep'e de ne güzel sıcak da olmayacak..
Ben de eşimin gönlünü yaptım annemin köpekleriyle kaynaştı kelebeğim:)) işin komik yanı köpüşlerimizin havlamasına hırlamasına korkmuyor, ağlamıyor ama dayısını görünce ağlıyor:KK70: ne güzel miniğin hayvanları sevecek annesi :KK66:
Aslında en iyisini yapıyorsun canım kuzucuğunu sigara kokusuna maruz bırakmayarak ama taksiciler muhtemelen şaşırıyor ve anlam veremiyordur :KK70:
Yazın küçük İngiltere oluyor canım Marmaris. Elini sallasan ingilizlere çarpıyor sanki sadece esnaflar Türk ama bu aralar çok güzel:KK66: evet canım kullanamayız biz o arabaları ama yabancılar hiç umursamıyor:KK57:
Yavaştan ön koltuğa geçme denemeleri yap canım yoksa zorluk çekebilirsin ilerleyen zamanda:KK66: evet canım şimdi tam mevsimi oraların. sanmazdım ama ben de özledim Antep'i ve yemeklerini, mutfağının üstüne tanımam:KK70:
Oyuncak ve mama yeter canım yolculuk günü:KK66: opetlerin çoğunda bebek bakım odası da var ve temiz:KK66:

Bizim de Ali babanın çiftliğinde kahkahalar atıyor bir de hayvanların sesini okul öncesi öğretmeni olduğumdan tecrübeyle tam taklit yapıyorum çok hoşuna gidiyor :) ay Antep mutfağına bayılırım desene bol bol baklava yiyeceksin..evet Bebek dostu otel olması gerekiyor yatak veriyorlarmış çünkü odaya dediğin gibi retaurantta bebekler için özel yemekler çıkıyormuş...işte bir de ne çok nemli bir yer olması gerekiyor ne de soğuk...bunun için Marmaris, Bodrum idela olur sanırım..kesinlikle eşyaları çok fazla araba en güzeli ama güvenemiyorum işte yine de o kadar km..biraz daha oyun çocuğu olsalar oyuncaklarıyla falan oyalanırlar....sen deneyimlerini paylaş canım sık sık :) bende cesarete geliyorum..bende ilk görev yerimi çok özledim bana da uzak değil aslında Amasya müthiş kirazları vardır Haziran'da festival olur hep..aslında bir hafta sonu kaçamadı yapabiliriz bizde belki...kanguru doktorumuz 4.aydan itibaren kullanabilirsin demişti almadım henüz ama alacağım kesinlikle çok büyük rahatlık diye gözlemliyorum..
Canım şu an benim de korkularım var ya üşütürsem ya huzursuz olur da rahat edemezsek diye ama denemekte fayda var. Bu hafta evdeyiz sonraki hafta gideceğiz. Ben de anlatırım sana :KK66: bence biz rahat olursak bebişler de rahat olur :)
Kanguru ben kullanıyorum ve iyi ki almışım diyorum canım. Çünkü kanguru olmasa evden tek başıma hiç bir yere gidemiyorum kapıyı kilitlemek için iki elimin de boş olması gerekiyor. Asansör de YOk bebeği arabayla indirmek de çok zor olur benim için. Markete gidip gelirken de çok rahat oluyor iki elim boş oluyor oğluş da gayet mutlu ve huzurlu çok şükür. Yalnız kangurdayken benim oturma ya da sabit durma şansım YOk oğluş basıyor bağırtıyı. O yüzden cafeye falan gidince oğluşu kucağıma alıyorum tanıdık varsa onlar da kucaklıyor sevmek için. Ya da eşimle gidiyorsak hem kanguru hem arabayı alıyoruz yanımıza kanguruda durmayınca arabaya atıyoruz oğluşu :KK66:

Evet biz geçen yık Cunda'ya gitmiştik hamileyken ve butik bir oteldi çok sevimlilerdi çalışanlar seneye otel mutfağını kullanabilirsiniz dediler :) tabii ben ne alaka diye düşünmüştüm şimdi anlıyorum ki ne kadar güzel ve önemli bir öneride bulunmuşlar :KK70:ama kızımla 800 km gitmeyi göze alamıyorum işte..haklısın canım kimbilir nasıl pişiriyorlar ne yağ kullanıyorlar...temmuzda Ağustos'ta biraz daha büyümüş olacaklar meyveyle de idare edilebilir aslında..
Heheee insanın aklına gelmiyor ki :KK66: hamileyken ne güzeldi karnımızda duruyorlardı ne yersek onu yiyorlardı ağlama YOk alt açma YOk :KK70:
Canım tek gitmezsen bir şey olmaz korkma. Biz Ankara'ya otobüsle gittik. 7 saat sürdü yolculuğumuz ve tek gittim geldim. Gece uykusu iyiyse gece saatleri gidersiniz uyur zaten canım. Eşinle dönüşümlü tutarsınız.

