- 7 Nisan 2016
- 1.501
- 2.666
- 133
o zaman çok iyiYok bu 2 gundur bole.cnm. 1 aydir olan devamli oluyodu
Ins kesilmez grcektn skildim. Suni isticem o derece yani.o zaman çok iyikeşşşkkee benim olsa:) artık doğuralım istiyorum ya
Acı ya da ağrı hissetmiyorum sadece karnım ortadan ikiye ayrılacakmışcasına geriliyor...hiç nst ye girdin mi yavaş yavaş başlaması gerek diye biliyorum ama her bünye farklı belki de hissetmiyorsun...
benim de suni almama 6 gün kaldıIns kesilmez grcektn skildim. Suni isticem o derece yani.
Sende hic mi bse yok cnm 4 gunun.kalmis artko zaman çok iyikeşşşkkee benim olsa:) artık doğuralım istiyorum ya
Insallah cnmbenim de suni almama 6 gün kaldıbi an önce kendiliğinden bi şeyler olsun diye dua ediyorum
32 ve 34. haftada gördüm gittiğim hastanede 32. haftadan itibaren tüm gebelere yapılıyor henüz sancı çıkmadı önümüzdeki hafta 36. hafta kontrolum var yıne yapılacak bu kez cikacak mi bakalım. dün ve bugün baya gezdim avmlerde .zaten artık açık havada pek gelemeyiz. . hava çok soğuk. bu arada englishhome da indirim vardı . bebek nevresimi almamıştım %50 indirimli nevresim takimi aldim baya uyguna geldi .indirim devam ediyorsa almayanlara tasviye vederim kizlar
evet canım malesef en ufak bi ağrı sızı sancı kasılma vb. hissetmiyorum sanki hamile değil gibiyimSende hic mi bse yok cnm 4 gunun.kalmis artk
Valla bn anlamadim bilmiyorum ne zaman acildiginj ama bi gece saat 4 e kdr uyumadim cok felaket bi agri hissetmistim hareket ettikce geliodu gciodu ama gecene kdr hareket edemiodum. Cok fenaydim tam uyucgm zaman gene basliodu. Ve o gun saat sabah 4 olmustuki sizmisim o gun kanala yerlesmis onu ogrendim muhtemelende o gun olmustu acilma. Bugun bi kac kez ole hssettim o kdr siddrtli degildi ama devam etse olurdu.Acilmasi olan hamisler acaba acilma samciniz nasildi ? Adet sancisi gibimi sizlama tarzindami. Yoksa igne batma tarzindami vajinaya?
Tamam cnm tutuyorum ztn düzensz ama aralıksız devam ediyo hastaneye gitsemmi gitmesemmi kararsızımO kasilmalarda sanci sayiliomus cnm agrisiz olsa bile bi tut bakalim.
canım onu aklına getirme, ağrıdan kıvranırken hissetmiyosun kiKizlar bu su patlatma isi nasi yapilio hastanede. Birine makasla yapmislarda(
Benim.ilkimde bacagima kramp giriyordu.bel ile bacak birleştiği yere 5 sn surmuo duruyordu ama kramp girdiği zaman kaskatı kesiliyordum sonrasında az hisey açılma var dendiAcilmasi olan hamisler acaba acilma samciniz nasildi ? Adet sancisi gibimi sizlama tarzindami. Yoksa igne batma tarzindami vajinaya?
Senin dogum yakindirArasi kisa degil 1 dkkadan az degil 3 dkkayida buluyo 5 dkkayida sonra hafifleyip ya tamamen gidio diger kasintiya kadar yada hafifliyo ole devam edio.
Yok cnm 5 dkka 1 dusene kdr kal ewinde kanama falan yoksa su yoksaTamam cnm tutuyorum ztn düzensz ama aralıksız devam ediyo hastaneye gitsemmi gitmesemmi kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?