Aynen kuzum herkes gozunu dikti doguruyonmu die bana bakio. Ama bnm sancilar kasilmalar epey artti artik ayakktayken bile hisseder oldum. Yarim saatte bi gelio iyce duzene girip dusmesni bekliorum artik dogurmak istiorum
Bugün doğuracaksınız inşallahBekliyorum canim disardayim sancilari bekliyorum yavas yavas geliyor sancilarda 10 dkk 1 geliyorlarbakalim ne zaman doguracam
Vakti saati gelsin 1 sn durmaz içerdeSaka gibi takvimimde 40. Hafta diyor. Bizimkinden hic haber yok. Herkes gidicek ben burda kalicam doguramicam.galiba :)
Saka gibi takvimimde 40. Hafta diyor. Bizimkinden hic haber yok. Herkes gidicek ben burda kalicam doguramicam.galiba :)
ben de ben deeeSaka gibi takvimimde 40. Hafta diyor. Bizimkinden hic haber yok. Herkes gidicek ben burda kalicam doguramicam.galiba :)
jtaime020626 sancin varmiydi dun kuzum. Benm yarim saatte 1 hala bi dusemedi 20 dkkaya dusuyobgeri yarim saat oluo blmiorum iste bakalim bende bu gece gtsem nolur sanki
Amin canm insallahHersey vakitli guzel canim.
Ilk kizim 42+5 de artik gelmiyo diye suni sanci verildi olmayinca sezeryana alindim.
Bunda 39+0 a gun verdi sezeryan icin ona bile uzuluyorum.
Keske 40 a kadar dursa gelisimini tam tamamlasa suyum gelsede oyle alsalar sezeryana diye.
Kizim 1 yasina kadar grip dahi olmamisti.
Hep buna bagladim herzaman daha saglikli daha aktif bi bebek oldu.
Herseyi vaktinden evvel yapti.
Daha miyadi vardir canim
Allahin izniyle vaktinde saglikla alirsan kucagina oglusunu
Hadi hayırlı olsun insallah, merak ediyordum. Ayrıntıları bekliyoruz.Günaydın kızlar.Dün bebişim geldi çok şükür.37+5 te 2740 gr 49 cm olarak zorunlu sezaryen ile geldi aramıza.Spinal sezaryen oldum.Vakit bulursam detayları sonra yazacağım inşallah.
Bende aynen sizin gibi sarılıkla uğraştım kaç gün hala da tam sıfırlanmadı. Tabiki bende kesinlikle mama vermiyordum ama sağınca ve sütün o kadar az olduğunu gorunce bende doktor kontrolünde mamaya başladım. Böylece hem bilirubin değeri düştü hem de karnı doymaya başladı.Artık canım yanıyordu iyice dayanamadım bir baksınlar neymiş diyerek gittim, bebeğimle çıktım. burayı okuyamadım yazamadım da. hiç süt gelmediği için ve emdiği için biz mama vermedik 2 gün ama sarılık değeri yükselmiş mamaya başladık mecburen. sağma yaparak meme kanallarını uyarmaya çalışıyorum. bebeğime de süt gelmese de emzirmeye çalışıyorum. çevreden sakın mama verme lafına kanmayın. sağma cihazıyla 2 damla dışında süt gelmediğini görünce bebeğin doyamayacağını anlarsınız zaten.sarılık başladı mı uyandırıp biberondan mama içebilmesine bile seviniyorsunuz, çünkü uyanıp tepki göstermemeye başlıyor ve iyice panik olunuyor
Canım ben ağrısız kasilmalar yasıyorum dünden beri. Dün nst de 75 e çıktı sancım. Yarın aneztezi doktoru ile görüşülup tahlil vericem kısmetse salida sezaryan. Ama doktor Pazartesi almak istedi demekki artık tamam diyorum.Kizlar ne durumda sancilariniz 15 16 14 olanlar dogum tarihleri.
Canım Ankaradayım Koru hastanesinin kursuna gidiyoruz eşimle...Canım h
canım hangi şehirdesin Doğuma hazırlık kursu için merAk ettim
Acı ya da ağrı hissetmiyorum sadece karnım ortadan ikiye ayrılacakmışcasına geriliyor...hiç nst ye girdin mi yavaş yavaş başlaması gerek diye biliyorum ama her bünye farklı belki de hissetmiyorsun...Sancı sadece kasilmami yoksa acı da var mi .bn de 35+4 oldum halen sancı hissetmedim. normal mi acaba
Canim senin nişan geldimi hiçjtaime020626 sancin varmiydi dun kuzum. Benm yarim saatte 1 hala bi dusemedi 20 dkkaya dusuyobgeri yarim saat oluo blmiorum iste bakalim bende bu gece gtsem nolur sanki
Bir avazda dogurursun insallahKizlar hepinize tessekkur ederim suan hastanedeyim yatisim yapildi
Rahmim iyice yumusamis 2 cm aciklik var suan nst'ye bagliyim azda olsa sancilarim var. Sancilari bekliyoruz anlicanizbiraz daha nst'ye bagli kaldiktan sonra koridorda yurumeye cikacam cunku yattigim yerden acilmam olmaz boyle iste kizlar haber verecem insallah size bi dogurim hayirlisiyla
Kizlar ne durumda sancilariniz 15 16 14 olanlar dogum tarihleri.
Suyun gelmeye devam ediyormu dogumun hizlansin diye suni sanci basladilarmiBekliyorum canim disardayim sancilari bekliyorum yavas yavas geliyor sancilarda 10 dkk 1 geliyorlarbakalim ne zaman doguracam
Anladim canim bnde 2 gundur agrili agrisiz genelliklede sanciyla gelen kasilma oluyo karnimda sertlesme.. ayakta bile hissedebiliorum artik onceden yatinca dayabliodum. Bakalim carsamba kontrol ama dayanamayip salida gideblirim.Canım ben ağrısız kasilmalar yasıyorum dünden beri. Dün nst de 75 e çıktı sancım. Yarın aneztezi doktoru ile görüşülup tahlil vericem kısmetse salida sezaryan. Ama doktor Pazartesi almak istedi demekki artık tamam diyorum.
Valla canm bi kere oldu muayeneden dedim. Sonra muayenesiz oldu ama ne gelen var ne giden. 25 inde gormustum. Tekrar gormedim. 2 cm acilmayla duruyorum iste tek eklenen sancilsrin ve kasilmalarin sklasmasi ve genellikle 30 dkka 1 gelmesi.Canim senin nişan geldimi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?