Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç bekleme hemen göster sonuçlarını doktora 16 mayıs uzun bir zaman hemen ilaca başlaman lazım seninde. doktorlar çok hassas 2.5 üstünde olmamalı diyorlar.Benim TSH 6 çıktı sonuçları 16 mayısta kontrol o zaman gostericem bulantilar mi benimde öyle ölücem sanki bulantidan
Ben de aynı durumdayım. Hemen acıkıyorum, resmen midem kazınıyor. Çok fena! Bak gene acıktım mesaj yazarken.benim iştahım çok açık sürekli ekşili, tuzlu, yemekler canım çekiyor :)
ben şimdi yedim arkasına sanki hiç bişey yememiş gibi oldum şimdilik daha kilo almadım bakalım 9. aya kadar nolucakBen de aynı durumdayım. Hemen acıkıyorum, resmen midem kazınıyor. Çok fena! Bak gene acıktım mesaj yazarken.
oğlun olucak o vakitbenim iştahım çok açık sürekli ekşili, tuzlu, yemekler canım çekiyor :)
ama hep derlerya ye ekişiyi çıkar ayşeyi, ye tatlıyı çıkar hakkıyı diye bilemedim yanioğlun olucak o vakit
Aaa o zaman getirirsin demişti amahiç bekleme hemen göster sonuçlarını doktora 16 mayıs uzun bir zaman hemen ilaca başlaman lazım seninde. doktorlar çok hassas 2.5 üstünde olmamalı diyorlar.
bence bekleme hemen git göster 6 yüksek çünküAaa o zaman getirirsin demişti ama
Aaa bak telaslandim şimdi gideyim en iyisibence bekleme hemen git göster 6 yüksek çünkü
evet canım doktor kaça kadar çalışıyor ki yetişebilirsen git tabikiAaa bak telaslandim şimdi gideyim en iyisi
maşallah canım hayırlı olsun bebişinkızlar kesemizi gördük cok şükür 8.7 mm cok mutluyummm
canm bel ve bacak agrım benmde oluyor akıntın kan olmadıgı surece sıkıntı yapma ıyı seyler dusun rahmımız buyuyor vucudumuz degısıyor ondan :)Kızlar 5. haftamdayım bel ağrım çok fazla normal mi sizinde bel ağrınız var mı bacağıma doğru bir ağrı var ..keseyi dün gördük bide su gibi akıntım var yar5dım edin side ne gibi şeyler oluyor her şey yolundamı acaba
teşekkur ederım canmm :)maşallah canım hayırlı olsun bebişin
Yetişemem ki canım uzaktayim çünkü pazartesi ye kalacak mecburevet canım doktor kaça kadar çalışıyor ki yetişebilirsen git tabiki
Günaydın kızlar doktorlarınız hangi testleri istedi. Benimki normal kan testlerinin dışında cmv rubella ve toksoplasma testleriyle idrar tahlili ve kültürü istedi
normalde kendime çok dikkat eden biriyim sanırım sigarayı bırakmamlada alakalı.bebege yarasin diye onume gelenide yemiyorum ama oldu iste.aldigim bikac kiloyuda verir yoluma saglikla devam ederim inşallahYok canım daha çok yeniyiz salmayalim o kadar 3 kilo sanki çok fazla sonunda ne olacak dikkatli beslenmeye çalışalım
Ben ilk 3 ay maksimum 1 kilo alırım diye planlıyorum su an ayniyim ilk kilomla
yok yaa yalan o nette de araştır kız bebek ilk belirtileri tatlı canın çekmesi benim oğlumda da gece kalkıp kornişon turşu yiyordum o kadar turşu yedim ki anlatamamama hep derlerya ye ekişiyi çıkar ayşeyi, ye tatlıyı çıkar hakkıyı diye bilemedim yani