• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Herkese selam ;)

Sabah sağ kaburgamın altından böbreğime doğru yayılan bir ağrıyla uyandım nefes bile alamadım o kadar çoktu ağrım. Eşim de işe gitmişti. Doktorumu aradım idrar yolu enfeksiyonu olabilir bir idrar tahilii ver dedi acile geldim. İdrar tahlilinde enfeksiyon çıkmış ama buradaki kadın Doğum doktorunu henüz göremediğim için bekliyorum hala :( idrarda yanma da vardı zaten. 5 gün ilaç kullan dedi kendi doktorum. Hayırlısıyla bir atlatsaydım şu enfeksiyonu

Bnmde geceki siddetli devam etse gtcektim sabah ama gene agrio sancim var.. carsamba bizimde normalde . Duruma gore yarin giderim diorum bnde bakalim bize neler olmus. Annem dio bu hafta ici dgur insallah dio .

Insallah saglikla dogsun canim. Bende senin gibi aci agri olmuyor, bakalim en sona ben kalmam insallah

Hamiş arkadaşlar size sesleniyorum!!!! Doğumdan önce mutlaka göğüslerinize nemlendirici krem yağ ne bulursanız sürün. Özellikle e vitamini içeren kremler. Ben yandım siz yanmayın. göğüs uçlarım parçalandı kanadı.Ağlayarak emziriyorum kuzumu. Şimdi kantaron yağı kullanıyorum. Geç olmadan onleminizi alın. Ayrıca ilk günler sutunuz gelmeyebiliyorsakin pompayla gelsin diye zorlamayin o daha kötü ediyor.Keşke beni de bilgilendiren olaydı.

Canım Rabbimanalı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun
Gözünaydın

Canım benim Rabbim analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun
Gözünüzaydın

Oo maşallah kgsu yerinde kaç cm doğdu
Minik herif

Lütfen kafanı takma
Emin ol sütü en çok o etkiliyor
Kimseyi takma
O düşünce tarzınıda değiş
Bebeğin şuan sana muhtaç
Sende ona
Boyunu daha olcmedilet canim hastaneden cikmadanolcecekler ;) 50 cm garanti var

Gözün aydın canım gülr güle büyüt oğlunu.
maşallah oğlunun kilosu çok iyi kaç haftalıkken doğdu.
Doktorum açılman varsa suni sancı verir doğumu başatırız dedi. suni sancıdan korktuğumu söyleyince epidural yaparız hiçbirşey hissetmezsin dedi.
Epiduraldan korkuyorum sonrasında bel ağrısı baş ağrısı yapıyor diyorlar ama epiduralin rahatlığından bahsedince yaptırsam mı diye düşünmeye başladım.
Canim bende suni sanci aldim. Epirulde aldim ve sancilarimi hic hissetmedim. Tabi suni sanciyi verince hemen igneyi takmiyorlar 1 saat flan sonra epidural yapiyorlar rahiminde acilmasi lazim belirli bir yere kadar bana epidural taktiklari zaman 4.cm.di

Canim bende suni sanci aldim. Epirulde aldim ve sancilarimi hic hissetmedim. Tabi suni sanciyi verince hemen igneyi takmiyorlar 1 saat flan sonra epidural yapiyorlar rahiminde acilmasi lazim belirli bir yere kadar bana epidural taktiklari zaman 4.cm.di
Kuzu suni hissettinmi hic nasildi?

Kuzu suni hissettinmi hic nasildi?
Canim basta suni sanciyi verdiklerinde 2 cm aciklik vardi. Suniyi verdiler 1 saat 1 bucuk saat sonra 4 cm oldu 4 cm olana kadar epidural yoktu ve sancilari hissettim.
Ama epidurali alinca hic biseey hissetmedim ;) :D sana tavsiyem epidural mutlaka al. Insallah bir an once dogurursun sende ;) merak etme beklemeye deger ;)

Zaten 4 cmden once yapmiyorlar diye biliyorum. Peki epidural takilirken zor oldumu? Ve dogum ani zor oluyor ikinamiyorsun diyorlar oylemi? Birde bel agrisi yaptimi canim?

Canim basta suni sanciyi verdiklerinde 2 cm aciklik vardi. Suniyi verdiler 1 saat 1 bucuk saat sonra 4 cm oldu 4 cm olana kadar epidural yoktu ve sancilari hissettim.
Ama epidurali alinca hic biseey hissetmedim :KK66: :KK70: sana tavsiyem epidural mutlaka al. Insallah bir an once dogurursun sende :KK66: merak etme beklemeye deger :KK66:
Epidural olmadimi suni sanci cok zor.sonucta kendi dogal agrin olsa o kadar zor olmaz suni adi ustunde.suni sanci alacaklara tavsiyem epidural kesin alin

facedeki gruba katıldım oraya bakmak daha kolay oluyor burayı ihmal ettim.
2. çocuk olgunlaştırdı galiba bizi.
canım senin ilk doğumun sezeryan mı normal mi
benim ilki normal şimdi de normal bekliyoruz.
son günler zor geçiyor eşim ve kızım bu durumdan şikayet etmeye başladılar çünkü işleri yapmakta zorlanıyorum belim ağrıyor , eğilip kalkamıyorum onların arkasını toplamakta zorlanınca sinirli ve gergin oluyorum.
Bir an önce doğum yapmamı bekliyorlar.

Masallah insallah kolay bi dogum yaparsin yok canim ilki zorunlu sezeryan benim 42. Haftada suni sanci sonrasi acilma olmayinca sezeryan oldum.
Buda 15 inde alincak allah kismet ederse.
Benimde gobek yerlerde resmen hem asiri buyudu hemde yer cekimine maruz kaldik :)
Kamyoncu gibiyim
Benimde cok agrilarim oluyo ama bi temizlik olayi baya takintili bi hal aldi bende.
Insallah dohum sonrasida boyle olmaz
Eziyetten baska bisey degilmis devamli kafada onuda yapim bunuda yapim yasamak.
Annemi simdi saha iyi anliyorum.

IMG_5613.jpg IMG_5614.jpg Kızlar Doğum sonrası hediye etmek için 1 de ki mi 2 deki mi lavanta kesesi sizce. İkisinin fiyatı da aynı. Aslında ikisini de çok beğendim ama karar veremedim. İlkinde taç şeklinde pleksi var oraya isim yazılıyor diğerinde de şu minnoş ayıcık var hadi bi fikir verin ya

Back