2016 Aralık Anneleri

Merhaba kizlar ben hsla dogurmadim duan nst'ye bagliyim azda olsa sancilarim duzene oturuyor cok sukur ;) ama beklemek cok sıkıcı :( sabah 6'da suyum geldi ve hala dogru duzgun sancilarim yok malesef :( beklemedeyiz.
Sizce suni sanci mi alim yoksa kendi sancilarimi mi bekleyim ? Siz olsaniz ne yapardiniz ? Şuan icin bebek tehlikede degil.
Ebe diyor yarin sabahida bekleye biliriz mudahele etmeden. Insallah sancilarim bir an once artarda suniye gerek kalmaz ;)

Kızlar ya dünden beri akıntı gibi su geliyor iç çamaşırım ıslanıyor. Suyum olabilir mi yaa sizce
Bnmde var o canm.icindede kremsi bse var. Yumurta aki gbi olandan degil
jtaime020626 jtaime020626 bnce bekle cnm skintin yoksa ve bekleyeblirz diolarsa suni fena diolar bliosun. Allah yardim etsin hadi bakalim. Banada dua etttt gelsin pasam . prensesmat prensesmat bnmde ole cnm korkma :) geriniyo heralde diorum daha yeri yok ya guclu hssedioruz baya

Bnmde var o canm.icindede kremsi bse var. Yumurta aki gbi olandan degil
jtaime020626 jtaime020626 bnce bekle cnm skintin yoksa ve bekleyeblirz diolarsa suni fena diolar bliosun. Allah yardim etsin hadi bakalim. Banada dua etttt gelsin pasam . prensesmat prensesmat bnmde ole cnm korkma :) geriniyo heralde diorum daha yeri yok ya guclu hssedioruz baya
Normal mi o zaman.tesadüf bugün ku takvim de de bunla ilgili yazi var

bugün de pazar en yakında bir tane eczane var o da kapalıdır şimdi
Bnde bi ara baslio yumurta aki gbi yogun yogun oluyo cnm. Bazen de o yogunluk kesilip bu sekilde oluyo bnde bunun icin gtmistim su mu die degil demisti. Fos diye gelir demisti sizsa bile ole cok az olmaz anlarsin duru su olur demisti

Merhaba kizlar ben hsla dogurmadim duan nst'ye bagliyim azda olsa sancilarim duzene oturuyor cok sukur :KK66: ama beklemek cok sıkıcı :KK43: sabah 6'da suyum geldi ve hala dogru duzgun sancilarim yok malesef :KK43: beklemedeyiz.
Sizce suni sanci mi alim yoksa kendi sancilarimi mi bekleyim ? Siz olsaniz ne yapardiniz ? Şuan icin bebek tehlikede degil.
Ebe diyor yarin sabahida bekleye biliriz mudahele etmeden. Insallah sancilarim bir an once artarda suniye gerek kalmaz :KK66:

Hersey yolundaysa kendi sancini bekle canim. Dogal olan en iyi olandir :) Allah kolayliklar versin.

Merhaba kizlar ben hsla dogurmadim duan nst'ye bagliyim azda olsa sancilarim duzene oturuyor cok sukur :KK66: ama beklemek cok sıkıcı :KK43: sabah 6'da suyum geldi ve hala dogru duzgun sancilarim yok malesef :KK43: beklemedeyiz.
Ebe diyor yarin sabahida bekleye biliriz mudahele etmeden. Insallah sancilarim bir an once artarda suniye gerek kalmaz :KK66:
Suyun gelmemis olsa bekle diyecem ama bu seferde enfeksiyon kapma riskin var sana birakiyorlarsa taktir suni sanciyi epiduali biran once acilman olsun.ebe degilde drun ne diyor

Wc gittiğim de ic çamaşırım da avuç ıçi büyüklüğünde ıslaklık görüyorum
Aynen yani öyle göz ardı edilecek gibi.degil 1bez 1 günde kullanılmaz hale geliyor bebeğim oynmaZsa korkucam bide yarınki kontrol içimi rahatlatıyor yani akıntı var akıntının yanında öyle olunca acaba idrar mi diye dusunuyorum ama idrar kacirsam hissederdim herhalde geçenlerde de idrar kaçırma olmuştu 3 sene önce tutamiyordum ama hissediyordum idrar yolu enfeksiyonuymus simdi idrar hissetmiyorum bakıyorum ıslak :/

.

Aynen yani öyle göz ardı edilecek gibi.degil 1bez 1 günde kullanılmaz hale geliyor bebeğim oynmaZsa korkucam bide yarınki kontrol içimi rahatlatıyor yani akıntı var akıntının yanında öyle olunca acaba idrar mi diye dusunuyorum ama idrar kacirsam hissederdim herhalde geçenlerde de idrar kaçırma olmuştu 3 sene önce tutamiyordum ama hissediyordum idrar yolu enfeksiyonuymus simdi idrar hissetmiyorum bakıyorum ıslak :/

.
Kizlar o bise degil merk etmeyin ben diyorum size. Ben gittim sirf onun icin 120 lira sacma bi teste verdim geldim.. aynisi oluyo dediginiz yunurta aki gbi degil idrar kacirmis gbi ustundende kremsi bse

Back