• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Minnos denk gelmiyordum bayadir sana.
Merakda ediyordum seni
Dusun gelen abla diyoki baskasimi geliyo benden bi onceki gun
Annemi birak yardimci ablanin bile gozleri yasariyo bekarken odami bilen biri annemede gidiyordu.
Artik sen anne oldun diyorlar bana :)
Da yapismasa ustume bu temizlik takintisi

facedeki gruba katıldım oraya bakmak daha kolay oluyor burayı ihmal ettim.
2. çocuk olgunlaştırdı galiba bizi.
canım senin ilk doğumun sezeryan mı normal mi
benim ilki normal şimdi de normal bekliyoruz.
son günler zor geçiyor eşim ve kızım bu durumdan şikayet etmeye başladılar çünkü işleri yapmakta zorlanıyorum belim ağrıyor , eğilip kalkamıyorum onların arkasını toplamakta zorlanınca sinirli ve gergin oluyorum.
Bir an önce doğum yapmamı bekliyorlar.

Doğuma hazırlık agrilari olabilir saniyorum bende de oluyor arada
Hakkımızda hayirlisi olsun insallah

Bende de aynı ağrı ve şişlik hissi var.
Amin inşallah kızlar ya hele arabada sallandıysa. Sanki eli çıkmış gibi oluyo 10 dk sonra falan duzeliyor dayansın bir gün daha bugün son işlerimi yapıyım diyordum ama kalkınca bile yurumekte zorlanıyorum

Iyi geceler kizlar.
Cok sukur simdi biz iyiyiz odamizdayiz :KK66:
Merak edenlere soyluyorum benim suyun torbasi tam patlamamisti doguma yakin ebe patlatti tıg gibi şişle tabi epidural aldigim icin hic bisey hissetmedim :KK66: suni sanci aldim ve boylece dogumum hizli oldu. :KK66: guzel bir dogumdu gülerek dogurdum Rabbime sukurler olsun ki :KK66:
Daha sonra iyice detayli yazarim insallah :KK66:
Size tavsiyem mutlaka epidural alin cok rahatliyorsunuz :KK66: ben 2 3 tane daha dogururdum ard arda :KK66: :KK70: oglum gecen hafta 2800 gr'di ulturasonda. Masallah 3.570gr dogdu :KK66: Rabbime sukurler olsun o yuzden ulturasona kafayi takmayin kizlar :KK66: neyse herkese iyi geceler grsrz .

Gözün aydın canım gülr güle büyüt oğlunu.
maşallah oğlunun kilosu çok iyi kaç haftalıkken doğdu.
Doktorum açılman varsa suni sancı verir doğumu başatırız dedi. suni sancıdan korktuğumu söyleyince epidural yaparız hiçbirşey hissetmezsin dedi.
Epiduraldan korkuyorum sonrasında bel ağrısı baş ağrısı yapıyor diyorlar ama epiduralin rahatlığından bahsedince yaptırsam mı diye düşünmeye başladım.

Amin inşallah kızlar ya hele arabada sallandıysa. Sanki eli çıkmış gibi oluyo 10 dk sonra falan duzeliyor dayansın bir gün daha bugün son işlerimi yapıyım diyordum ama kalkınca bile yurumekte zorlanıyorum
ağrı olduğuda bende sanki çıkaverecek gibi hissediyorum.
Sanki suyum patlayacak su kaydırağından kayar gibi kayıp gelecek gibi oluyor.:)))

Benim bebe baya dogum kanalina yerlesmis ama hic agri hissetmedim ben hatta 30. Haftada basi baya asagidaydi. Doktor erken dogum riski var deyip dinlenmemi soylemisti. Simdide tum gun ayni sanciyi cekiyorum sizliyor belim ile karnim.. acaba surekli devam etmesi normalmi bu agrinin? Yani can acitmiyor ama iste rahatsiz ediyor adet sancisi gibi..
doktor bebeğin doğum kanalına yerleştiğini ultrasonla mı gördü vajinal muayenede mi?

