2016 Aralık Anneleri

Oda iyiymiş Allah kolaylık versin hepimize eşimin elinden gelse ona yaptırıcam ama oda beceremıyor evimin halini görseniz bu nasıl kadın dersiniz ama ne yapayım yapamıyorum eğilip kalkamıyorum olduğu kadar diyelim bebekler gelsin biz toparlanalım yaparız inşallah sen kızının eline bez ver alışsın şimdiden :-)
Oooo kızım temizlikte liseli kızlara taş çıkartır :) kirlileri toplar sepete atar,renklerine ayırır çamaşır makinesine yerleştirir,yıkanınca çıkarır bana verir ben asarım,bulaşık makinesini boşaltır,toz alır,odasını toplamak zaten onun görevi :) yaz gelse benimle balkon Banyo yıkar :)

Ediz Enesin Annesi Ediz Enesin Annesi canim sende durumlar nasil? Bi senle ben kaldik herhalde dogurmayan :) bemde sancida yok sadece asagi baski oluyor arada, dunde anneme gittik aksam.oturmasina esimle, aramiz arabayla yarim.saat 40 dk falan, esim diyo burda dogum olursa deedim ohooo o kadar kolay olsada dogum keske dogursam :)

Oooo kızım temizlikte liseli kızlara taş çıkartır :) kirlileri toplar sepete atar,renklerine ayırır çamaşır makinesine yerleştirir,yıkanınca çıkarır bana verir ben asarım,bulaşık makinesini boşaltır,toz alır,odasını toplamak zaten onun görevi :) yaz gelse benimle balkon Banyo yıkar :)
Işte kız çocuk başka oluyor maşallah senin akıllı bıdığa benımde kızım olucak inşallah benimkide yapar gercı erkek olsa bile yaptırtmak gerekir herkes vakti geldiğinde kendi başının çaresine bakmalı

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    88,4 KB · Görüntüleme: 45
Gunaydin kizlar burda saat 6h15 geciyor ve galiba benim suyum geldi :KK70: duşumu flan aldim eger devami gelirse gidecem.
Az once yataktayken bi sicaklik hissettim dedim galiba geliyor sonra kalktim lavaboya girdim hic bisey yoktu.
Sonrada mutfaga gidip su ictim geldim oglumun uzerini örtüyordum yine geldi pijamam ıslandı yani bir yarim su bardagi ya var yada yok. Zaten geldigi zaman tutamiyorsunuz :KK70: gelismeleri haber veririm insallah. Cok heycanliyim optum gorsrz :KK66:
Allah bir avazda kurtarsın inşallah kolay doğumlar nasip etsin

Günaydın kızlar. Doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun allah anali babalı büyütsün inşallah.

Gunaydin kizlar burda saat 6h15 geciyor ve galiba benim suyum geldi :KK70: duşumu flan aldim eger devami gelirse gidecem.
Az once yataktayken bi sicaklik hissettim dedim galiba geliyor sonra kalktim lavaboya girdim hic bisey yoktu.
Sonrada mutfaga gidip su ictim geldim oglumun uzerini örtüyordum yine geldi pijamam ıslandı yani bir yarim su bardagi ya var yada yok. Zaten geldigi zaman tutamiyorsunuz :KK70: gelismeleri haber veririm insallah. Cok heycanliyim optum gorsrz :KK66:
Hadi gözün aydın canım, güzel haberlerle dön inşallah, su gibi olsun Doğumun :)

Kizlar burda saat 00:30 agrim sancim yok diyordum, bugun feci adet agrisi gibi agri cekiyorum. Kanli kahverengimsi sumukumsu akintimda oluyor. Simdilik sancilar 20dak, 15 dak, 30dak duzensiz geliyor. Bebegim karnimda kasiliyor gibi oluyor ve kasiklarima baski oluyor cok acili oluyor. Bu dogum sancisi mi?

