2016 Aralık Anneleri

Herkes uyuyo galjba
Ben varım kaşındım kaşındım baktım yenemiyorum duş aldım hala varda en azından kendimi tutmaya çalışıyorum şimdi ayy ne kotu bişeymiş bu ya önceki doktorum 3 gun kaşındım diyince almıştı hemen bu almadı inşallah bu çektiklerime değer de bu defa kızımı direk kucağıma alabilirim oncekinde 8 hun beklemiştim

Günaydın kızlar.Bugün hastanede son günümüz inşallah.Çoğunuzun bildiği gibi planlı normal doğum olarak gittim hastaneye ama suni sancilarin sonuna gelmeden doktor suyumu patlattı bi de baktık bizim paşa kakasini yapmış nst ye girdik kalp atışları bozulmaya başlamış zaten riskliydi.Acil sezaryene alındım çok şükür sağ salim oğlumu kucağıma aldım.
Sezaryen sonrası ağrı ve gaz duyduğum kadar çok çektirmedi bana.

Dün bebeğim güzel emmisti sütüm de iyiydi ama ne olsuysa bugün emdikleri yaramamış göğüs uçlarım küçük ve az onceki olcumde çok kilo kaybetmiş sekerinin de düşmüş olduğunu gördük.Hem kan uyusmazligimiz var hem de sarılık riski yüzünden mecburen ek gıda verdiler.Şimdi de başında oturmuş uyanmasini bekliyorum.İçerde buyutemedim dışarıda da bakamıyorum diye düşünmeye başladım.Yanımda da kv var bu akşam iyice içime attım.

Eski sayfaları okuyamadım doğum yapmış ve yapacak olanlara hayırlı doğumlar olsun.Herkes sağlıkla evladina kavussun inşallah.

Daha yeni doğdu canım zamanla alışacaksınız emin ol kuzuna en iyi sen bakacaksın sadece şimdi biraz acemisin ve ameliyatlısın geçecek bu günler ayy benim kuzum kocaman olmuş diyeceksin annesi

Canım aynı şey benim de başıma geldi. Hastaneden çıktık 2 gün boyunca miniğim aç kalmış ben sütüm var sanıyordum. Değerleri ve kilosu çok düşünce doktor karaciğerinden endişelendi ve 4 gece hastanede yattık miniğim fototerapi de aldı. Hiç merak etme sezaryende bu sıkıntı olurmuş çoğu zaman. Benim sütüm 4. Gün gelmeye başladı. Hastanede hem emzirdim hem de mamayla takviye yaptılar. Artık çıktık hastaneden, değerlerimiz normale döndü ve sürekli emziriyorum kızımı 3 saatte bir alarm kurdum :) emmezse, ki sarılık çok fazla uyku yapıyor göZünü açamıyor birçok zaman, sütümü sağıp kaşıkla veriyorum. Hemen hemen her beslenme seansımız 1 saat sürüyor. Anne olunca sabretmeyi öğreniyor insan
Ben de sen gibi kendimi suçladım bakamadım bebeğime aç aç uyutmaya çalıştım diye 1 hafta ağladım gözlerimin şişinden yüzüm tanınmaz hale geldi mutemadiyen yaşlar vardı gözümde. Konuştuğum anlattığım arkadaşlarımın birçoğunun başına gelmiş yani tek değilsin birçok anne yaşıyor senin yaşadığını. Moralini bozma, stres yapma ki sütüne yansımasın. bol bol humana stil tea içmeye ve tahin helvası ile kuru incir yemeye çalış.

Canım gözün aydın bebeğine kavusmussun. Sağlıklı güzel ömürleri olsun inşallah. Senin de sütün bol olsun. O duygulara herkes kapılıyorms Çok üzülme bebeğin e de yansimasn

Kizlar Rabbime cok sukur ben dogurdum minik yavrumu ohlusumu kucagima aldim.bugun saat 19h21 gece oglumu kucagima verdiler. Darisi sizlere insallah cok guzel bi duygu hersey gonlunuzce olsun musait bir zamanda herseyi detayli bi sekilde yazacam
Canım Rabbimanalı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun
Gözünaydın

Kizlar kizim dogdu bugun. Normal dogum epiduralle oldu. Cok sukur kavustum askima, hemde tam beklenen dogum tarihinde geldi. Ayrintilari yazarim size. Simdi bir gunluk hastanedeyiz
Canım benim Rabbim analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun
Gözünüzaydın

Oo maşallah kgsu yerinde kaç cm doğdu
Minik herif

Lütfen kafanı takma
Emin ol sütü en çok o etkiliyor
Kimseyi takma
O düşünce tarzınıda değiş
Bebeğin şuan sana muhtaç
Sende ona

Canim uzme kendini. Yeni doganlarda kilo verme cok normal. Onlar da bizim gibi odem atiyorlar. Moralini yuksek tut ki bol bol sutun olsun.

Günaydın, hayirli haftalar diliyorum herkese.Lohusa arkadaslara kolay gelsin bol bol süt olsun,benim gibi bekleyenlere de hayırlı sağlıklı dogumlar olsun insallah ☺
Artik hiç uyuyamiyorum,gece 3 saat uyusam şanslıyim diyorum.Agrilarim var,cok keyifsizim,biraksalar bir odada tek başıma oturup doğumu beklemek istiyorum.
Üstüne bir de etrafimdaki herkes benden daha hamile,naz niyaz kapris.

Bizim beklenen dogum tarihleri birbirine cok yakinmis cnm :) Bakalim nezmn gelcek minislerimiz

Selamlar kızlar bebislerin gelmesine cok az kaldi ve ya bazılarınıza gec bile kaldık :) istanbulda dogum fotografcisina ihtiyaciniz varsa bana yazabilirsiniz bu guzel anlari olumsuzlestirmek istiyoruz hepimiz ama bunu dunya paralar dokerek yapmamiz icin bizi zorluyorlar zaten masrafli olan bir donemde maddi durumlardan dolayi vazgeciyoruz .Bunu yasamamak ve yasatmamak icin annelerimizle uygun fiyatla anlasmaya karar verdim. ihtiyaciniz varsa ulasilinn . Mutlu dogumlar mutlu bebisler herkese :)

Kızlar alt tarafta sanki çıkıyo gibi hissediyorum bi şişlik oluyo sanki son gunum bugün inşallah hayırlıdıylageçer
Doğuma hazırlık agrilari olabilir saniyorum bende de oluyor arada
Hakkımızda hayirlisi olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…