2016 Aralık Anneleri

Aynen kuzum herkes gozunu dikti doguruyonmu die bana bakio. Ama bnm sancilar kasilmalar epey artti artik ayakktayken bile hisseder oldum. Yarim saatte bi gelio iyce duzene girip dusmesni bekliorum artik dogurmak istiorum :KK43:

canim senin gene birseyler var bende o da yok :) yilbasina dogurursun anca diyor goren :) bende biran once kavussam duzenimi kursam diyorum. Rabbim.sag salim.kavustursun hepimizi insallah

jtaime020626 jtaime020626 sancin varmiydi dun kuzum. Benm yarim saatte 1 hala bi dusemedi 20 dkkaya dusuyobgeri yarim saat oluo blmiorum iste bakalim bende bu gece gtsem nolur sanki
:KK43:

Hersey vakitli guzel canim.
Ilk kizim 42+5 de artik gelmiyo diye suni sanci verildi olmayinca sezeryana alindim.
Bunda 39+0 a gun verdi sezeryan icin ona bile uzuluyorum.
Keske 40 a kadar dursa gelisimini tam tamamlasa suyum gelsede oyle alsalar sezeryana diye.
Kizim 1 yasina kadar grip dahi olmamisti.
Hep buna bagladim herzaman daha saglikli daha aktif bi bebek oldu.
Herseyi vaktinden evvel yapti.
Daha miyadi vardir canim
Allahin izniyle vaktinde saglikla alirsan kucagina oglusunu

Hersey vakitli guzel canim.
Ilk kizim 42+5 de artik gelmiyo diye suni sanci verildi olmayinca sezeryana alindim.
Bunda 39+0 a gun verdi sezeryan icin ona bile uzuluyorum.
Keske 40 a kadar dursa gelisimini tam tamamlasa suyum gelsede oyle alsalar sezeryana diye.
Kizim 1 yasina kadar grip dahi olmamisti.
Hep buna bagladim herzaman daha saglikli daha aktif bi bebek oldu.
Herseyi vaktinden evvel yapti.
Daha miyadi vardir canim
Allahin izniyle vaktinde saglikla alirsan kucagina oglusunu
Amin canm insallah

Günaydın kızlar.Dün bebişim geldi çok şükür.37+5 te 2740 gr 49 cm olarak zorunlu sezaryen ile geldi aramıza.Spinal sezaryen oldum.Vakit bulursam detayları sonra yazacağım inşallah.
Hadi hayırlı olsun insallah, merak ediyordum. Ayrıntıları bekliyoruz.

Artık canım yanıyordu iyice dayanamadım bir baksınlar neymiş diyerek gittim, bebeğimle çıktım. burayı okuyamadım yazamadım da. hiç süt gelmediği için ve emdiği için biz mama vermedik 2 gün ama sarılık değeri yükselmiş mamaya başladık mecburen. sağma yaparak meme kanallarını uyarmaya çalışıyorum. bebeğime de süt gelmese de emzirmeye çalışıyorum. çevreden sakın mama verme lafına kanmayın. sağma cihazıyla 2 damla dışında süt gelmediğini görünce bebeğin doyamayacağını anlarsınız zaten.sarılık başladı mı uyandırıp biberondan mama içebilmesine bile seviniyorsunuz, çünkü uyanıp tepki göstermemeye başlıyor ve iyice panik olunuyor
Bende aynen sizin gibi sarılıkla uğraştım kaç gün hala da tam sıfırlanmadı. Tabiki bende kesinlikle mama vermiyordum ama sağınca ve sütün o kadar az olduğunu gorunce bende doktor kontrolünde mamaya başladım. Böylece hem bilirubin değeri düştü hem de karnı doymaya başladı.

Kizlar ne durumda sancilariniz 15 16 14 olanlar dogum tarihleri.
Canım ben ağrısız kasilmalar yasıyorum dünden beri. Dün nst de 75 e çıktı sancım. Yarın aneztezi doktoru ile görüşülup tahlil vericem kısmetse salida sezaryan. Ama doktor Pazartesi almak istedi demekki artık tamam diyorum.

Sancı sadece kasilmami yoksa acı da var mi .bn de 35+4 oldum halen sancı hissetmedim. normal mi acaba
Acı ya da ağrı hissetmiyorum sadece karnım ortadan ikiye ayrılacakmışcasına geriliyor...hiç nst ye girdin mi yavaş yavaş başlaması gerek diye biliyorum ama her bünye farklı belki de hissetmiyorsun...

Kizlar hepinize tessekkur ederim suan hastanedeyim yatisim yapildi :KK66:
Rahmim iyice yumusamis 2 cm aciklik var suan nst'ye bagliyim azda olsa sancilarim var. Sancilari bekliyoruz anlicaniz :KK66: biraz daha nst'ye bagli kaldiktan sonra koridorda yurumeye cikacam cunku yattigim yerden acilmam olmaz :KK66: boyle iste kizlar haber verecem insallah size bi dogurim hayirlisiyla :KK66:
Bir avazda dogurursun insallah

Canım ben ağrısız kasilmalar yasıyorum dünden beri. Dün nst de 75 e çıktı sancım. Yarın aneztezi doktoru ile görüşülup tahlil vericem kısmetse salida sezaryan. Ama doktor Pazartesi almak istedi demekki artık tamam diyorum.
Anladim canim bnde 2 gundur agrili agrisiz genelliklede sanciyla gelen kasilma oluyo karnimda sertlesme.. ayakta bile hissedebiliorum artik onceden yatinca dayabliodum. Bakalim carsamba kontrol ama dayanamayip salida gideblirim. :KK45: malesef nst 20 dkka anca cekebildikleri icin cogu zaman oraya denk gelmeyeblio. Ins bu sefer denkli olur diorum.

Canim senin nişan geldimi hiç
Valla canm bi kere oldu muayeneden dedim. Sonra muayenesiz oldu ama ne gelen var ne giden. 25 inde gormustum. Tekrar gormedim. 2 cm acilmayla duruyorum iste tek eklenen sancilsrin ve kasilmalarin sklasmasi ve genellikle 30 dkka 1 gelmesi.

Back