@jtaime020626 ShamuSu ShamuSu gözünüz aydın, güle güle sağlıkla büyütün
matematik61 matematik61 canım benim üzme kendini kimsenin sütü bir anda şokur şokur gelmiyo, sen şimdilik mamadan da faydalan ama emzirmekten de vazgeçme, Allahın izniyle en kısa zamanda gelir sütün
Tatlı şeyler ye bol sıvı tüket

Kizlar dun baya siddetli sancilarm vardi 10 dkkka 1 e kdr dustu ve ole devam etti. Bugunde sabah gene rahimde sanci hissediorum ve sertlik. Ayricada cok rahat nefes aldigimi farkettim.otururken. dunki sanciyla sanirim biraz daha indi artik diorum.. heycanla sancilari beklioruz :)

Kizlar kizim dogdu bugun. Normal dogum epiduralle oldu. Cok sukur kavustum askima, hemde tam beklenen dogum tarihinde geldi. Ayrintilari yazarim size. Simdi bir gunluk hastanedeyiz
GÖZÜN aydın. Peşpeşe geliyor Aralık bebekleri. :)) :KK9:hayırla sağlıkla büyüsün inşallah...

Arkadaşlar sabah yazmıştım bebeğime mama verdiler diye.Günde 4 kez ver dediler.Bebeğim çok güzel emiyor ama işte süt doyurmuyor.Kan uyuşmazlığı da olduğu için sarılık riski diğer bebeklerden fazlaymis.

Velhasıl bana mama önerisi lazım.Hastanede aptamil vermişler ama daha iyisini kullanıp karşılaştırıp bilen varsa tavsiye istiyorum.

Kızlar dogum yapanlar varmış gözünüz aydın 38 haftalık olduk bugun 2 3 gündür aşırı kuru öksürük var ne yapim bilemedim sıcak su süt içiyorum ilaçta kullaniyrm ama banamisin demiyor . ikinci dogumum ve sezeryan dr pazartesi 39 haftalık alalim diyor böyle giderse öldürmekten sancılarım baslicak .

Ca
Arkadaşlar sabah yazmıştım bebeğime mama verdiler diye.Günde 4 kez ver dediler.Bebeğim çok güzel emiyor ama işte süt doyurmuyor.Kan uyuşmazlığı da olduğu için sarılık riski diğer bebeklerden fazlaymis.

Velhasıl bana mama önerisi lazım.Hastanede aptamil vermişler ama daha iyisini kullanıp karşılaştırıp bilen varsa tavsiye istiyorum.
en iyisi essema

Kizlar bugun kontrolum vardi hersey normal suyumuz kilomuz nstmiz, c.tesi gene gidicez doktor insallah bidahaki randevu gelmeden doguma gelirsin dedi :) dedim hayirlisiyla insallah :) ama artik hissediyorum ultrasonla karnima bakarken kafa capi icin daha asagilara bakiyor oncekilerden. Ayrica bugun kafa.capini gecen haftaya gore daha kuculmus olctu. Muhtemelen artik kanala dogru indiki net olcemedi ve yaniltti bizi. Bakalim ne zaman gelmek isticek minnos. Saglikla gelsinler insallah

Kizlar bugun kontrolum vardi hersey normal suyumuz kilomuz nstmiz, c.tesi gene gidicez doktor insallah bidahaki randevu gelmeden doguma gelirsin dedi :) dedim hayirlisiyla insallah :) ama artik hissediyorum ultrasonla karnima bakarken kafa capi icin daha asagilara bakiyor oncekilerden. Ayrica bugun kafa.capini gecen haftaya gore daha kuculmus olctu. Muhtemelen artik kanala dogru indiki net olcemedi ve yaniltti bizi. Bakalim ne zaman gelmek isticek minnos. Saglikla gelsinler insallah
Bnmde geceki siddetli devam etse gtcektim sabah ama gene agrio sancim var.. carsamba bizimde normalde . Duruma gore yarin giderim diorum bnde bakalim bize neler olmus. Annem dio bu hafta ici dgur insallah dio .

Bnmde geceki siddetli devam etse gtcektim sabah ama gene agrio sancim var.. carsamba bizimde normalde . Duruma gore yarin giderim diorum bnde bakalim bize neler olmus. Annem dio bu hafta ici dgur insallah dio .
insallah sagsaglim dogurursun cnm .. valla bi kac kisi kaldik burda dogurmayan

Back