Beklenen dogum tarihi bugun 4 Aralik! Tam zamaninda mi gelecek acaba :)
Hiç yaşamadım ama doktorumun tarif ettiği sancıyı yaşamışsın gibi geldi anlattıklarından, bugün gelirse tam dakik bir bebiş olacak demek ki ;) Allah yardımcın olsun, bir avazda kurtulursun inşallah
Günaydın kızlar.Dün bebişim geldi çok şükür.37+5 te 2740 gr 49 cm olarak zorunlu sezaryen ile geldi aramıza.Spinal sezaryen oldum.Vakit bulursam detayları sonra yazacağım inşallah.
Hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin :)

Ediz Enesin Annesi Ediz Enesin Annesi canim sende durumlar nasil? Bi senle ben kaldik herhalde dogurmayan :) bemde sancida yok sadece asagi baski oluyor arada, dunde anneme gittik aksam.oturmasina esimle, aramiz arabayla yarim.saat 40 dk falan, esim diyo burda dogum olursa deedim ohooo o kadar kolay olsada dogum keske dogursam :)
Bende daha doğurmadım ;) ama dünden beri ağrısız kasılmalarım çok arttı, hadi bakalım hayırlısı hakkımızda :D

Kizlar hepinize tessekkur ederim suan hastanedeyim yatisim yapildi ;)
Rahmim iyice yumusamis 2 cm aciklik var suan nst'ye bagliyim azda olsa sancilarim var. Sancilari bekliyoruz anlicaniz ;) biraz daha nst'ye bagli kaldiktan sonra koridorda yurumeye cikacam cunku yattigim yerden acilmam olmaz ;) boyle iste kizlar haber verecem insallah size bi dogurim hayirlisiyla ;)

Kizlar hepinize tessekkur ederim suan hastanedeyim yatisim yapildi :KK66:
Rahmim iyice yumusamis 2 cm aciklik var suan nst'ye bagliyim azda olsa sancilarim var. Sancilari bekliyoruz anlicaniz :KK66: biraz daha nst'ye bagli kaldiktan sonra koridorda yurumeye cikacam cunku yattigim yerden acilmam olmaz :KK66: boyle iste kizlar haber verecem insallah size bi dogurim hayirlisiyla :KK66:

Canim Allah yardimcin olsun, su gibi kolay dogum yap insallah. Bizlerede dua etmeyi unutma

Ooo maşallah kızına benimkide arada yapar bişeyler ama bazen şunu kadır desem canım istemiyo şimdi degil der;)))

Evet canim sancilari takipteyim. Allahim o gun bugun galiba... Hem heyecanliyim hemde korkuyorum... Allah yardim etsinn
Kac dkka cann. Ben 30 dkka.
Günaydın kızlar.Dün bebişim geldi çok şükür.37+5 te 2740 gr 49 cm olarak zorunlu sezaryen ile geldi aramıza.Spinal sezaryen oldum.Vakit bulursam detayları sonra yazacağım inşallah.
Gozun aydinn cnmmm kurtuldun hadi sira bizlerde insallahhhh
Canım ben doğuma kusarak girdim ki midemde hiçbir şey yoktu:) ama doğumdan sonra kuş gibi oluyorsun eski haline hemen geri dönüyorsun. Ben de çok su içemezdim midemi bulandırıyor ve kusturuyordu doğumun olduğu gün sanırım 4-5 litre su içtim :super: çok özlemişim midem bulanmadan su içmeyi.
Ayy insallah ikimizde ayniymisiz meger bnde suya hasretm yaa :(
Aynen kuzum herkes gozunu dikti doguruyonmu die bana bakio. Ama bnm sancilar kasilmalar epey artti artik ayakktayken bile hisseder oldum. Yarim saatte bi gelio iyce duzene girip dusmesni bekliorum artik dogurmak istiorum :(

Kizlar hepinize tessekkur ederim suan hastanedeyim yatisim yapildi :KK66:
Rahmim iyice yumusamis 2 cm aciklik var suan nst'ye bagliyim azda olsa sancilarim var. Sancilari bekliyoruz anlicaniz :KK66: biraz daha nst'ye bagli kaldiktan sonra koridorda yurumeye cikacam cunku yattigim yerden acilmam olmaz :KK66: boyle iste kizlar haber verecem insallah size bi dogurim hayirlisiyla :KK66:

Hadi bakalim.bi avazda dogurursun insallah. :)

Back