Aminnnn :) teyzelere bakarken bile o kadar içten bakıyor ki kuzum..diyorum arkamdan iş çevirirsiniz siz kesin...şimdiden almayın artık birşey dolu dolabı diyorum gidip gidip yenibirşeyler alıyorlar...kafasında 3 tel saçı var kızımın her hafta yeni tokalar yeni bantlar :KK70:bende öyle derim kardeşlerime anneniz sayılırım her an yanınızdayım derim sürekli.
Ere olacak onlar annesi biraz büyüsün de :KK66: teyzelerinin elinden tutup sana bakmaz bile biz gidiyoruz der giderler :KK70:
Ama ne tatlı olur poposuna poposuna vuracaksın :KK66:
Hevesler canımm ben de kız yeğenime sürekli toka saç bandı alırım onları da bir gün içinde bozar tak çıkar :KK70:
Abla çok güzel bir şey iyi ki varsınız :KK200:

Gerçekten öyle evden her çıktığımızda bir düzen değişiyor kızımda da :KK43: ama nereye kadar ben çok bunalmaya başladım çünkü..normalde hiç evde duramayan bir insandım sürekli insanlarla görüşeyim oturayım konuşayım isterim..haliyle her an misafir ağırlayamıyorum hazırlık yapmak çok zor oluyor 7/24 kucakta gezen kızımla...bende gidemiyorum yabancı bir eve gittiğimizde en geç 1 saat sonra ağlamaya başlıyor...evet canım kesinlikle genetik ama öğrenecekler napalım yavaş yavaş hayata adapte olacaklar..bizde hep destek olacağız...
Böyle böyle alışacaklar canım. Ev oturmasına gitmesen bile dışarı çık dolan bebişle canım hem sana hem ona iyi gelir hava almak. Havalar iyice ısınınca evden dışarı çıkmaz da zorlaşacak. Şimdi en güzel zamanlar gezmek için. Kucağı seviyorsa kanguru da iyi olabilir sizin için canım parka gider yürüyüş yaparsınız genelde uyuyorlar kanguruda.
Kesinlikle biz hep yanlarındayız destekçileriyiz. Sağlıklı bireyler olur inşallah bebişlerimiz :KK66:

Evet sinemaya bir süre ara :) aslında annem diyor ki kızım ben bakayım siz gidin ama daha saçlarımı boyatmadım çok uzun sürüyor diye..bensiz durmaz herkesin elini ayağına dolaştırır diye...aslında istenirse evde de zaman geçirilebilir tabii...ama süt sağ, biberon kaynat, yemek yap 1 çeşit de olsa, sonra kızımın çamaşırları falan derken akşam o uyuduğunda bende uyuyorum hemen dinlenebileyim diye...eşim yoğun çalışıyor çünkü bana yardım edemiyor ne yazık ki..
Canım mesela film izleyeceğiniz gün işleri bırak bir kenara. Yemek yapma mesela dışarıdan söyleyin o gün. Sadece kızınla ilgilen. Uyuyunca 3 saat falan uyursa güzel bir süre film izlemek için. Fırsatları sen yaratabilirsin canım bir gün işlerden vazgeç :KK66:

Canım çocukları arasındaki dengeyi kuran annedir. Sen konuşur engellersin oğluşu:KK66: ahh benim kelebeğimin bıraktığım gibi uyuduğu sınırlıdır. Maşallah oğluşa annesinin sözünü dinliyor:KK66:
Ben de uzuuuun zaman sonra tv izlerken uyuyakalmışım :))
Kesinlikle öyle canım. Annem de öyle yaptı her zaman. Konuşurum oğluşla ve kızım olursa asla ezdirmem zaten. İkisi de yerini bilmeli.
Biz de genelde uyumayız kendi biraz oynar sonra başlar bağırmaya :KK70: o uykusu da az sürdü canım hemen uyandı ben şimdi uykusuzluktan ölüyorum :KK66:
Ne güzel eski alışkanlıkları özlüyor insan. :) Ben de eşimle film izlerken çok yorgunsam uyuya kalırdım öyle tatlı olurdu ki o uyku :KK66:

