2016 Aralık Anneleri

Gene kaşın kaşın kaşınıyorum....bu geceyi de saymazsammmm2 gecem kaldıııı ama bi yanım git pazartesi alsın diyo

Gunaydin kizlar burda saat 6h15 geciyor ve galiba benim suyum geldi :D duşumu flan aldim eger devami gelirse gidecem.
Az once yataktayken bi sicaklik hissettim dedim galiba geliyor sonra kalktim lavaboya girdim hic bisey yoktu.
Sonrada mutfaga gidip su ictim geldim oglumun uzerini örtüyordum yine geldi pijamam ıslandı yani bir yarim su bardagi ya var yada yok. Zaten geldigi zaman tutamiyorsunuz :D gelismeleri haber veririm insallah. Cok heycanliyim optum gorsrz ;)

Gunaydin kizlar burda saat 6h15 geciyor ve galiba benim suyum geldi :KK70: duşumu flan aldim eger devami gelirse gidecem.
Az once yataktayken bi sicaklik hissettim dedim galiba geliyor sonra kalktim lavaboya girdim hic bisey yoktu.
Sonrada mutfaga gidip su ictim geldim oglumun uzerini örtüyordum yine geldi pijamam ıslandı yani bir yarim su bardagi ya var yada yok. Zaten geldigi zaman tutamiyorsunuz :KK70: gelismeleri haber veririm insallah. Cok heycanliyim optum gorsrz :KK66:

Hadi hayirlisi canim. Bizi habersiz birakma. Allah kolay dogumlar nasip etsin hepimize

Kizlar burda saat 00:30 agrim sancim yok diyordum, bugun feci adet agrisi gibi agri cekiyorum. Kanli kahverengimsi sumukumsu akintimda oluyor. Simdilik sancilar 20dak, 15 dak, 30dak duzensiz geliyor. Bebegim karnimda kasiliyor gibi oluyor ve kasiklarima baski oluyor cok acili oluyor. Bu dogum sancisi mi?

Beklenen dogum tarihi bugun 4 Aralik! Tam zamaninda mi gelecek acaba :)

J Jtaime hadi gozun aydin kuzum .. habersiz birakma

ShamuSu ShamuSu canm seninkiler dogum sancisi gbi sureyi tutmaya devam et 10 ddk 5 dkkaya dusunce gidersin hastane. Gelende nisanin.

Evet canim sancilari takipteyim. Allahim o gun bugun galiba... Hem heyecanliyim hemde korkuyorum... Allah yardim etsinn

Kizlar burda saat 00:30 agrim sancim yok diyordum, bugun feci adet agrisi gibi agri cekiyorum. Kanli kahverengimsi sumukumsu akintimda oluyor. Simdilik sancilar 20dak, 15 dak, 30dak duzensiz geliyor. Bebegim karnimda kasiliyor gibi oluyor ve kasiklarima baski oluyor cok acili oluyor. Bu dogum sancisi mi?

Beklenen dogum tarihi bugun 4 Aralik! Tam zamaninda mi gelecek acaba :)
Geliyor inşallah canım sancılar sıklaşınca gider bir avazda kurtulursun inşallah:)))

Günaydın kızlar.Dün bebişim geldi çok şükür.37+5 te 2740 gr 49 cm olarak zorunlu sezaryen ile geldi aramıza.Spinal sezaryen oldum.Vakit bulursam detayları sonra yazacağım inşallah.
Gozun aydın canım rabbim analı babalı uzun ömür versin inşallah....

O degilde bu bulantilardan kurtulamicm die cok korkuyorum. . . Bugun daha bi fazla azalcagi yerde artio mu nedir:KK67:
Canım ben doğuma kusarak girdim ki midemde hiçbir şey yoktu:) ama doğumdan sonra kuş gibi oluyorsun eski haline hemen geri dönüyorsun. Ben de çok su içemezdim midemi bulandırıyor ve kusturuyordu doğumun olduğu gün sanırım 4-5 litre su içtim :super: çok özlemişim midem bulanmadan su içmeyi.

Ben yemegede razıyım artık kadın çağırcam artık doğuma yakın bu çocukları tabiki annelerle güvenip yapmıyoruz ama bşrax destek çok iyi olur
Boşver ya imkanın varsa tut kadın.benim annem iki mahalle aşağıda oturuyor ama ben her hafta kadın çağırıyorum,bebeğin kıyafet yıkması ütüsü yerleşmesi herşeyi de kendim yaptım paçama yapışık 3 yaşında ki kızımla :) son hafta da kadın tüm gün gelir dip bucak her yeri temizler ohhh mis. Annem yapmayacağından değil de ona da kıyamam annemin elini de sıcak Sudan soğuk aya sokmak istemiyorum. Annem benim evi temizlemiyor bide ben her hafta kadını anneme gönderiyorum yarım gün annemin evini temizlesin diye :)

Günaydın kızlar.Dün bebişim geldi çok şükür.37+5 te 2740 gr 49 cm olarak zorunlu sezaryen ile geldi aramıza.Spinal sezaryen oldum.Vakit bulursam detayları sonra yazacağım inşallah.
Canim Allah analı babalı buyutsun ins darısı bize artık .. doğum hikayeni dört gözle bekliyorum ..koklamak bebisini doya doya.

Gunaydin kizlar burda saat 6h15 geciyor ve galiba benim suyum geldi :KK70: duşumu flan aldim eger devami gelirse gidecem.
Sonrada mutfaga gidip su ictim geldim oglumun uzerini örtüyordum yine geldi pijamam ıslandı yani bir yarim su bardagi ya var yada yok. Zaten geldigi zaman tutamiyorsunuz :KK70: gelismeleri haber veririm insallah. Cok heycanliyim optum gorsrz :KK66:

Hayirlisi olsun canim insallah guzel haberlerini alalim

Boşver ya imkanın varsa tut kadın.benim annem iki mahalle aşağıda oturuyor ama ben her hafta kadın çağırıyorum,bebeğin kıyafet yıkması ütüsü yerleşmesi herşeyi de kendim yaptım paçama yapışık 3 yaşında ki kızımla :) son hafta da kadın tüm gün gelir dip bucak her yeri temizler ohhh mis. Annem yapmayacağından değil de ona da kıyamam annemin elini de sıcak Sudan soğuk aya sokmak istemiyorum. Annem benim evi temizlemiyor bide ben her hafta kadını anneme gönderiyorum yarım gün annemin evini temizlesin diye :)
Oda iyiymiş Allah kolaylık versin hepimize eşimin elinden gelse ona yaptırıcam ama oda beceremıyor evimin halini görseniz bu nasıl kadın dersiniz ama ne yapayım yapamıyorum eğilip kalkamıyorum olduğu kadar diyelim bebekler gelsin biz toparlanalım yaparız inşallah sen kızının eline bez ver alışsın şimdiden :-)

Back