• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Benim TSH 6 çıktı sonuçları 16 mayısta kontrol o zaman gostericem bulantilar mi benimde öyle ölücem sanki bulantidan
hiç bekleme hemen göster sonuçlarını doktora 16 mayıs uzun bir zaman hemen ilaca başlaman lazım seninde. doktorlar çok hassas 2.5 üstünde olmamalı diyorlar.

Kızlar 5. haftamdayım bel ağrım çok fazla normal mi sizinde bel ağrınız var mı bacağıma doğru bir ağrı var ..keseyi dün gördük bide su gibi akıntım var yar5dım edin side ne gibi şeyler oluyor her şey yolundamı acaba
canm bel ve bacak agrım benmde oluyor akıntın kan olmadıgı surece sıkıntı yapma ıyı seyler dusun rahmımız buyuyor vucudumuz degısıyor ondan :)

Kizlar merhaba :KK24: yeni gelenler hosgeldiniz, kalp atisi ve kese görenler hayirli olsun, darisi basimiza :)

Günaydın kızlar doktorlarınız hangi testleri istedi. Benimki normal kan testlerinin dışında cmv rubella ve toksoplasma testleriyle idrar tahlili ve kültürü istedi

Canim benim doktorum da rubella, toksoplasma, hiv gibi bagisiklik testlerini yapti. Idrar tahlili de istedi ama ne icin bilmiyorum. Pazartesi günü sonuclari alicam o zaman bakicam nelere bakmis diye.

Onun yaninda ben bugün aile doktoruma gittim aclik kan sekeri ve d vitamini baktirmak icin. Bunlari kendim istedim. Diyabetim yok ama yine de önceden bilmek istiyorum. Hamile oldugumu duyunca bunlarin disinda baya bir seyler daha yazdi aile doktoru da tahlil icin. Onlari da pazartesi alicam.

Yok canım daha çok yeniyiz salmayalim o kadar 3 kilo sanki çok fazla sonunda ne olacak dikkatli beslenmeye çalışalım
Ben ilk 3 ay maksimum 1 kilo alırım diye planlıyorum su an ayniyim ilk kilomla
normalde kendime çok dikkat eden biriyim sanırım sigarayı bırakmamlada alakalı.bebege yarasin diye onume gelenide yemiyorum ama oldu iste.aldigim bikac kiloyuda verir yoluma saglikla devam ederim inşallah

Back