Ben de eşimin gönlünü yaptım annemin köpekleriyle kaynaştı kelebeğim:)) işin komik yanı köpüşlerimizin havlamasına hırlamasına korkmuyor, ağlamıyor ama dayısını görünce ağlıyor:KK70: ne güzel miniğin hayvanları sevecek annesi :KK66:
Aslında en iyisini yapıyorsun canım kuzucuğunu sigara kokusuna maruz bırakmayarak ama taksiciler muhtemelen şaşırıyor ve anlam veremiyordur :KK70:
Yazın küçük İngiltere oluyor canım Marmaris. Elini sallasan ingilizlere çarpıyor sanki sadece esnaflar Türk ama bu aralar çok güzel:KK66: evet canım kullanamayız biz o arabaları ama yabancılar hiç umursamıyor:KK57:
Yavaştan ön koltuğa geçme denemeleri yap canım yoksa zorluk çekebilirsin ilerleyen zamanda:KK66: evet canım şimdi tam mevsimi oraların. sanmazdım ama ben de özledim Antep'i ve yemeklerini, mutfağının üstüne tanımam:KK70:
Oyuncak ve mama yeter canım yolculuk günü:KK66: opetlerin çoğunda bebek bakım odası da var ve temiz:KK66:

Aaa Harika eşinin gönlünü yaptığına sevindim canım :) hayvanlarla büyüyen çocuklar insanları da sever...çok önemli kızımın hayvan sevgisiyle büyümesi...taksiciler kızımı görünce "haaa abla bu yüzden mi sigara içilmeyen taksi sordun" diyorlar :KK70:demek ki telefondaki baya dedikodumu yapıyor diğer arkadaşlarına...ne zamana kadar esirgeyeceğim elbette tanışacak ama 0-2 yaş her anlamda kritik dönem sakınabildiğim kadar sakınmaya çalışılıyorum işte...geçen yıl Selimiye ye aşık oldum resmen...herşeyi muhteşem...özledim şimdi...evet canım bende Opetcilerdenim :) lavabolaya el değdirmeden girip-çıkabiliyorsun geçen yıl hamileyken malum sürekli tuvalet ihtiyacı oluyordu yolda eşime neyse opete kadar bekleyebilirim diyordum...Temmuz ağustosa da 7,5-8 aylık olacak...denizle de tanışsın istiyorum suyu sevsin..

Maşallah oğluşa erken konuşacak herhalde dilli olacak bıcır bıcır, tam yemelik olur :KK200: kayıt et canım babası şahit olamasa da duysun tabi ne güzel:)
İşte kıstasları bilsek ona göre davranmaya çalışsak güzel olur yoksa anaokulu kapısının önünde gitme diye ağlamasın kelebeğim, içim gider bırakamam.
Öyle olacak muhtemelen canım çok erken başladı tek hecelilere maşallah :KK66: karşısında baba diyip durdum sabah bir ara emzirirken memeyi bıraktı baba dedi allahım nasıl öptüm nasıl sevdim artık taklitlere de başladık. Ben saçlarımı sallıyordum oğluş gülsün diye şimdi o da yapıyor :KK70:
Babası duydu canım nasıl seviniyor dinlettim gelir gelmez :KK70:
Kesinlikle haklısın canım yardım almak iyi olacak. Üzülmesin kuzularımız hiç.

Peki hangi marka kanguru kullanıyorsun canım çeşit çok fazla ama omurga sağlığı açısından birkaç marka önerdiler doktorumuza 5.ay kontrolünde soracağım ama çok marka vermeyi tasvip etmiyor o da söylemeyecektir muhtemelen...evet sende paylaş canım tatil deneyimlerini..hatta memnun kalırsanız isim de verin ki bizde aramayalım otel :)benim evim zemin de o yüzden şanslıyım biraz...ama asansör yoksa çok zor tabi...zaten kuzular ağırlaşıyor gün geçtikçe..
Canım şu an benim de korkularım var ya üşütürsem ya huzursuz olur da rahat edemezsek diye ama denemekte fayda var. Bu hafta evdeyiz sonraki hafta gideceğiz. Ben de anlatırım sana :KK66: bence biz rahat olursak bebişler de rahat olur :)
Kanguru ben kullanıyorum ve iyi ki almışım diyorum canım. Çünkü kanguru olmasa evden tek başıma hiç bir yere gidemiyorum kapıyı kilitlemek için iki elimin de boş olması gerekiyor. Asansör de YOk bebeği arabayla indirmek de çok zor olur benim için. Markete gidip gelirken de çok rahat oluyor iki elim boş oluyor oğluş da gayet mutlu ve huzurlu çok şükür. Yalnız kangurdayken benim oturma ya da sabit durma şansım YOk oğluş basıyor bağırtıyı. O yüzden cafeye falan gidince oğluşu kucağıma alıyorum tanıdık varsa onlar da kucaklıyor sevmek için. Ya da eşimle gidiyorsak hem kanguru hem arabayı alıyoruz yanımıza kanguruda durmayınca arabaya atıyoruz oğluşu :KK66:

X